تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 1081 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

وقتی هم میرم سیف مود کامپیوتر رستارت میشه
    یعنی اگه الان کاسپر رو نصب کنم و اپدیت کنم مشکل حل میشه.
    تا دفعهی دیگه از این غلطا نکنمم
    نه هنوز دیتابیس کسپرسکی آپدیت نشده. بلکه فایل آلوده قراره در آپدیت بعدی اضافه بشه. برای اینکه سیستمت رو با کسپرسکی اسکن کنی نیازی به نصب کسپرسکی نداری چون حتی اگر نصبش هم بکنی ممکنه نزاره کسپرسکی آپدیت بشه و جلوی آپدیتش رو بگیره.

بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که منتظر پیغام خصوصی من باشی. هر وقت بهت پیغام دادم برو و اسکنر پرتیبل کسپرسکی رو دانلود کن. Kaspersky Removal Tools مجانیه و احتیاجی به نصب نداره. فقط کافیه اونو دانلود بکنی و بعد در هر سیستمی که دوست داشتی اونو اجرا بکنی و سیستمت رو باهاش اسکن بکنی.

هر وقت که Kaspersky Removal Tools رو دانلود کنی آخرین آپدیت مربوط به اون روز رو خواهد داشت. پس تا زمانی که من بهت پیغام ندادم اینو دانلود نکن چون بیفاید ه است و هنوز آپدیت نشده. بزار آپدیت بشه و بعدا دانلودش کن. اما بهترین کار اینه که فردا Kaspersky Virus Removal رو دانلود کنی چون این ویروس اسکنر روزی 1 بار آپدیت میشه.

از سایت زیر میتونی دانلودش کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از دانلود وقتی اجراش کردی برو توی تنظیماتش و قسمت Heuristic Analys رو بزار روی Deep Scan.
    زیر Rootkit Scan یک Deep Scan دیگه هم وجود داره که تیک نخورده. این رو هم تیک بزن و بعد فول اسکن کن.

ویرایش...1

گزینه و راه دوم شما اینه که آنتی ویروس مجانی مایکروسافت رو دانلود کنی. چون این آنتی ویروس هم میتونه اینو تشخیص بده و فقط کافیه آپدیتش کنی. اما نمیدونم که آنتی ویروس مایکروسافت قابل اجراشدن در سیستم شما خواهد بود یا نه.... و یا قابل آپدیت شدن هم خواهد بود.

ویرایش...2

Avira AntiVir هم الان ایمیل زد که قراره در آپدیت بعدای اینو به دیتابیسش اضافه کنه. اگر تا فردا موفق نشدی سیستمت رو پاک کنی. این کارو بکن.

فردا فایل ISO زیر رو دانلود کن. اگر امروز دانلود کنی هنوز آپدیت های جدید اضافه نشدند و بیفایده خواهد بود.

بعد از دانلود بدون اینکه فایلو دستکاری کنی و پیچ و مهره اضافی بیاری اونو با یک برنامه ی ایزو رایتر مانند Nero, NTI, Power2Go و یا برنامه های مخصوصی مانند PowerIso, Alcohol, UltraISO اونو بر روی یک سی دی رایت کنی. بعد سی دی رایت شده رو بزار توی درایو بمونه و سیستمت رو ریستارت کن و با همین سی دی بالا بیار. این سی دی در واقع آنتی ویروس Avira Antivir بصورت Bootable است که آخرین آپدیت ها رو هم تا زمان دانلود شدن فایل در خودش داره. سیستم رو که با سی دی بالا آوردی بزار فول اسکن کنه و هر چی پیدا کرد پاک کن. مواظب کیجن هات باش چون Avira خیلی از کیجن ها رو بصورت ترجان میشناسه در حالی که ممکنه خطری هم نداشته باشند.

Avira Antivir Rescue CD
    کد:
    Last edited by Ava UK; 12-02-2010 at 18:30.

2. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی که پیام فرستادی لطفا همینجا یه اطلاعی بده.

اگرم خواستی لطف کنی ایمیل بدی
    این ادرس ایمیلمه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Last edited by wordship; 12-02-2010 at 18:23.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Directories
    • <LI class=dark>C:\Documents and Settings\user-account-name\Start Menu\Programs\VideoSoft <LI class=light>C:\Program Files\VideoSoft
    • C:\Windows\downloaded program files\ODCTOOLS

Files
    • <LI class=dark>C:\Windows\System32\msqpdx********.dll <LI class=light>C:\Windows\System32\drivers\msqpdxserv .sys <LI class=dark>C:\Windows\System32\drivers\msqpdx***** .sys <LI class=light>C:\Windows\System32\drivers\msqpdx**** **.sys <LI class=dark>C:\Windows\System32\drivers\msqpdx***** **.sys <LI class=light>C:\Documents and Settings\user-account-name\Start Menu\Programs\VideoSoft\Uninstall.lnk <LI class=dark>C:\Windows\System32\drivers\msqpdx***** ***.sys <LI class=light>C:\Program Files\VideoSoft\Uninstall.exe <LI class=dark>C:\Windows\downloaded program files\ODCTOOLS\Dtdh.dll <LI class=light>C:\Windows\downloaded program files\ODCTOOLS\dpla.cab <LI class=dark>C:\Windows\downloaded program files\ODCTOOLS\DPLA.dll
    • C:\Windows\downloaded program files\ODCTOOLS\DplaRpt.exe

Registry Keys
    • <LI class=dark>HKEY_CLASSES_ROOT\\msqpdxvx <LI class=light>HKEY_CLASSES_ROOT\\VideoSoft <LI class=dark>HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\VideoSoft <LI class=light>HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CLASSES\ms qpdxvx <LI class=dark>HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CLASSES\Vid eoSoft <LI class=light>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet00 1\Services\msqpdxserv.sys <LI class=dark>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002 \Services\msqpdxserv.sys <LI class=light>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentContr olSet\Services\msqpdxserv.sys <LI class=dark>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001 \Enum\Root\LEGACY_MSQPDXSERV.SYS <LI class=light>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet00 2\Enum\Root\LEGACY_MSQPDXSERV.SYS <LI class=dark>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentContro lSet\Enum\Root\LEGACY_MSQPDXSERV.SYS
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\VideoSoft
    اینا عامل هاش بودن
    Last edited by wordship; 12-02-2010 at 18:43.

5. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان خواهشا برای اینکه نظم تاپیک کاسپراسکای به هم نخوره ادامه مشکل رو در انجمن اورژانس سیستم های آلوده دنبال کنند.

متشکر.

کد:

7. 4 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب ava ukلطف میکنین بیاین توی اورژانس سیستم های الوده منو راهنمایی کنین

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ادامه پست 6648 مربوط به بحث دوست عزیز masoud.t

در پستی که مربوط به بحث بر سر آپدیت آنتی ویروس کسپرسکی از طریق کلید های نامعتبر از نظر کسپرسکی بود تروجانی رو قرار دادم که کسپرسکی هنوز اونو نمیشناخت و متاسفانه با وجود اینکه اشاره کردم این فایل خطرناکه و اونو اجرا نکنید یکی از دوستان سیستمش آلوده شد که اونم بزودی امیدوارم حل بشه.

همانطور که قبلا هم اشاره کردم من چندین ساله از این کلید ها برای آپدیت آنتی ویروس استفاده میکنم. الان بعد از فرستادن فایل آلوده به کسپرسکی و چند تای دیگه این تروجان به دیتابیس آنتی ویروس اضافه شد. البته گزارش کسپرسکی در مورد اینکه قراره این تروجان به دیتابیس اضافه بشه به 1 ساعت هم نرسید اما آپدیت شدن خود آنتی ویروس دیرتر از اونی که فکر میکردم انجام شد اون هم شاید بخاطر روز جمعه باشه.

عکس ها رو ببینید تا بعدا نتیجه گیری کنیم.

و اسکن کردن دوباره ی تروجان بعد از آپدیت دیتابیس توسط رجیستر کی های لو رفته.

نتیجه

آپدیت کردن کسپرسکی چه به صورت آزمایشی باشه و چه با رجیستر کی های لو رفته انجام بشه فرقی با آپدیت آنتی ویروس با یک کلید خریداری شده نمیکنه.

این تست فقط برای ثابت کردن این موضوع بود تا بقیه از شک در بیان و اگر در آینده بحثی در این مورد دوباره انجام شد بشه این رو بصورت مدرک به بقیه نشون داد.

موفق باشید.

10. 4 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با راهنمایی دوستمون ava ukمن هم کاسپر رو اپدیت کردم

نتیجه نهایی

البته ویندوزم رو دیشب عوض کردم

12. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    ببخشید وقت نیست که قبلی ها رو بخونم
    ایا امکان انتقال اپدیت به سیستم دیگری هست ؟
    سیستم خودم اپه ولی ماله دوستم دایل اپ است و امکان اپ نداره
    ممنون

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید وقت نیست که قبلی ها رو بخونم
    ایا امکان انتقال اپدیت به سیستم دیگری هست ؟
    سیستم خودم اپه ولی ماله دوستم دایل اپ است و امکان اپ نداره
    ممنون
    بله.

2009
    کد:
    2010
    کد:

15. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

تو ورژن جدید از کجا برنامه ها رو بلاک کنیم که وصل نشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •