سلام
احتمالاً ادرس صفحه موردنظر حذف شده ...
برای برعکس شدن این پست
و برای اعداد در فرمول هم اینو ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
احتمالاً ادرس صفحه موردنظر حذف شده ...
برای برعکس شدن این پست
و برای اعداد در فرمول هم اینو ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مقاله موجود در این صفحه رو ببینید :
همونطور که میبینید پاورقی ها در اینجا به این صورت هستند که با کلیک روی شماره پاورقی به پاورقی مربوطه در پایین صفحه میرند و بر عکس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا مشکل اینجاست که وقتی کل مطلب رو در ورد 2010 کپی میکنم به این صورت در میاد که برای هر مورد میگه که با زدن کلید cntrl روی اونها ارجاع داده میشه به همین صفحه اینترنتی.
من میخوام به همون صورت معمولی پاورقی در خود ورد در بیاد و با کلیک روی شماره هر پاورقی به پاورقی مربوطه در پایین صفحه ورد برم. و ضمنا راهی میخوام که یک جا کل این کار و در واقع تبدیل رو انجام بده، نه اینکه یکی یکی در مورد هر پاورقی این کار رو انجام بدم.
ممنون.
دوست عزیز سلام
برای یکی کردن چند تا فایل ورد باید از منوی insert گزینه object > insert from file اجرا و فایلتو انتخاب کنی تا ادامه محتویات موجود صفحت درج بشه
امیدوارم مشکلت حل شده باشه
آقا من تمنا می کنم یکی به این سوالم جواب بده:
چرا وقتی برای جداول فصل ها، از طریق insert caption نام تعیین می کنم، به جای شماره فصل، عدد 0 می زنه؟ یعنی به جای 4-2 میزنه 0-2؟!!!
برای فرمول نویسی 2007 می خوام نه ورد 2007 خود فرمول نویسی اش
این پست برای فرمول نویسی 2003 است
من برای 2007 این گزینه ها را نمی بینم
سلام
چند تا سوال در مورد ایجاد پاورقی
1- چطوری میشه تمام پاورقی ها رو توی تمام صفحه ها راست چین یا چپ چین کرد؟
2- چطوری میشه فونت مربوط به اعدادی که برای ایجاد پاورقی توی متن ایجاد میشه رو توی یک سند تغییر دارد؟
3- موقع ایجاد پاورقی یک نیم خط سمت چپ می ندازه ، چطوری میشه کاری کرد که این خط سمت راست بیاد؟
ممنون
دوست عزیز سلام
پاورقی هایی که وجود داره بعد از اینکه پایین صفحه درج بشه میتونی بری داخل ریبون home پاورقیتو انتخاب کنیو فونت و پاراگراف بندیشو تغییر بدی برای اینکه اون خطی هم که بالای پاورقی میندازه نبینی من گزینه ای پیدا نکردم فقط میتونی کلک بزنی یه خط یا مستطیل با زمینه سفید و خط سفید روش بندازی که تو چاپ و نمایش دیده نشه
امیداورم مشکلت حل شده باشه
یک سوال
نام فونت و علائمی که در فرمول نویسی هستند که را کجا می شه پیدا کرد
سلام دوست عزیز
برای غیر فعال کردن حالت چک کردن غلط املایی متن نوشته شده لینک عکسشو گذاشتم که باید وارد WORD OPTION بشیو اون قسمتی رو که تو عکس قرمز کردم تیکشو برداری
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلام
توی فرمول نویسی نماد و عائم علمی که خود برنامه در اختبارت میزاره ثابتن تنها اون اطالعاتی که شما بع عنوان دیتا و مقادیر تایپ میکنی قابل تغییر فونت هستند
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)