تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 1126 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام...یه هارد 80 دارم که چندروزیه وقتی درایو f اونو میخوام استفاده کنم یه صفحه آبی رنگ میاد که که مجبور میشم سیستم رو شات داون کنم...جالبه حتی با ریستارت کردن هم سیستم بالا نمیاد و فقط باید شات داونش کنم و بعد روشنش کنم...تازه توی انجام این مرحله هم شاید مجبور شم چندبار این کارو تکرار کنم تا سیستم بالا بیاد و اون صفحه آبی رنگ ظاهر نشه...فکر کنم مشکل بدسکتور پیدا کرده هاردم...از نرم افزار HDD Regenerator هم که استفاده میکنم در حین چک کردن درایو f دوباره صفحه آبی رنگ ظاهر میشه...خواستم اگه میشه کمکم کنید...البته اطلاعات من برای استفاده از نرم افزارهایی مثل Low level format کمه..بازم تشکر...

آخر فروم باز vipeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام .
    در عكس مربوط به هارد وسترن قسمت load cycle count حدود 91402 هست كه زياده . اين نشان دهنده تعداد دفعات هد پاركينگ هست و تا اونجايي كه ميدونم وقتي head park ميشه spin-down هم ميشه . ميتونيد برنامه hdparm tool را هم دانلود و نصب کنید که سه option مختلف رو ایجاد میکنه و شما گزينه Disable HDD APM رو انتخاب كنيد (از پوشه موجود در منوي استارت) تست و بررسي كنيد آيا مشكل شما برطرف ميشه يا خير ..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. Disable HDD APM : در این آپشن قابلیت head parking به کل غیر فعال میشه و احتمالاً در اين حالت ديگه خبري از standby شدن هم نيست .

2. Enable HDD APM - for battery life : حداکثر power saving و در نتیجه تعداد دفعات head parking و یا Load/Unload Cycle و همچنين تعداد دفعات spin-down/up به حداکثر میرسد .

3. Enable HDD APM - for max performance : در این آپشن نه مثل گزینه یک به کل head parking غیر فعال میشه و نه بی رویه تعداد دفعات head parking زیاد میشه . به عبارت دیگه توازنی بین دو حالت گفته شده هست .

مرسی بابت راهنمایی تون، خیلی خوب و مفصل
    ولی مثل اینکه این برنامه در مورد سیستم من درست کار نمیکنه! اون اولش یه پیغامی داده که من درست متوجه نمیشم! گرچه در ادامه گفته غیر فعال شده!
    حالا یعنی کار کرده؟؟؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

و دوم اینکه اصلا جدای اینکه به هاردم کاری داشته باشم یا نه اون عددی که گفتید: load cycle count همینطور در حال زیاد شدنه!!!! هر دقیقه حد اقل دو تا زیاد میشه خودش
    و این در حالیه که سیستم idle هست و هیچ کاری نمیکنه، حالا در کل این عدد چیز خیلی مهمیه؟ و جای نگرانی داره؟؟؟؟ بدبخت نشم؟؟؟
    بازم مرسی از کمک شما...

ببینید بعد از 10 روز اون عدد relocated sector count تغییر میکنه یا نه
    امیدوارم که تغییری نکنه...ممنون از توجه شما...

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام...یه هارد 80 دارم که چندروزیه وقتی درایو f اونو میخوام استفاده کنم یه صفحه آبی رنگ میاد که که مجبور میشم سیستم رو شات داون کنم...جالبه حتی با ریستارت کردن هم سیستم بالا نمیاد و فقط باید شات داونش کنم و بعد روشنش کنم...تازه توی انجام این مرحله هم شاید مجبور شم چندبار این کارو تکرار کنم تا سیستم بالا بیاد و اون صفحه آبی رنگ ظاهر نشه...فکر کنم مشکل بدسکتور پیدا کرده هاردم...از نرم افزار HDD Regenerator هم که استفاده میکنم در حین چک کردن درایو f دوباره صفحه آبی رنگ ظاهر میشه...خواستم اگه میشه کمکم کنید...البته اطلاعات من برای استفاده از نرم افزارهایی مثل Low level format کمه..بازم تشکر...
    ابتدا سیستم رو اسکن ویروس بکنید درست نشد یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین تا وضعیت هارد معلوم بشه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی بابت راهنمایی تون، خیلی خوب و مفصل
    ولی مثل اینکه این برنامه در مورد سیستم من درست کار نمیکنه! اون اولش یه پیغامی داده که من درست متوجه نمیشم! گرچه در ادامه گفته غیر فعال شده!
    حالا یعنی کار کرده؟؟؟

و دوم اینکه اصلا جدای اینکه به هاردم کاری داشته باشم یا نه اون عددی که گفتید: load cycle count همینطور در حال زیاد شدنه!!!! هر دقیقه حد اقل دو تا زیاد میشه خودش
    و این در حالیه که سیستم idle هست و هیچ کاری نمیکنه، حالا در کل این عدد چیز خیلی مهمیه؟ و جای نگرانی داره؟؟؟؟ بدبخت نشم؟؟؟
    بازم مرسی از کمک شما...

امیدوارم که تغییری نکنه...ممنون از توجه شما...
    شاید برنامه های دیگری مثل آنتی ویروس و موارد مشابه هر چند وقت یکبار با دسترسی به هارد باعث فعال شدن آن و افزایش مقدار load cycle count میشوند میشوند (تا اونجایی که میدونم هاردهای WD Green پس از 8 ثانیه بیکاری head parking میکنند) . برای هاردهای اینترنال آرشیوی که زیاد استفاده نمیکنید و یا هاردهایی که بعنوان هارد دوم سیستم نصب شده اند بهتره که به نحوی پارتیشن بندی بشوند که در حالت عادی در my computer دیده نشود و برای برنامه های متفرقه در دسترس نباشد و فقط در مواقعی که نیاز داشته باشید میتونید پارتیشنهای هارد رو mount کنید تا بتونید از آن استفاده کنید . آموزش این نوع پارتیشن بندی رو در اینجا توضیح دادم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد برنامه hdparm tool ، شما از منوی استارت وارد پوشه این برنامه بشید و سپس Disable HDD APM رو اجرا کنید . پیشنهاد میدم که اگر این هارد اصلی سیستم هست از این روش استفاده کنید ولی اگر هارد دوم سیستم و آرشیوی هست از روش mount و unmount استفاده کنید چون این برنامه باعث غیر فعال شدن advance power management میشه و درست نیست که هاردهای آرشیوی به مدت طولانی فعال بمونند در حالیکه read/write نداشته باشند .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت murche_sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من یک هارد لپ تابی مدل سیگیت دارم که یک ضربه خورد و دیگه ویندوز بالا نیومد.برای همین هارد لپ تاب رو باز کردم و هدش رو جابجا کردم و دوباره بستم.حالا که با کابل هاد رو به یک لپ تاب هاد دار وصل میکنم ابتدا شروع به تق تق کردن میکنه وبعد از چند ثانیه از کار میفته ولی چراغ کابلی که به لب تاپ هست روشنه ولی هیچ پارتیشنی اضافه نمیکنه به لپ تاب جدیده.بخاطر اطلاعات شخصی داخل هارد نمیتونم ببرمش تعمیرگاه و برام اطلاعاتش خیلی خیلی مهمه.
    ممنون میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من یک هارد لپ تابی مدل سیگیت دارم که یک ضربه خورد و دیگه ویندوز بالا نیومد.برای همین هارد لپ تاب رو باز کردم و هدش رو جابجا کردم و دوباره بستم.حالا که با کابل هاد رو به یک لپ تاب هاد دار وصل میکنم ابتدا شروع به تق تق کردن میکنه وبعد از چند ثانیه از کار میفته ولی چراغ کابلی که به لب تاپ هست روشنه ولی هیچ پارتیشنی اضافه نمیکنه به لپ تاب جدیده.بخاطر اطلاعات شخصی داخل هارد نمیتونم ببرمش تعمیرگاه و برام اطلاعاتش خیلی خیلی مهمه.
    ممنون میشم کمکم کنید

بون اتاق کلین باز کردن هارد اشتباه است بستن هارد هم اصولی دارد که باید رعایت کنید که فکر کنم شما رعایت نکردین بهر حال هد هارد یا پارکینگش آسیب دیده و هد باید عوض بشه اون صدای تق تق پشت سرهم هم از هد است

در آغاز فعالیت murche_sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بون اتاق کلین باز کردن هارد اشتباه است بستن هارد هم اصولی دارد که باید رعایت کنید که فکر کنم شما رعایت نکردین بهر حال هد هارد یا پارکینگش آسیب دیده و هد باید عوض بشه اون صدای تق تق پشت سرهم هم از هد است
    ممنون برای پاسخ
    من اگه این هاردو ببرم برای تعمیر بهتره یا ببرم با pc3000 فقط اطلاعاتشو برگردونن؟
    امکان تعمیر این هارد چند در صد وجود داره تا دوباره بتونم به اطلاعاتش دسترسی داشته باشم؟چون فقط برای تعمیرش نزدیک 70 تومن هزینش میشه که اگه تعمیر نشه هزینش میپره و دوباره باید نزدیک 500 تومن بدم تا اطلاعاتشو با pc3000 برگردونن
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون برای پاسخ
    من اگه این هاردو ببرم برای تعمیر بهتره یا ببرم با pc3000 فقط اطلاعاتشو برگردونن؟
    امکان تعمیر این هارد چند در صد وجود داره تا دوباره بتونم به اطلاعاتش دسترسی داشته باشم؟چون فقط برای تعمیرش نزدیک 70 تومن هزینش میشه که اگه تعمیر نشه هزینش میپره و دوباره باید نزدیک 500 تومن بدم تا اطلاعاتشو با pc3000 برگردونن
    با تشکر

اگه دیسک مغناطیسی سالم باشه به اطلاعات آسیبی نرسیده شما به مراکز تخصصی مراجعه کنید و بهشون بگین اطلاعات مهم دارین در صورت نیاز اطلاعات رو ریکاوری میکنن و هد رو عوض میکنن تا درست بشه

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام عزیزان

مشکل هارد من چیه ؟ و راه حلش چیه ؟

چند صفحه گذشت اما کسی جواب منو نداد:-)

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها امروز هارد اکسترنال سیگیت من به شدت به زمین خورد اما با این وجود لامپش روشن بود. من کابل برقش رو کشیدم و هارد رو برگرداندم روی میزم.
    دوباره کابل برق رو زدم ولی هارد روشن نمیشه فقط هر 2 ثانبه یک بار یک صدای تق میاد. درست مثل زمانی که یک سی دی رو داخل سی دی رام گذاشتید و دستگاه نمیتونه سی دی رو بخونه
    طبیعتا هم ویندوز هارد رو تشخیص نمیتونه بده.
    حالا من چکار باید بکنم میشه هارد رو تعمیر کرد و یا اصلا امکان ریکاوری اطلاعات هست؟ من دوستان در شیراز هستم اگر جایی رو میدونید که خوب تعمیر کنند خبر بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •