میل بده تا شماره بدم
دوست عزیز سلام منو داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میل بده تا شماره بدم
دوست عزیز سلام منو داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خیالم راحت شد که تبدیل های آنچنانی و دشوار نمیخواد.
16 گیگ چنده ؟ و آیا بهتر از این رم هم هست ؟ در چه چیزایی فرق دارن ؟
باید سرچ کنی کلمه panasonic fz35 رو . ولی خوب اینم لینک کامل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آی دی یاهو هم هست .
پس اون قیمتی که میگفتن 390 یا 400 کوووش ؟
با تشکر
سندیدم
بله مشکل پلی ندارید
باید 35 یا 45 تومن باشه (درست نمی دونم) فقط از ولی عصر پاساژ ایران بخرید قیمت بهتری داره
باید ببینید چقدر به کارتون میاد 8 یا 16 فکر نکنم بیشتر از 8 به کار بیاد هوم
vimeo رو بیخیال شما باید بدونی که FZ35 بهترین فیلم دنیا رو نمیگیره و بعضی جاها فوکوس از دست میده و بد فیلم میگیره اما تو رده خودش عالی هست
من کی گفتم 390 یا 400حتما یه دوربین دیگه بوده
میل شما اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این سندیدم
![]()
سلام .
دیدم دارین از fz35 حرف میزنین نتونستم تحمل کنم پا به رهنه اومدم داخل.
من 3,4 ماهی میشه میخوام دوربین بخرم با تحقیقاتی که کردم به fz35 رسیدم که البته قیمت بالاش 470
فعلآ منصرفم کرد.
حالا میخاستم از دوستان بپرسم ببینم کسی از قیمت fz35 تو خارج از ایران مثلآ ترکیه یا usa خبر نداره
و ایا اصلآ به صرفه هست که بگم از این جاها برام بیارن؟
ممنون میشم از جوابتون.
سلام
واقعأ قیمتهاشون بالاس ؟ من فکر نکنم اینطور باشه . اون زمان که من هندی کم گرفتم FUll Hd تازه اومده بود . پاناسونیک با قیمت 800 تومن . سونی با قیمت 1200 . این یه نمونه . نمونه دیگش هم همین الان مقایسه بین SX20 و FZ35 میتونه باشه .
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
سلام
واقعأ قیمتهاشون بالاس ؟من فکر نکنم اینطور باشه . اون زمان که من هندی کم گرفتم FUll Hd تازه اومده بود . پاناسونیک با قیمت 800 تومن . سونی با قیمت 1200 . این یه نمونه . نمونه دیگش هم همین الان مقایسه بین SX20 و FZ35 میتونه باشه .
![]()
با سلام
ميخواستم بدانم در رنج قيمت زير 250 آيا دوربين عكاسي با كيفيتي وجود دارد كه هم عكس عالي بگيرد و هم فيلمبرداري در حد hd بكند.ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
سلام دوستان
تا موقعی که کالایی به صورت انحصاری وارد بشه ای قیمتهای بالایی که داره رو نمیشه کاریش کرد ولی وقتی چنتا شرکت مختلف با گارانتی های مختلف واردش کنن اونموقع هست که جنس به دلیل رقابتی بودن قیمت مناسبتری پیدا میکنه
الان قیمت جهانی کانن sx210is حدود 300 دلار یا بهتر بگه حدود 310هزارل تومنه که در ایران حدود 340 میشه خرید
ولی پاناسونیک tz10 رو همون سایتهای خارجی 330 دلار یا حدود 340 هزار تومن میدند
ولی شرکت بانیان به قیمت عجیبی داره میفروشه اونم حدود 500 هزار تومن
حالا با این اختلاف کی میره سراغ پاناسونیک؟
در مورد سونی هم باید بگم وضعش خیلی بهتر از پاناسونیکه
با یه نگاه ساده که تو سایتهای مختلف بزنید میبینی که مقرون به صرفه ترین اونها کانن و فوجی بعد سونی و نیکون هستند که ارزش خرید دارند وپاناسونیک از نظر ارزش خرید تو ایران با اختلاف بسیار زیادی با بقیه در اخر ایستاده
که ادم باید پول باد اورده داشته باشه یا این که از قیمتهای واقعی اون خبر نداشته باشه که بره سراغ پاناسونیک
دقیقا باهات موافقم . جالبه که از انحصار هم در نمیاد که قیمتهاش معقول تر بشه !!!!! بعد از کنن و سونی و نیکون واقعا در مرحله آخر آدم میره سراغ پاناسونیک . اونهم تو دوربین عکاسی دیجیتال !!
خوب این بحث گارانتیه نه قیمت و ارزش کالا .
یه شرکته .... ایرانی میاد این قیمت رو روش میذاره و مردم بدبخت ایران رو وادار میکنه که بخرن دلیل نمیشه که بد بین بشیم نسبت بهش . مثلا قیمت hx1 حدود 60 دلار بیشتر از fz35 هست و حالا کدوم بهتره ؟ مشخصه .
من که واقعأ متاسفم . حرف شما کاملأ درسته ولی از یه جهت دیگه . واقعا تاسف داره .
دوست عزیز مثل اینکه متوجه منظور من نشدی
کیفیت در کنار گزینه قیمت مناسبه. که یه جنسی رو بهش ارزش خرید میده در اکثر ریو های خارجی وحتی داخلی یکی از کزینه های نحوی امتیاز دهی به یک کالا همون ارزش خرید یا قیمته
به طور مثال دوربین HX5v از سونی با داشتن کیفیت عکس و فیلم بهتر نسبت به پاناسونیک TZ10 طبق بررسی تمام ریوهای معتبر داخلی وخارجی باز هم حدود 100 هزار تومن ارزونتره
به نظر شما حالا کدوم مقرون به صرفه هست
البته این مشکل تا اونجا که من دیدم تو ایرانه چون قیمت جهانی سونی 20 هزار تومن گرونتر از پاناسونیکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)