تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 666 از 1635 اولاول ... 1665666166566626636646656666676686696706767167661166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوشحالم که تونسم کمکتون بکنم
    من سایتcameralabs رو سایت خوبی نمیدونم . سایت دیجی کالا که کلا بیخیال فقط وفقط برای خرید دوستان میکن خوبه که بازم من خوشم نمیاد

1 نه نیازی به تبدیل نیست میشه با همین Windows Media Player هردو پسوند(MOV. و MTS.) رو دید (من ورژن 12 رو دارم) اما من تبدیل میکنم برای این که حجم کم تری داشته باشند(بدون افت کیفیت)
    2 من یه مموریه SanDisk 8gig دارم کلاس 6 که 20 تومن خریدم
    3 نه اگر روی مد شب باشه قابل قبوله اما بهتره از پایه استفاده بشه ,برای فیلم که شاید بشه گفت عالی هست(مد شب) البته نه تو جاهای خیلی کم نور
    4 یه lcd 2.7 " با Dots 230,000 قابل قبوله
    5 باید 450 باشه میل بده تا شماره بدم
    6 خوبfz28 با fz35 فرق داره اما fz35 با bit rate 512 صدا میگیره (کیفیتی که من تا حالا هم ندیدم و فکر نمی کردم همچین چیزی باشه) و hx1 با bit rate 132 تفاوت خیلی زیاده اما هر دو استریو هستند

ادرس vimeo بقیش کو
    میل بده تا شماره بدم
    دوست عزیز سلام منو داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

خیالم راحت شد که تبدیل های آنچنانی و دشوار نمیخواد.
    16 گیگ چنده ؟ و آیا بهتر از این رم هم هست ؟ در چه چیزایی فرق دارن ؟

باید سرچ کنی کلمه panasonic fz35 رو . ولی خوب اینم لینک کامل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آی دی یاهو هم هست .
    پس اون قیمتی که میگفتن 390 یا 400 کوووش ؟

با تشکر

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سندیدم
    سلام

خیالم راحت شد که تبدیل های آنچنانی و دشوار نمیخواد.
    16 گیگ چنده ؟ و آیا بهتر از این رم هم هست ؟ در چه چیزایی فرق دارن ؟

باید سرچ کنی کلمه panasonic fz35 رو . ولی خوب اینم لینک کامل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آی دی یاهو هم هست .
    پس اون قیمتی که میگفتن 390 یا 400 کوووش ؟

با تشکر
    بله مشکل پلی ندارید
    باید 35 یا 45 تومن باشه (درست نمی دونم) فقط از ولی عصر پاساژ ایران بخرید قیمت بهتری داره
    باید ببینید چقدر به کارتون میاد 8 یا 16 فکر نکنم بیشتر از 8 به کار بیاد هوم
    vimeo رو بیخیال شما باید بدونی که FZ35 بهترین فیلم دنیا رو نمیگیره و بعضی جاها فوکوس از دست میده و بد فیلم میگیره اما تو رده خودش عالی هست
    من کی گفتم 390 یا 400 حتما یه دوربین دیگه بوده
    میل شما اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این سندیدم

4. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام .
    دیدم دارین از fz35 حرف میزنین نتونستم تحمل کنم پا به رهنه اومدم داخل.
    من 3,4 ماهی میشه میخوام دوربین بخرم با تحقیقاتی که کردم به fz35 رسیدم که البته قیمت بالاش 470
    فعلآ منصرفم کرد.
    حالا میخاستم از دوستان بپرسم ببینم کسی از قیمت fz35 تو خارج از ایران مثلآ ترکیه یا usa خبر نداره
    و ایا اصلآ به صرفه هست که بگم از این جاها برام بیارن؟
    ممنون میشم از جوابتون.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

واقعأ قیمتهاشون بالاس ؟ من فکر نکنم اینطور باشه . اون زمان که من هندی کم گرفتم FUll Hd تازه اومده بود . پاناسونیک با قیمت 800 تومن . سونی با قیمت 1200 . این یه نمونه . نمونه دیگش هم همین الان مقایسه بین SX20 و FZ35 میتونه باشه .

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

سلام

واقعأ قیمتهاشون بالاس ؟ من فکر نکنم اینطور باشه . اون زمان که من هندی کم گرفتم FUll Hd تازه اومده بود . پاناسونیک با قیمت 800 تومن . سونی با قیمت 1200 . این یه نمونه . نمونه دیگش هم همین الان مقایسه بین SX20 و FZ35 میتونه باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    ميخواستم بدانم در رنج قيمت زير 250 آيا دوربين عكاسي با كيفيتي وجود دارد كه هم عكس عالي بگيرد و هم فيلمبرداري در حد hd بكند.ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان
    تا موقعی که کالایی به صورت انحصاری وارد بشه ای قیمتهای بالایی که داره رو نمیشه کاریش کرد ولی وقتی چنتا شرکت مختلف با گارانتی های مختلف واردش کنن اونموقع هست که جنس به دلیل رقابتی بودن قیمت مناسبتری پیدا میکنه
    الان قیمت جهانی کانن sx210is حدود 300 دلار یا بهتر بگه حدود 310هزارل تومنه که در ایران حدود 340 میشه خرید
    ولی پاناسونیک tz10 رو همون سایتهای خارجی 330 دلار یا حدود 340 هزار تومن میدند
    ولی شرکت بانیان به قیمت عجیبی داره میفروشه اونم حدود 500 هزار تومن
    حالا با این اختلاف کی میره سراغ پاناسونیک؟
    در مورد سونی هم باید بگم وضعش خیلی بهتر از پاناسونیکه
    با یه نگاه ساده که تو سایتهای مختلف بزنید میبینی که مقرون به صرفه ترین اونها کانن و فوجی بعد سونی و نیکون هستند که ارزش خرید دارند وپاناسونیک از نظر ارزش خرید تو ایران با اختلاف بسیار زیادی با بقیه در اخر ایستاده
    که ادم باید پول باد اورده داشته باشه یا این که از قیمتهای واقعی اون خبر نداشته باشه که بره سراغ پاناسونیک

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا باهات موافقم . جالبه که از انحصار هم در نمیاد که قیمتهاش معقول تر بشه !!!!! بعد از کنن و سونی و نیکون واقعا در مرحله آخر آدم میره سراغ پاناسونیک . اونهم تو دوربین عکاسی دیجیتال !!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب این بحث گارانتیه نه قیمت و ارزش کالا .
    یه شرکته .... ایرانی میاد این قیمت رو روش میذاره و مردم بدبخت ایران رو وادار میکنه که بخرن دلیل نمیشه که بد بین بشیم نسبت بهش . مثلا قیمت hx1 حدود 60 دلار بیشتر از fz35 هست و حالا کدوم بهتره ؟ مشخصه .

من که واقعأ متاسفم . حرف شما کاملأ درسته ولی از یه جهت دیگه . واقعا تاسف داره .

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

خوب این بحث گارانتیه نه قیمت و ارزش کالا .
    یه شرکته .... ایرانی میاد این قیمت رو روش میذاره و مردم بدبخت ایران رو وادار میکنه که بخرن دلیل نمیشه که بد بین بشیم نسبت بهش . مثلا قیمت hx1 حدود 60 دلار بیشتر از fz35 هست و حالا کدوم بهتره ؟ مشخصه .

من که واقعأ متاسفم . حرف شما کاملأ درسته ولی از یه جهت دیگه . واقعا تاسف داره .

دوست عزیز مثل اینکه متوجه منظور من نشدی
    کیفیت در کنار گزینه قیمت مناسبه. که یه جنسی رو بهش ارزش خرید میده در اکثر ریو های خارجی وحتی داخلی یکی از کزینه های نحوی امتیاز دهی به یک کالا همون ارزش خرید یا قیمته
    به طور مثال دوربین HX5v از سونی با داشتن کیفیت عکس و فیلم بهتر نسبت به پاناسونیک TZ10 طبق بررسی تمام ریوهای معتبر داخلی وخارجی باز هم حدود 100 هزار تومن ارزونتره
    به نظر شما حالا کدوم مقرون به صرفه هست
    البته این مشکل تا اونجا که من دیدم تو ایرانه چون قیمت جهانی سونی 20 هزار تومن گرونتر از پاناسونیکه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •