مگه تو هادیشهر خط میده
جلفا چطور؟
مگه تو هادیشهر خط میده
جلفا چطور؟
ارائه سرویس فهرست طلایی به مشترکین ایرانسل
با راهاندازي سرويس جديد، مشتركان ايرانسل در تماس با پنج شمارهي انتخابي خود از ميان مشتركان اين اپراتور از 10 درصد تخفيف برخوردار ميشوند.
عليرضا قلمبر دزفولي - مدير عامل ايرانسل - در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين مطلب اظهار كرد: با ارائهي سرويس فهرست طلايي كه براي اولين بار در كشور راهاندازي ميشود، مشتركان سيمكارتهاي دايمي ايرانسل اين امكان را مييابند كه با انتخاب پنج شماره از شمارههاي ايرانسل دوستان و يا آشنايان خود و افزودن آن به شمارههاي فهرست طلايي در مكالمه با آنها از 10 درصد تخفيف استفاده كنند.
به گفتهي او مشتركان بايد شمارهها را در فهرست مربوط به اين سرويس وارد كنند تا از آن پس، تعرفه مکالماتشان با اين پنج شماره کاهش يابد ضمن اينكه اين شمارهها بايد از شمارههاي ايرانسل باشند كه هر دو سيمکارت دائمي و يا اعتباري را شامل ميشود.
برین حالشو ببرین
تو خبر مربوط به اینترنت آخر هفته گفته 220 شهر !
حالا کجاست من نمیدونم !
ایول ایرانسل
دنیا فقط ایرانسل
همراه اول برو جلو بوغ بزن
بچه ها این یه جمله رو با صدای همون مرده بخونید :
همراه اول ، هیچ کس تنها نیست
برو بذار باد بیاد
13 ساله اومده فقط بلده جیب مردم رو تیغ بزنه هنوز بعد 13 سال نتونسته gprs ارائه بده
ایرانسل
هیچ کس تنهااااااا نیست با ایرانسل![]()
i love irancell
![]()
1- من از اولین روزهایی که ایرانسل اومد یک سیم کارت گرفتم و تا یکی دو هفته پیش مشکلی در ارسال sms خصوصا به خطوط ایرانسل نداشتم ... اما یکی دو هفته sms ها یا ارسال نمی شوند ... یا دیر می رسند .... یا دلیوری نمی دهند ... و مشکلاتی از این قبیل ....
البته به نظر خودم ( با توجه به تحقیقات و بررسی هایی که کردم) شلوغ بودن شبکه به دلیل طرح ها و تقارن آن با ماه مبارک رمضان و برگزاری مسابقات گوناگون در شبکه های TV و رادیو باعث ایجاد این مشکل شده .... چون در ساعات بعد از نیمه شب این مشکل تا حدود زیادی برطرف میشود ...
اگر از دوستان کسی چیزی در این زمینه می دونه بگه ...
![]()
2- دوستان من یه دائمی دارم که به دوستم (اعتباری ایرانسل) زنگ زدم گفت در دستری نیست ( پیامک هم نمی رفت )
رفتم پیشش آنتن هم داشت ... اون منو می گرفت! ولی من نمی تونستم! ( می گفت در دسترس نیست ... حالا کنارم وایساده بود)
یکبار گوشیش رو روشن خاموش کردیم همه چیز درست شد ... ( پریروز )
دیروز دوباره این مشکل پیش اومد با ترفند قبلی درست شد ....
امروز دوباره این مشکل پیش اومد با ترفند قبلی درست شد ...
اشکال از چیه؟
در ضمن این سوالات رو تو سایت هواداران هم پرسیدم
دوستان به مطلبی درباره "تغییر از سایت P30" تو سایت هوادارن نوشتم ... حوصله کنید برید بخونید ... خیلی زیاد شده ( متاسفانه ) ... اما ارزش یه بار خوندن رو داره ....
البته فونتش درشته مطلب اونقدر ها هم زیاد نیست
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مشکلی برای ارسال به 0913 ندارم. اما به 0918 به هیچ وجه نمی رسه... نه تنها دلیور نمی شه که اصلا نمی رسه...
کسی چیزی می دونه؟
آقا شاهين. كارت هديه ما كه نيومد.
پيگيري شما هم كه كارساز نبود.
الهي حرومشون بشه.![]()
سلام به همه دوستان جدید و قدیمی
انجمن مبایل با وجود شما داغ شده
فقط بگم من الان چند ماهی هست قبض مبایلم رو پرداخت نکردم و این که الان بالای 140 تومن رسیده
و تو محل ما جدیدا انتن دهی بد شده
ولی باز میگم فقط ایرانسل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)