تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 665 از 805 اولاول ... 165565615655661662663664665666667668669675715765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

به دو دلیله : یکی حجم بالای اون ماشین یا هرچیه مثلا من وقتی که تو بازی اکتروس رو ببینم اینطوری میشه ...
    دلیل دیگش که با دلیل قبلی مربوطه به هم میشن سیستمته . سیستم ضعیفه ... و نمیتونه اون فایل بزرگ رو تحمل کنه ...
    از چه نظر سیستمم ضعیفه؟
    سیستم من: Ram:2 GB vga:512 8500GT cpu:3.42

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض ماشین dodge charger پلیس

این ماشینو حتما دانلود کنید خیلی قشنگ داقون می شه.
    وقتی که به شیشه اش تیر بزنید واقعی می شکنه.
    اینم عکسش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود
    کد:

3. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از چه نظر سیستمم ضعیفه؟
    سیستم من: Ram:2 GB vga:512 8500GT cpu:3.42
    من وقتی این مشکلو داشتم بهم اینو گفتن . ببینم مشکل شما مگه این نیست که گاهی دارین با ماشین از یه جا رد میشین جاده ها و ... مات میشن یا ساختمونا غیب میشن ؟؟ مشکل من این بود . و وقتی پیش میاد که از فایلای حجیم تو بازی استفاده کنم .

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
    قابل توجه کسانی که آر.دی منو دارن !!!

داره خودمونی میشه shetmobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

این هم یه مود
    با این mod دیگر نیازی به Trainer در بازی GTA:SA نداریدودر ضمن می توانید Super CJ شوید یا با یک تماس به راننده شخصی توسط او به خانه یا جاهای دیگر برویدو یا ... برای نصب این مود بدین صورت عمل کنید :ابتدا فایل موجوددر فایل دانلود شده که به صورت zip می باشد را در مسیر دلخواه Extract یا Unzip نمایید.سپس از همان مسیر فایل های script.img و main.scm را در مسیری که gta نصب شده در پوشه script واقع در پوشه data به جای فایل هایی با همان نام ها کپی کنیید سپس
    فایل american.gxt را از همان مسیر Extract یا Unzip شده در مسیری که که gta نصب شده در پوشه text به جای فایل ی با همان نام کپی کنید. حالا این mod نصب شده است. برای اضافه کردن امکانات این mod به بازی وارد بازی شده و بدین ترتیب عمل کنید: پس از پایان دمو به جای سوار دوچرخه شدن به نزدیکی خیابان بروید سپس با نگه داشتن کلید های G+Y لیستی از ماشین ها می آید یکی را انتخاب نموده سپس کلید SPACE رابزنید بعد از چند لحظه یک ماشین به نزدیکی شما می آید بازدن و نگه داشتن کلید C سوار ماشین شوید به خاطر داشته باشید برای سوار شدن ماشین در این حالت نباید کلید F یا ENTER را بزنید.پس از سوار شدن به ماشین کلید CAPSLOCK رانگه دارید تا لیستی از مکان های مهم شهر بیاید .از این لیست Johanson house را انتخاب نماییدو کلید SPACE رابزنید راننده ماشین شما را به خانه میبرد بعد از رسیدن به خانه با کلید F یا ENTER از ماشین خارج شوید.برای وارد خانه شدن باید ماموریت اول تمام شود می توانید خودتان ماموریت را تمام کنید یا با نگه داشتن کلید N پس از دمو مرحله راتمام کنید سپس وارد خانه شوید. در نزذیکی میز ناهارخوری یک در بسته وجود دارد به آن نزدیک شوید تلویزیون بزرگی ظاهر می شود دراین هنگام بازدن کلید G اسامی مودها می آید وبا زدن کلید Y مودها فعال یا غیر فعال می شوند بازدن دوباره G مود بعدی می آید و به همین ترتیب آن را هم بازدن کلید Y فعال یا غیر فعال کنید . به همین صورت تمامی مود ها را فعال کنید و با زدن کلید F یا ENTER از آن خارج شوید و لذت ببرید.
    با نگه داشتن کلید وسط ماوس و C در هر جایی از بازی می توانید بازی را ذخیره کنید.
    با نگه داشتن کلید راست ماوس و SHIFT انواع اصلحه در اطراف شما می آید.
    جان و جلیقه شما هرگز تمام نمی شود.
    با سوار شدن به هر ماشین و نگه داشتن کلید N ماشین شما نسبت به هر چیزی ضد ضربه میشود ودر ها قفل می شود و با نگه داشتن N در ماشین باز می شود.
    دیگر نگران چپ کردن ماشین نباشید اگر ماشین شما چپ کرد مدتی صبر کنید تا دوبار ه به حالت اولیه باز گردد.
    دیگر هرگز از موتور پرت نخواهید شد.
    با نگه داشتن کلید های W و Y در هر جایی به جز خانه سوار موتور می شوید.
    لینک دانلود
    کد:

توی راپیدشار نشد دانلود کنم یه جا دیگه آپلود کن

داره خودمونی میشه shahin_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    نازی آباد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.میدونم که جای پرسش این سوال اینجا نیست ولی میخواستم دوتا سوال ازتون بپرسم.اگر که میدونستین جوای بدین.
    1.والا من یه موتور کوچیک برای بازی vice city طراحی کردم که میخوام بزارمش تو بازی ولی نمیدونم چیکارکنم.راستی من منظورم جایگزین کردن با یه موتور دیگه نیست.میخوام مثل بقیه ماشین ها و موتورها تو بازی باشه.
    من با نرم افزار IMG tools هم گزاشتمش تو بازی ولی بازم تو بازی نیومد.لطفا اگه میشه بگین که به چه صورت میتونم موتورمو تو بازی بزارم ولی جایگزینش نکنم.
    2.درضمن میخواستم بپرسم چگونه میتونم ماشین های ساخته شده برای san andres رو به vice city انتقال بدم.آیا راهی یا برنامه ای هست که بشه ازون طریق فایلهارو کامپایل کرد.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.میدونم که جای پرسش این سوال اینجا نیست ولی میخواستم دوتا سوال ازتون بپرسم.اگر که میدونستین جوای بدین.
    1.والا من یه موتور کوچیک برای بازی vice city طراحی کردم که میخوام بزارمش تو بازی ولی نمیدونم چیکارکنم.راستی من منظورم جایگزین کردن با یه موتور دیگه نیست.میخوام مثل بقیه ماشین ها و موتورها تو بازی باشه.
    من با نرم افزار IMG tools هم گزاشتمش تو بازی ولی بازم تو بازی نیومد.لطفا اگه میشه بگین که به چه صورت میتونم موتورمو تو بازی بزارم ولی جایگزینش نکنم.
    2.درضمن میخواستم بپرسم چگونه میتونم ماشین های ساخته شده برای san andres رو به vice city انتقال بدم.آیا راهی یا برنامه ای هست که بشه ازون طریق فایلهارو کامپایل کرد.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    شما نمی تونی اضافه کنی فقط می تونی جایگزین کنی.

داره خودمونی میشه shahin_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    نازی آباد

پيش فرض

شما نمی تونی اضافه کنی فقط می تونی جایگزین کنی.
    پس لااقل جواب سوال دومم میدادین.چطوری میتونم کامپایلشون کنم؟؟؟

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

پس لااقل جواب سوال دومم میدادین.چطوری میتونم کامپایلشون کنم؟؟؟
    تبدیل کردن رو فکر کنم محمد رضا بلده.اومد جوابتو میده

10. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

توی راپیدشار نشد دانلود کنم یه جا دیگه آپلود کن
    بیا از اینجا دانلود کن.
    اینم لینکش.

کد:

12. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان توی این ادرس چند تا تفنگ برای دانلود هست خواستید ببینید خیلی قشنگه

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •