مخابرات رو ولش کن، از نظر تئوری این کار انجام پذیره، حتی خیلی بیشتر از اون چیزی که الان دارن روی ADSL ارائه میدن هم شدنی هست.
مثلا شاتل هم داره VDSL میده، زنگ بزن پشتیبانی اونا بپرس.
مخابرات رو ولش کن، از نظر تئوری این کار انجام پذیره، حتی خیلی بیشتر از اون چیزی که الان دارن روی ADSL ارائه میدن هم شدنی هست.
مثلا شاتل هم داره VDSL میده، زنگ بزن پشتیبانی اونا بپرس.
سلام همونطور که کاربر عزیز @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمودند امکان تغییر channel برای VDSL هم وجود داره عکس زیر هم مدرک و اثبات:
![]()
سلام دوستان یک سوال داشتم
من از سر خط کیفیت ختم رو برسی کردم به این صورت بورد
Snr 10 ماکس ریت ۱۳
کیفیت در خونه به صورت زیر هست
Snr 6 ماکس ریت ۹
به همین دلیل رفتم برای تعویض سیم
ولی به طرز عجیبی سیم جدید کیفتی بدتری رو می داد
Snr 6ماکس ریت ۷
حالا می خوام بدونم چه سیمی باید بخرم
حدودا ۲۰ متر فاصله هست از سر خط تا مدم
ممنون
سلام .ببخشید شما vdsl دارید ؟ مودمتون چیه ؟
دوستان امکانش هست کابل دو زوج تلفن رو سوکت RJ11 زدم که کابل مستقیما به مودم وصل بشه ؟
بله میتونید رو کابل دو زوج مخابراتی سوکت RJ11 بزنید و مستقیما به مودم وصل کنید هیچ اشکالی ندارد . میتونید کلا تک زوجش کنید و فقط یه زوج رو وصل کنید
الان تو تقسیم اصلی مخابرات ۴رشته سیم وصله
اینجا میتونم دو رشته فقط وصل کنم؟فک نکنم
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
دو تا رشته وسط برای زنگ تلفن، یا خط تلفن اول استفاده میشه که همون ها برای برقراری ارتباط مودم کافی هست.
اما سوکت های RJ11 دو رشته دیگه نیز دارند که میتوان برای خط تلفن دوم از آنها استفاده نمود. (بعضی تلفن ها دو خط همزمان پشتیبانی میکنند)
نحوه اتصال سوکت تلفن
محتوای مخفی: نحوه سوکت زنی آر جی یازده
سلام من از شاتل نت گرفتم و این وضعیت خط من هستش! حالا مشکل از چیه؟ ( در ضمن مودم جلوی در منزل به سر خط مستقیم وصل کردم)
اولی بعدظهراز ساعت 5 به بعد .... دومی صبح تا ساعت 5 عصر
مشگل دوری از مرکز مخابرات هسته
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)