دوستان st60 به بازار اومده؟ قيمت ٥٠اينچشو داريد؟
دوستان st60 به بازار اومده؟ قيمت ٥٠اينچشو داريد؟
کسی اطلاعاتی دراین زمینه نداره ؟
در این صورت اگه تیوی خراب بشه نمایندگیهای پاناسونیک اینجا گارانتی رو قبول میکنند؟
در این صورت اگه تیوی خراب بشه نمایندگیهای پاناسونیک اینجا گارانتی رو قبول میکنند؟
این سوال رو باید از خود نمایندگی بپرسی.
نشانی و تماس تکنو سرویس:
تلفن: 66381774-6
فکس: 66381773
سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس: انقلاب-روبروي دانشگاه تهران - مجتمع فروزنده - طبقه سوم -واحد 606
اینم نشانی و سایت نوین:
تلفن: 77616873 - 77617122
سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس: تهران - میدان تجریش - پاساژ نیکو - واحد 41
دوستان vt20 50 رو پسرم با ضربه پیچ گوشتی و چکش پوکوند کسی قیمت صفحه نداره؟ و اینکه از کجا میشه مطمئن گرفت یا دسته دوم
پیکسل سوخته درست میشود آیا؟
اگر پنل آسیب دیده باشه معمولا 60% قیمت تی وی شاملش میشه.بایستی با نمایندگی مشورت کنی.
تعمیرگاه نمایندگی رسمی پاناسونیک به نام کوفرد است
جدا بعضی از دوستان دل و جرات بالایی دارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید، پست شماره 5262 ، طرف VT50 داشته که کلا اعصابشو بهم ریخته بوده و هیچ جوره درست نشده آخر سر گارانتی یدونه VT60 بهش داده !
پاناسونیک خیلی وقته که پلاسما میزنه اگه Vt60 که هنوز امتحانش رو پس نداده بذاریم کنار، سری های قبلش عموما مشکل حاد سوختن برد داشتند.
عجیبه دوستان 6-7 میلیون پولشون رو چطوری با خیال راحت میدند به تلوزیونی که سابقش تا این حد خرابه.
من خودم Vt30 دارم و صابون سوختن بردش به تنم خورده...
شاید بعضی از دوستان بگند که اینجور خرابی ها در همه برندها هست ، راستش من تا بحال ندیدم شرکتی چند مدل در چندسال پیاپی بزنه و همه مدلها یک مشکل واحد داشته باشند اونم SC Board ...
به هر حال امیدوارم عزیزانی که این تلوزیون رو میخرند از خریدشون لذت ببرند و سالیان سال بدون مراجعه به تعمیرگاه براشون کار کنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)