مخصوصا اینکه پاسخ ایشون در مورد کم شدن حجم خیلی کاربرا اصلا قانع کننده نبود اخه یکی دو تا نیستن که خیلی از کاربرا این مشکل رو دارند.
مخصوصا اینکه پاسخ ایشون در مورد کم شدن حجم خیلی کاربرا اصلا قانع کننده نبود اخه یکی دو تا نیستن که خیلی از کاربرا این مشکل رو دارند.
آقایون من حجمم برگشته! باور کنید!برید 2020 رو بگیرید شاید واسه شما هم برگشته باشه!
امنشب یه تشکر ویژه باید از آقای ملک جعفریان بکنم!![]()
شما شماره رو sms کردی به ایشون؟
نه خیر....
بچه ها ی خبر دیگه 1200 مگ دیگه هم ازم دزدیدن !!! 58خورده ای پول دادم ی جا 20 گیگ خریدم خیلی استفاده کرده باشم 1 گیگ اصلا 2 گیگ تا الان 10.2 گیگشو دزدیدن مخابرات دزد !
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
دیگه شما بزرگترین اشتباهت اینه که این همه گیگ باهم خریدی !!
وقتی با پشتیبانی صحبت میکنی قبول میکنن که سیستماشون دچار مشکل شده و پیشنهاد میکنن که 1 گیگ هر دفه بیشتر نخرید !
بنظرم حرف درسته با توجه به اوضا احوال بهم ریخته ی سیستم نباید بیش از 1 الی 2 گیگ در هر بار شارژ کرد !
اشتباه از خودته دوست من....آزموده را دوباره آزمودن خطاست...همون یه گیگ یه گیگ بخری خیالت راحت تره
دوستان یک لطفی بکنند به اقای ملک بگن وقتی طرح 3 مگ نامحدود دارین میدین 180 هزار تومن خوب همون طرح رو سه تا یک مگ بدین به 60 هزار تومن مطمئنن خیلی از کاربرا با اون راضی هستن
دیشب یه بنده خدایی در این فاروم نوشت که اینترنت مخابرات الکی بعضی از سایت ها رو فیلتر میکنه که بعد از دو سه بار ریفرش درست میشه....امروز من هم با این مشکل مواجه شدم...اگر کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره بگه تا جناب ملک جعفریان که در پاسخ گفتند فیلترینگ از حوزه مخابرات خارجه متوجه این مشکل اینترنتشون بشن و درصدد رفع مشکل بربیان...البته با اینترنت های دیگه نظیر ایرانسل چک شد و چنین مشکلی نداشتند
به نظر من مشکل از مخابرات نیست مشکل از گلدنت و برنامه بیلینگ نوشته شده توسط این شرکته که آبرو حیثیت مخابرات رو بر باد داده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)