تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 665 از 860 اولاول ... 165565615655661662663664665666667668669675715765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

پيش فرض

سلام بچه ها کسی راهنمای بازی Harvest Moon Save The Homland رو نمداره . هر چی میگردم تو اینترنت نیست .

با تشکر ...

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    آقایونی که مهگن سیو رو نمیشه دانلود کرد این سیو ایمان رضا هست سال چهارم که خداوکیلیکش کاملترین سیو هست که همه چیش طبیعی هست.
    90درصد کارهارو کرده و به نظر من بهترین سیو هست.
    خدمت شما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا من یک سوال دارم اینا بچشون بزرگ شه چی میشه مدرسه نمیخواد بره یا اصن کلا چی میشه؟
    شدم عین علامت سوال.....
    موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من و داداشم خیلی وقته این بازی رو میریم
    الان هم یه سیو شروع کردیم و تو سال دوم هستیم
    درصد مزرعه 87 هستش
    غذاها 60 تا
    کاغذ های پرینت شده 6 تا شده و لغب fisher king رو گرفتیم
    چای نیروزا هم داریم
    و خلاصه تا اینجا خیلی خوب اومدیم
    اگه کسی سیو بهتری داره به ما بگه
    یا اگه سیو مارو خواست بگه تا بزارم

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من و داداشم خیلی وقته این بازی رو میریم
    الان هم یه سیو شروع کردیم و تو سال دوم هستیم
    درصد مزرعه 87 هستش
    غذاها 60 تا
    کاغذ های پرینت شده 6 تا شده و لغب fisher king رو گرفتیم
    چای نیروزا هم داریم
    و خلاصه تا اینجا خیلی خوب اومدیم
    اگه کسی سیو بهتری داره به ما بگه
    یا اگه سیو مارو خواست بگه تا بزارم
    سلام داداش کد گیم شارک زدی یا واقعی رفتی؟؟؟؟؟؟؟
    ازدواج که نکردی؟

داره خودمونی میشه HaRvEsT MoOn -saha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینم بچه ها همتون فقط نسخه پسرش و بازی می کنید ؟؟هیچ کی دخترش و بازی نکرده ؟می خوام ببینم اونم ازدواج می کنه؟

داره خودمونی میشه Goldfinger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    در انتهای سیم

پيش فرض

سلام.دوستان این نرم افزار شبیه ساز پلی استیشن 1 توی گوشی های اندروید داره.من الان دارم هاروست مون تو گوشیم بازی میکنم.سرعتش خوبه.خیلی قشنگ همه دکمه ها رو شبیه سازی کرده.گرافیکش هم خوبه.از توی گوگل سرچ کنید راحت پیدا میشه.فقط Bios رو حتما دانلود کنید.بدون اون کار نمیکنه.
    FPse-v0.11.23

7. این کاربر از Goldfinger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramzchibod's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Kerman-Sirjan

پيش فرض

با سلام به تمامي دوستداران بازي هاروست مون
    يك مدت زيادي بود كه نبودم و نتونستم بين شما دوستان عزيز باشم و بتونيم در مورد بازي بحث كنيم و تبادل اطلاعات و امكانات بازي رو باهم كشف و انتقال بديم!
    بهرحال من دوباره اگه اتفاقي پيش نياد پيش شما دوستان عزيز هستم و مي توانيم تبادل اطلاعات كنيم و اگر سوالي باشه در خدمتم.
    بعد از مدت طولاني دوباره تصميم گرفتم كه نسخه ترينر قبل كه كاملترين ترينر در خال حاضر براي اين بازي مي باشد رو بروزرساني نمايم لذا خواهشمندم اگر دوستان نظر و انتقادي دارند بيان كنند تا بتوانيم باهم بهترين رو براي همگي داشته باشيم.
    در اينجا چندين عكس از سيو بازي خودم كه مربوط به سال دوم مي باشد رو براي شما دوستان عزيز گذاشتم كه اگر وقت ياري مي كرد ميتونست كامل تر از اين حرف ها باشد!
    امكانات جديد كه مي خواهيد به ترينر اضافه شود رو بگيد تا در صورت امكان اضافه نمايم

موفق و پيروز باشيد...
    Last edited by ramzchibod; 06-08-2012 at 21:55.

9. این کاربر از ramzchibod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Kerman-Sirjan

پيش فرض

ببینم بچه ها همتون فقط نسخه پسرش و بازی می کنید ؟؟هیچ کی دخترش و بازی نکرده ؟می خوام ببینم اونم ازدواج می کنه؟

پاسخ:
    درحال حاضر بدليل نيامدن و ترجمه نشدن نسخه دختر به زبان انگليسي 90% گيمرها نسخه پسر رو بازي مي كنند.
    لازم به ذكر است كه در نسخه دختر تمامي امكانات نسخه پسر وجود دارد و ازدواج هم با هر پسر دلخواه مي توان كرد كه بايد قلب آن ها را قرمز نماييد.
    در نسخه دختر براحتي مي توان رفت شهر و درصد مزرعه را به بالاي 98 درصد رساند!
    در ابتداي دموي شروع بازي نسخه دختر مي توانيد يك دموي كوچولو از شهر را ببينيد.
    موفق باشيد...
    Last edited by ramzchibod; 06-08-2012 at 22:06.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Kerman-Sirjan

پيش فرض

دوستان من خودم Harvest Moon باز نیستم اما پست های این تاپیک که بزرگ ترین مرجع فارسی این بازی هست رو می خونم. اما این قضیه ی شهر تو این بازی خیلی برام جالبه.
    یعنی از بین این همه گیمر توی جهان و سایت های مختلف و یوتیوب و حتی سوال بچه ها از سازندگان بازی مسئله ی وجود چیزی به نام Kingcity رد شده.
    اما فقط و فقط تنها یک مرجع به شهر (!؟) توی این بازی اشاره کرده و اونم به صورت مفصل.
    یعنی چندین صفحه ی مفصل درباره ی شهر توضیح داده در صورتی که هیچ گیمری و هیچ کلیپی در یوتیوب در این مورد وجود نداره و در ایمیل به پشتیبانی سازنده این موضوع رد شده.
    پس یعنی واقعا شهر توی این بازی وحود نداره.
    اما راهنمای لوحه خانه چطور و چگونه و برای چه همچین چیزایی به اون مفصلی گفته,سال هاست گیمر های ایرانی رو سر کار گذاشته.
    حتی بعضی بچه ها سایت های خارجی و گیمر های خارجی رو به شک انداختند!

بعد از این همه سال تنها یک راه هست که بدانیم آن همه مطلب درباره ی یک چیز مبهم از کجا اومده= زنگ بزنید لوحه خانه!!!

یعنی نویسنده ی اون مطلب اینا رو از تخیلاتش نوشته؟
    یا تنها فردی هست که به شهر رفته.چیزی که حتی سازنده های بازی هم نمی دونن!!! LOL!

کسی می تونه زنگ بزنه لوحه خانه تا به همه ی این بحث ها و... در طول این مدت مدید پایان بده؟

ممنون.
    ا
    سلام دوست عزيز
    من خودم با آقاي پيمان كه استراتژي و راهنماي اين بازي رو ارائه دادند صحبت كردم و قضيه شهر واقعا وجود دارد و حقيقت است!
    اما نكته اي كه بيشتر دوستان عزيز نمي دانند اين هست كه بازي هاروست مون نسخه پسر در قالب نسخه هاي متفاوتي ارائه شده و شركت هاي مختلفي نسخه به بازار ارائه دادند كه در اوايل نسخه اصلي در بازار موجود بود. فرق نسخه اصلي و غير اصلي در اين است كه شما در نسخه اصلي پسر با گرفتن هر توت فرنگي قدرتي 1 درصد به درصد مزرعه اضافه ميشه اما در نسخه هاي دستكاري شده اينطور نيست و همين طور خيلي امكانات بازي محدود شده است!
    اگر شما بتوانيد نسخه ژاپني پسر رو گير بياريد يا اينكه نسخه آمريكن نورف بوي كه واقعا پيدا كردنش سخته دليلشم اينه كه اين بازي ماله خيلي وقت پيش هست و يكجورايي قديمي شده بعد به حرف و حقيقتي كه گفتم پي مي بريد!اگر باور نداريد امتجان كنيد...
    الان درحال حاضر نسخه دختر اين بازي اصلي مي باشد و به راحتي مي توانيد تهيه كنيد كه قبلنا اولين نسخه پسر هم اينجور به بازار اومد كه اصلي بود.
    شايد چندين سال ديگه هم نسخه دختر اين بازي دستكاري بشه و ديگه نشه باهاش رفت شهر !
    موفق باشيد...

داره خودمونی میشه Sib Market's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

در مورد ترينر ،‌من فقط يه آيتم جديد مي خوام اونم از بين نرفتن گلخانه هست...

البته اگه بشه كاري كرد كه طوفان نياد هم عالي ميشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •