گفته بودن شنبه درست مشه.پس چرا درست نشد؟؟؟؟؟؟
سرعت تک فال30
سرعت 4 فال 70
پنگ 600
گفته بودن شنبه درست مشه.پس چرا درست نشد؟؟؟؟؟؟
سرعت تک فال30
سرعت 4 فال 70
پنگ 600
مال منم روی 30 تقسیم میشه![]()
واسه منم سرعت همون 30 تا هستش
صد تا فایل هم که میزارم هیچ تاثیری نداره و سرعت تقسیم میشه
مگه قرار نبود شنبه درست بشه ؟
به نظر من الان صبانت داره شبانه رو بر اساس سرعت واقعی میده من 128 دارم با سرعت 30 دان میکنم و دیشب با یه اکانت دو مگابیت مجددا تست کردم روی 233 بود سرعتش
دوستان یه سوال داشتم اگه میشه جواب بدید
من وقتی میرم برای سفارش اینترنت 1 مگابیت میگه شما مجاز نیستید
اگه من یه شماره ی شرکتو که صبانت داره بزنم و بزنم برای پرداخت به لینک زیر ارجاع داده میشم
اگه من جای شماره شرکت شماره منزلو بزنم و اینتر کنم یه شماره سفارش جدید میسازه با همون مبلغکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه من پرداخت کنم اینترنتم یه مگ میشه یا نه ؟
ببخشید که طولانی شد
Last edited by ho3in2012; 28-07-2012 at 05:23.
سرعتم خیلی خوب بود امشب از 1 تا 6 تقریبا 3.5 گیگ دان کردم ...
کلا اکثرمون مرض داریم فقط می خوایم دان کنیم ...
چیزایی که دیشب دان کردم می دونم اصلا نگاه هم نمی کنم ...
صبانت عزیز هر تصمیمی که گرفتی لااقل اطلاع رسانی کن .
اگه مشکل برطرف میشه یا اگه قراره همین وضع بمونه حداقل به مشترکین اطلاع رسانی کن . باور کن 5 ساعت روشن موندن کامپیوتر واسه 500 مگ ارزش نداره . شما 1 ساعت رایگان بده باسرعت 200 تا بنظرم این خیلی بهتره .
باید به فکر یه پیج تو فیسبوک باشیم...
شما جدیدی؟
قبلا کس دیگه ای نماینده صبا در اینجا بود
، که چند وقتی هست این طرفا نیومده
3-4 روز که چه عرض کنم
، شما بگو 2 هفته
واسه منم دیشب روی 30 بود ، چندتا فایل هم میذاشتم به زور میرسید به 40 و همون 40 تقسیم میشد.
دوستان صبانت مشترکش خیلی بالاست ( دلیل این میدونین چیه ) = کیفیت خوب و سرعت بالا صبانت به پرسرعت ترین سرویس دهنده هست ( شرکت های دیگه اولش خوب هستن وقتی یوزر رفت بالا ) مطمئن باشید افت شدیدی میکنند
پس همین صبا نت بهترینه چون سالهاست سرعت بالایی میده دیتای صبانت خیلی بالاست مطمئن باشید باز هم صبانت مثل قبل بهترینه ( تو فروم ها نگاه کنید به بقیه شرکت ها هم نگاه کنید ) هیچ کس از سرویس دهنده فعلی خود راضی نیست ملت ما همیشه ناراضی هستند ( سرعتی که صبانت داره هیچ شرکتی نداره اینو میتونید امتحان کنید ) مشترکین که ناراضی هستند مطمئن باشید سرویس شرکت های دیگه رو امتحان نکردند تا مقایسه کنند .
صبانت هم مطمئن باشید به خاطر مشترکینش سرعتش رو درست میکنه
دوستان من سرعتم 2 مگه یعنی 2 مگ شارج کردم از قبل ولی الان سرعت شبانه روزانم داغونه رو همون 20 30 در ضمن من پهنای باندمم زیاده بالاست ربطی به 128 یا 1 مگ 2 مگ نداره کلا دارن یه کاری میکنن که امیدوارم درست بشه
یعنی اینجا همه تو شبانه مشکل دارن ؟ یعنی سرعت روزانشون درسته؟ در ضمن اینم بگم اینا یه حالت چرخشی دارن یادمه یکی از دوستان میگفت من پینگم 250 و ولی اونموقع ماله من رو 120 130 بود سرعتمم خوب بود ولی الان سرعتم که هیچی پینگام رفته رو 250 البته مسیری که قبلا سرویس میداد ttl=45 یا 47 ولی الان 54
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)