من با انتی ویروس رایگان roboscan internet security ازمایش کردم 19 تا رو شناسایی کرد اما نمی دونم چرا فایل های زیپ رو چک نمی کنه و باید اونا رو اکسترکت کرد توی تنظیمات هم گزینه ی چک کردن فایل های ارشیو تیک داره!
من با انتی ویروس رایگان roboscan internet security ازمایش کردم 19 تا رو شناسایی کرد اما نمی دونم چرا فایل های زیپ رو چک نمی کنه و باید اونا رو اکسترکت کرد توی تنظیمات هم گزینه ی چک کردن فایل های ارشیو تیک داره!
Last edited by bmw023; 22-08-2012 at 10:44.
سلام غریب آشنا...
والا من نمره رو بر اساس نتایج دوستان دادم و خودم که ندادم که قبول داشته باشی یا نههر کدوم رو شک داری آستین بزن بالا و خودت تست کن
منم تست با اسکن رو قبول ندارم و اون بالا هم گفتم بهترین تست Dynamic Test است ولی خب مثل خیلی شرکت های بزرگ ما هم فقط دیتابیس آنتی ها رو تست کردیم
میدونم ممکنه فالس داشته باشه ولی گفتم که فعلا امکاناتش رو نداریم فالس ها رو مشخص کنیم که البته نقش زیادی هم در تست داره ولی چاره ای نیست اگه یادت باشه یک بار هم قرار شد تست های مسعود رو نمره بدیم که فالس هم محاسبه میکردیم ولی در مورد اینکه کدام فایل فالس است اختلاف نظر زیادی داشتیم در مورد جواب کسپر هم خودت میدونی که کسپر اکثراً این ایمیل ها رو الکی جواب میده
احتمالا بیت دیفندر هم باید همین تعداد رو الان بشناسه چون بولگارد از دیتابیس بیت دیفندر استفاده میکنه و در آپدیت جدید بیت هم همین قدر رو باید بشناسه
بهتر برای تست های بعدی هم یک بازه زمانی مشخص قرار بدیم
Last edited by jolan57; 21-08-2012 at 16:59.
من با انتی ویروس رایگان وکاملا اپدیت zillya antivirus تست کردم فقط 9تا رو شناسایی کرد.
دوستان اگه می بینن من اسم انتی ویروس های عجیب و غریب رو می برم به خاطر اینه که دارم انتی ویروس های رایگان رو تست می کنم.
Last edited by bmw023; 22-08-2012 at 10:42.
انتی ویروس webroot سرور و سالار انتی ویروسهای جهان 186 مخرب شناسایی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا الان که 3 سال با اناليزور کاسپرسکي کار کردم ، جوابگو خوبي بودند گرچه بعضي ايميل ها پاسخ داده نشده ولي مخرب در ديتابيس رفته.مورد جواب کسپر هم خودت ميدوني که کسپر اکثراً اين ايميل ها رو الکي جواب ميده
الان هم بايد صبر بکنيم ببينيم ايا کاسپر مخرب ها را در ديتابيس مي بره يا خير.
ولي اگر نبره هم براي من مهم نيست چون در نسخه 2013 پرواکتيوي که سوار کرده واقعا حرفه اي و زيرکانه به کار برده شده و تمام عمليات اجرا شونده توسط يک فايل را زيره نظر ميگيره.
فقط حيف که Fack AV اجرا نمي شوند وگرنه تست خيلي بهتر و روان تر نتيجه خودش را نشان مي داد.
عباس کاسپر جواب اصلی را داد :
باز بگید کاسپر جوابگو نیست !!
![]()
اینطور که پیدا هست امسی سافت دیتابیس بحق عالی داره ولی اگر بتونه فایل خوب و بد را از هم تشخیص بده ، یک سوییت ایده ال این نیست که فقط ویروس بشناسه ، بلکه سوییتی هست که فالس ان کمتر و بتونه فایل سیف و نامطمئن را از هم شناسایی بکنه !
اویرا هم که تعداد بالایی شناسایی کرده ، بنظر اشتباهاتی داشته...
Last edited by Hidden-Hunter; 21-08-2012 at 18:45.
درود
امسی سافت از دو موتور امسی سافت + ایکاروس استفاده می کنه اما در عین حال یکی از سبک ترین آنتی ویروس هاست.
داستان فالسی که چند وقته مطرح میشه به خاطر موتور ایکاروس هست که باید گفته بشه که موتور دوم از نسخه 7 که به زودی منتشر میشه عوض میشه و جاشو یک انتی ویروس دقیق تر میگبره
اکنون توی آزمون های مختلفی Emsisoft رتبه اولو میگره از جمله MRG
Last edited by arfnpm; 21-08-2012 at 20:46.
گقتن تروجان مخفی به هیچ وجه باز نکنید
نتیجه تست ویروس توتال
مسئولیتش پای خودتون
من از اویرا آنتی ویروس پرمیوم و private firewall استفاده میکنم، چیزی نشون ندادن
Last edited by tiyam 01; 22-08-2012 at 01:06.
لینک آلوده رو هر چه سریعتر از انجمن پاک کنید
notepad رو باز کنید و لینک را در داخل آن بنویسید و فایل notepad رو اینجا قرار بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)