اونجوريم كه شما ميگيد بازي آسون نيست من كه خودم 5 دقيقه اي بازي ميكنم نميتونم 6 7 تا بزنم ولي شما رو نميدونم تو چند دقيقه اين همه گل ميزنيد حتما بازي شما خيلي خوبه كه به نظرتون pes11 خيلي آسونه
اونجوريم كه شما ميگيد بازي آسون نيست من كه خودم 5 دقيقه اي بازي ميكنم نميتونم 6 7 تا بزنم ولي شما رو نميدونم تو چند دقيقه اين همه گل ميزنيد حتما بازي شما خيلي خوبه كه به نظرتون pes11 خيلي آسونه
تائيد ميشه !
كلا PES همينطوريه، نسخه جديد كه مياد اصلا نميشه بازي كرد و بنظر خيلي سخت مياد ولي بعد از 2 ماه ميشه مثل آب خوردن البته در حالت Exhibition
سختترين گيم پلي هميشه واسه حالت Top palyer در مستر ليگ هستش كه اصلا نميشه با حالت Exhibition مقايسه و بازي خيلي سختتر ميشه البته به شرط اينكه تيم مسترليگتون خيلي خيلي قوي نباشه چون باز هم در اين حالت مزه بازي از بين ميره و ميشه براحتي به همه تيمها 5- 4 تا گل زد
دانلود PES 2012 DEMO با حجم 1.05گيگابايت
PART 1
PART 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Passwordکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلينك منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 25-08-2011 at 05:41.
GamePad رو ويندوز ميشناسه اما تو بازي فعال نيست ؟، چيكار كنم ؟
باید به محل نصب بازی برید و از Settings و تب controller درست کنیدGamePad رو ويندوز ميشناسه اما تو بازي فعال نيست ؟، چيكار كنم ؟![]()
سلام...
اون پچی که شما ریختی لیگ روسیه و لیگ های دسته 2 فرانسه ایتالیا اسپانیا آلمان و انگلستان رو داره ولی شما فقط میتونید یکیشون رو انتخاب کنید ...
واسه ی این کار هم باید وقتی پچ رو نصب کردین برید توی پوشه ای که بازی رو نصب کردین و اونجا روی pesedit کلیک کنید و از تب دوم که Switches هست اون لیگی که دوست دارین توی بازی باشه رو انتخاب کنید...
راستی واسه ی اینکه PESEDIT باز بشه باید نرم افزار net Framwork4. رو نصب کنید...
دوستان پچی نیست بازی رو سخت تر کنه ؟ !!
انصافآ خیلی آسونه ! با من سیتی بارسا رو 7-2 زدم به لیورپول و آرسنال هم 6 تا !
خدا کنه این 2012 رو سختش کنند !
راستی منم موافقم این پس خییییییییییلییی آسونه... از وقتی دریبل هارو تنظیم کردم با یک دکمه خیلی راحت دریبل میزنم که آمار گل هام میانگین توی هر بازی 2تا گل اضافه شده..تائيد ميشه !
كلا PES همينطوريه، نسخه جديد كه مياد اصلا نميشه بازي كرد و بنظر خيلي سخت مياد ولي بعد از 2 ماه ميشه مثل آب خوردن البته در حالت Exhibition
سختترين گيم پلي هميشه واسه حالت Top palyer در مستر ليگ هستش كه اصلا نميشه با حالت Exhibition مقايسه و بازي خيلي سختتر ميشه البته به شرط اينكه تيم مسترليگتون خيلي خيلي قوي نباشه چون باز هم در اين حالت مزه بازي از بين ميره و ميشه براحتي به همه تيمها 5- 4 تا گل زد
حتی 5دقیقه هم که بازی میکنم 3-4تا گل میزنم...حالا گل زده که هیچی، گل خوردم خیییلی پایینه مثلا توی یک فصل 5تا گل بیشتر نمیخورم که توی فوتبال واقعی نمیشه همچین اتفاقی بیوفته...
البته من ادعای حرفه ای بودن ندارم چون مثلا وقتی با یک نفر بازی میکنم اون سریع میاد و توپو ازم میگیره و نمیتونم این همه خوب بازی کنم ولی وقتی با کامپیوتر بازی میکنی مثلا وقتی توپ دستته خیلی نمیاد جلو که توپو ازت بگیره و کلا سبک بازی کامپیوتر آسونه و اگر هوش مصنوعیه بازی رو با حرکات یک انسان واقعی شبیه سازی کنن بازی خیلی سخت تر و غیر قابل پیش بینی میشه...اونجوريم كه شما ميگيد بازي آسون نيست من كه خودم 5 دقيقه اي بازي ميكنم نميتونم 6 7 تا بزنم ولي شما رو نميدونم تو چند دقيقه اين همه گل ميزنيد حتما بازي شما خيلي خوبه كه به نظرتون pes11 خيلي آسونه
این دقیقا همون چیزی هست که اونطور که شنیدم فیفا عملیش کرده...البته چون من سالهاست پس بازی میکنم هم بهش عادت کردم هم یه جورایی بهش تعصب دارم ولی بی صبرانه منتظر فیفا12 هستم که اگه لیگ ایرانو بهش اضافه کنن بهتون قول میدم توی ایران همه پس رو ول کنن و فیفا رو شروع به یاد گیری کنن و توی فیفا هم حرفه ای بشن چون خودمم میخوام فیفا رو حسابی یاد بگیرمچون آینده مال فیفاست، هرچند پس رو خیلی خیلی دوست دارم و امیدوارم تغییرات اساسی در سبکش بده...
سلام دوستان من از خيره اين گيم پد 25 پين گذشتم يه دسته ويبره دار داشتم همون تا وي هستش از اين كلفتاست ولي توئ بازي ويبره كار نميكنه طبيعيه؟
آره واسه منم ویبره توی بازی نیست...
سته ايكس باكس ميشه ؟ به كامپيوتر ميخوره فرقش با اين گيم پدهاي معمولي چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)