سلام
من بعد از مدت ها مودم برادرم رو گرفتم برای دانلود یه فایل حجیم
امروز هر چی دانلود می کنم از حجم باقی مانده کم نمی کنه
می خواستم بدونم ایا واقعا جمعه ترافیک رایگان هست یا فقط دیر تو سیستم اعمال می شه؟
سلام
من بعد از مدت ها مودم برادرم رو گرفتم برای دانلود یه فایل حجیم
امروز هر چی دانلود می کنم از حجم باقی مانده کم نمی کنه
می خواستم بدونم ایا واقعا جمعه ترافیک رایگان هست یا فقط دیر تو سیستم اعمال می شه؟
تا وقتی که از شبکه دیسکانکت نشید آپدیت نمیشه. برای دیسکانکت شدن هم میتونید از کنترل پنل مودم اقدام کنید یا اینکه مودم رو از برق بکشید.
رسما جمعه ها مجانی نیست ولی برای بعضی ها تا ساعت 14 برای بعضی هام تا 20 مجانیه!شما باید خودت چک کنی ببینی وضعیتت چه جوریه!
اره منم همین حدس رو زدمتا وقتی که از شبکه دیسکانکت نشید آپدیت نمیشه. برای دیسکانکت شدن هم میتونید از کنترل پنل مودم اقدام کنید یا اینکه مودم رو از برق بکشید.
رسما جمعه ها مجانی نیست ولی برای بعضی ها تا ساعت 14 برای بعضی هام تا 20 مجانیه!شما باید خودت چک کنی ببینی وضعیتت چه جوریه!
چند بار دیسکانکت کردم و چند بار از برق کشیدم ولی باز هم ترافیک کم نشد
احتمالا تا ساعت 20 هست دیگه.دی....
درود بر همه ی اعضای سایت
یه پیشنهاد برای مبین نتی ها که میخوان سرویس 512شون رو یه مگ کنن
من اول 512 داشتم ساعات رایگان یعنی 2تا8 شبی 1.5گیگ دانلود میکردمولی الان که یه مگ گرفتم به امید شبی 2یا2.5گیگ میدونید شده700مگابایت البته سرعتم غیر از ساعت رایگان خوبه ولی خدا نجات بده از ساعات رایگان
به قول معروف خودم کردم که لعنت بر خودم باد![]()
دوستان یه سوال فنی
من مودم رو میزی رو چطور میتونم تو ماشین روشن کنم : دی
در واقع یه فکری دارم از این مبدل ها که برق باتری ماشین رو به 220 تبدیل می کنه میگیرم بعد آداپتور رو بهش وصل میکنم ولی میخوام بدونم راه دیگه ای هم داره
مودم های جیبی بردشون خیلی کمتر ازرو میزیاست واسه همین میخوام اینکارو بکنم
از 15 فروردین طرح ها رو نمایی می شود.
انشالله ما هم طرح های اختصاصی خودمون رو از 20 فروردین رونمایی خواهیم کرد![]()
سرعت شبانه من :
با IDM سه فایل همزمان مجموع سرعت 35 کیلوبایت ! (اشتراک 1 مگابیت با حجم 41 گیگ)
سلام
یعنی میخواهی برق 12 ولت را تبدیل کنی به 220 ولت که دوباره ترانس مودم آن را تبدیل کنه به 12 ولت؟
فکر کنم یه رابط بدون ترانس بیشتر بدردت بخوره.کاش جایی بود که تخصصی جواب میداد. فکر نکنم کار سختی باشه.
منم با 512 بعضی شبها بین ساعت 2 تا 3 سرعت بین 20 تا 30 کیلوبایت میچرخه اما تقریبا همیشه از ساعت 4 تا 8 صبح سرعت دانلودم روی 100 هستش. در طول روزم همیشه بین 80 تا 100 هستش. البته این گزارشها بدون در نظر گرفتن قطعی ها و نوسانات و ... است.
برای دانلود تورنت هم تقریبا شرایط بالا برقراره (منظور یک تورنت با شرایط خوب هستش). مثلا همین دیشب یک تورنت خوب رو با سرعت حدود 80 کیلوبایت در ساعت 4 صبح دانلود کردم.
پس باید من نصف شما دانلود داشته باشم اما تو ساعت رایگان حداکثر 190 تا مگ دانلود دارم،حداکثر
واس من این شکلی نیس،همچین گزینه هاییم پیدا نکردم توشبرای تغییر فرکانس هم میری توی کنترل پنل مودم.که برای مودم های جدید با قدیم جاش فرق میکنه. اینم عکسش:
![]()
این اطلاعات کمک میکنه
Current firmware version:v2.8.8.1-g1.4.4-mobinnet
Frequency: 3459000فرکانس هم این 4 تاست:
3559000
3549000
3449000
3459000
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)