من 512 سه ماهه نامحدود دارم .. آيا واقعا نامحدوده ؟!!! يا مثل شاتل دزد تا يه حجمي نامحدوده ؟
من 512 سه ماهه نامحدود دارم .. آيا واقعا نامحدوده ؟!!! يا مثل شاتل دزد تا يه حجمي نامحدوده ؟
قسمت ترافیک باقی مانده را بررسی کنید ببینید چقدر حجم داره...
شاتل دزد را خوب اومدی.![]()
بلی واقعا نامحدوده...هرچقدر میخوای دانلود کن!
من یکی از مودمام الان 4 ماهه خراب شده استفاده نمیکنم الان حالت تعلیق اتوماتیک میره خودش حالت تعلیق. برام همش اس ام اس میاد اگه شارز کنی 20% تخفیف شامل حالت میشه همین یکی دو هفته پیشم زنگ زدن گفتن چی شده استفاده نمیکنی بعد 2 ماهم اگه شارز کنی دوباره اتوماتیک وصل میشه برای من که اینجوری بود فقط تغییر تعرفه نمیتونی بدی در کل مصرف ازاد برای همین مواقع خوبه
Last edited by hamidrezavictor; 09-02-2012 at 15:23.
سلام مودم usb وایمکسم جای اتصال مودم به سامانه شل شده نگهش نمیداره شامل گارانتی میشه اگه نه باید چی کار کنم؟![]()
1-
2-گه پول رو پرداخت نکنی بعد از چند روز اینترتت به طور کامل قطع و جمع آوری میشه...و اگه بخوای دوباره راش بندازی باید مجدد هزینه ماهیانه و راه اندازی و.... رو پرداخت کنی یعنی باید مجدد ثبت نام کنی!
ممنون از جواب های دوستان ... ولی الان میشه بگید کدوم جواب درسته ؟! چون تا اونجایی که پرس و جو کردم اگر پرداخت نکنی میره به حالت تعلیق اتوماتیک ولی اینقدر هر روز یک قانون پیاده می کنند آدم نمیتونه مطمئن باشه .من یکی از مودمام الان 4 ماهه خراب شده استفاده نمیکنم الان حالت تعلیق اتوماتیک میره خودش حالت تعلیق. برام همش اس ام اس میاد اگه شارز کنی 20% تخفیف شامل حالت میشه همین یکی دو هفته پیشم زنگ زدن گفتن چی شده استفاده نمیکنی بعد 2 ماهم اگه شارز کنی دوباره اتوماتیک وصل میشه برای من که اینجوری بود فقط تغییر تعرفه نمیتونی بدی در کل شارز ازاد برای همین مواقع خوبه
مال من نامحدود 1 مگ هستش ... رقمش هم رقمی نیست که آدم بگه بیخیال جهنم ضرر ... زور داره 82 بدی و اصلا استفاده نکنی !
plz help me!
دوستان امروز كس ديگهاي مثل من در ورود به ياهو مسنجر و همين طور كليهي سرويسهاي گوگل مشكل داره؟
مثل اینکه قطعی اینترنت به منم رسید از ساعت 2 تا الان سرعتم از 130 کیلوبایت به 7 کیلوبایت رسیده گوگل پلاس باز بالا نمیاد مثل اینکه باز فی+تر شده
واقعا نمیدونم از کدوم شرکت سرویس بگیرم همه یه جوری مشکل دارن
در ضمن ایرانسل تو پشتیبانی و رسیدگی به مشکلات خیلی ضعیف عمل میکنه بعد از 20 روز به درخواستم رسیدگی کردن و پولی که از حسابم به اشتباه حذف شده بود رو برگردوندن
بله میشه سلام سلام سلام
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
برای منم باز نمیشه
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
میشه بپرسم چرا تغییر تعرفه به مصرف ازاد نمیدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)