تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 665 از 773 اولاول ... 165565615655661662663664665666667668669675715765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خوام ال سی دی سونی cx520 بخرم (یا 40 یا 46) . می خواستم بدونم کیفیتش چطوره به نظر شما. و اینکه آیا 50 هرتز هستش یا 100 هرتز؟ اگه 50 هرتز باشه تو تصاویری مثل فوتبال خیلی مشکل داره؟ در ضمن قیمت 40 اینچ با گارانتی 1150 و بدون گارانتی 860. 46 اینچ هم با گارانتی 1520 و بدون گارانتی 1100. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

داره خودمونی میشه samijazini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنید:
    ال ای دی سونی با سایز 40-42 کمتر از 1500.000
    قابلیت دریافت کانال دیجیتال
    تلتکست
    ضبط کانال ها
    LED سامسونگ برداری بهتره...البته ساخت کره

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

مدل d8880 بهترین ال ای دی سامسونگ است ولی نسبت کیفیت به قیمت آن اصلا خوب نیست وشما با هزینه کمتر از این می توانید تی وی بهتری تهیه کنید در کل هیچ کدام از ال ای دی های سامسونگ و ال جی نسبت کیفیت به قیمت خوبی ندارند و تقریبا به طور کلی برای اکثر نیاز ها در سایز 42 به بالا پلاسما های پاناسونیک و در مواردی حتی سامسونگ به مراتب از ال ای دی ها نسبت کیفیت به قیمت خیلی بهتری دارند . در ضمن فرمایشات دوست عزیز مان ............. هم در مورد آبی نشان دادن رنگ مشکی در نور کم منزل و رنگ های مصنوعی هم کاملا صحیح است .
    در مورد کنتراست 25.000.000 به 1 هم شما گفتید این اعداد براساس فاکتور هایی محاسبه می شه که بین تولید کنندگان مختلف و گاهی حتی بین lcd , led , plasma از یک تولید کننده فرق می کنه و اصلا معیار درستی برای مقایسه کیفیت تصویر و کنتراست واقعی اونا نمیتونه باشه .
    دوست عزیزم درباره کنتراست چیزی که مشخص است این تی وی بالاترین کنتراست را در بین رده قیمتی همه برندها دارد و برخلاف گفته شما اتفاقا تی وی با این کیفیت و امکانات در برندهایی مثل پاناسونیک و سونی قیمت بسیار بیشتری دارد. البته درباره ال جی درست است و ارزش انتخاب شدن را ندارد. ضمن اینکه پلاسماهای سامسونگ که در سال 2011 به نیو پلاسما معروف شدند و نسل جدید پلاسماها با کیفیت برتر را ارایه دادند باز هم در مقام مقایسه با ال ای دیهای خود سامسونگ کیفیت تصویری بسیار پایینتری دارن. به همین خاطر قیمت مناسبتری را دارند. چیزهایی را که گفتم ماحصل یک ماه تحقیقات درباره تی وی های برندهای مختلف و گرفتن تست تصویری از برندهای مختلف در کنار هم میباشد. منظورم تست عملی میباشد چون قصد خرید داشتم و وسواس عجیبی برای انتخاب تی وی دارم. فکر کنم کل مغازه دارهای شهرمون تو اون یک ماه من شناختند و اطلاعاتم از همشون بیشتر شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیزم درباره کنتراست چیزی که مشخص است این تی وی بالاترین کنتراست را در بین رده قیمتی همه برندها دارد و برخلاف گفته شما اتفاقا تی وی با این کیفیت و امکانات در برندهایی مثل پاناسونیک و سونی قیمت بسیار بیشتری دارد. البته درباره ال جی درست است و ارزش انتخاب شدن را ندارد. ضمن اینکه پلاسماهای سامسونگ که در سال 2011 به نیو پلاسما معروف شدند و نسل جدید پلاسماها با کیفیت برتر را ارایه دادند باز هم در مقام مقایسه با ال ای دیهای خود سامسونگ کیفیت تصویری بسیار پایینتری دارن. به همین خاطر قیمت مناسبتری را دارند. چیزهایی را که گفتم ماحصل یک ماه تحقیقات درباره تی وی های برندهای مختلف و گرفتن تست تصویری از برندهای مختلف در کنار هم میباشد. منظورم تست عملی میباشد چون قصد خرید داشتم و وسواس عجیبی برای انتخاب تی وی دارم. فکر کنم کل مغازه دارهای شهرمون تو اون یک ماه من شناختند و اطلاعاتم از همشون بیشتر شد
    پلاسماهای سری 8 و 7 سامسونگ که فکر کنم توی ایران هنوز نیست کیفیت خیلی خوبی دارند این را البته از Cnet خواندم.

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز من يه پلاسما اس تی 30 خريدم قبلاً يه ال ای دی سامسونگ داشتم که هنوزم داريمش ساله پيش تحته تأثير تبليغات خريديمش الان دلم داره ميسوزه که چجوری 3 ميليون پول بی زبونو گند زديم توش رفته با پلاسما 360 بازی کردم از کيفيت ال اي دی حالم به هم خورد مرگ بر سامسونگ واقعاً يه چيز اشغاله ال ای دی خدا شاهده کيفيت تازه فهميدم چيه قبلاً بزيا مثله اشغال بود الان انگار يه دستگاه ديگه خريدم خودم باور نميکنم

6. 2 کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه نظر خواهی از دوستان

1- سامسونگ:
    پنل 800Hz 46D8880
    HT-D555 سینما خانگی 600 تومن
    دوسال اینترنت (12 گیگ) 100 تومن
    ---------------------------------------------------
    هزینه 3.249 تومن -----> پنل حدودا 2.445 تومن

2- پاناسونیک

پنل TH-50VT30
    هدیه 100تومن
    4اینچ بالاتر 400تومن
    ----------------------------------------------------
    هزینه 2.950 تومن -----> پنل معادل 46 حدودا 2.450 تومن

البته عوامل دیگر هم هست ولی من اطلاع ندارم ....... شما بگید ما استفاده میکنیم.
    ممنون
    Last edited by ms1342; 30-11-2011 at 16:03.

8. این کاربر از ms1342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام. من يه ال جي ٣ D خريدم مدل 5700و قبلش سامسونگ مدل LA46F81B داشتم كه ٣/٥ سال پيش امارات خريدم ٢م٣٥٠ كه اونموقع تهران ٣/٥ م بود الانم بردپاورش خرابه منتظر قعه ام. يك سوني ٣٢ ارزون LCD سوني گرفتم براي بازي پسرم. يه ال سي دي هيتاچى ٣٢ دارم كه ٦ سال پيش يا بيشتر از دوبي گرفتم ٢/٣ م كه بازم حدود ٨٠٠ تا كمتر از تهران بود.
    ١اگه ميخواى تى وى بگيرى خيلى به Reviewهاى سايتها اتكانكن كه گيج ميشى ٢ -تفاوتها خيلى كمه بخصوص درسايزهاى پايين ويه تلويزيون هاى اند ٤م بدردكسى ميخوره كه يه سيستم توپ آنچنانى داره وميشينه بلورى اصل ودرفضاى رمانتيك كم نور نگاه ميكنه نه من و شمايى كه بيشتر كانالهايى باكيفيت SD ميبينيم ويا دى وى دى. تو اين كانالها همون هيتاچى نسل اولى تصويرش فرقى نداره تازه رنگهاش طبيعى تره!!
    ٣-بهتره خريدعقلانى بكنيد يعنى بهترين ارزش خريدكه اولا با پولى كه ميمونه يه رسيور توپ بگيرىوسيستم صوتيت رو ارتقابدى وكابل خوب بگيرى ...دوما دو سه سال بعد اگر خواستى مدل جديد بگيرى نرى توكف بى پولى
    من تلويزيون٤٧ ال جى را گرفتم يه ١٠٠ تومن هم به فروشنده دادم كه يه كارت گارانتى سينما خانواده بهم بده پركنم كه از ٧٠٠ تومن هديه استفاده كنم (الان شده ٦٠٠) كه اگه از ٢١٠٠ قيمت تى وى كم كنى ميشه ١٥٠٠تومن حالا ٦ تا عينك ومودم راحساب نكردم. تلويزيون مثل پاناسونيك هاى اند پلاسما خداتومنى نيست ولى اشغال هم نيست بخصوص براى تماشاى تى وى وفيلمهاى ٣بعدى هم باهاش ديدم خوب بود و اسمارت تى ويه وگارانتى داره.
    قصدم توهين به طرفدارهاى برند خاصى نيست واگه كسى مشكل مالى نداره خوب دارندگى است وبرازندگى .
    درخاتمه اگه 3Dميگيرين يه سايز بزرگتر از اونى كه مدنظرتون است بگيريد چون واقعا سايز تو حال وهواش تاثير داره و بعدن پشيمون نشيد

10. این کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من شايد نصف صفحات اين660 صفحه را مطالعه كرده ام حالا كه پولم جور شده ميخواستم پلاسماي ال جي pk550 يا pk760 را بردارم كه ظاهرا در شهر ما اصفهان ناياب شده با گلديران تماس گرفتم ميگويند كه اگر فول ميخواهم ميتوانم pz5500 را بردارم كه جديدتره ودر عين حال سه بعدي نيز هست حال برام اين سوال مطرحه كه آيا اين تلويزيون به كيفيت آندوي قبلي هست با توجه به تعاريفي كه جناب آلوكارد عزيز و آقاي t_tanhayamاز اين دو مدل ال جي داشتند در ضمن قابليت سه بعدي برايم مهم نيست و فقط كيفيت مد نظرمه.در عين حال بودجه در حد st30 يا v20 پانا 50 اينچ ندارم.يه سواله ديگه اينكه u20 پاناسونيك در مقايسه با اين دو تلويزيون در چه جايگاهي از نظر كيفيت تصوير قرار ميگيرد.با تشكر از تمام دوستان

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خوام ال سی دی سونی cx520 بخرم (یا 40 یا 46) . می خواستم بدونم کیفیتش چطوره به نظر شما. و اینکه آیا 50 هرتز هستش یا 100 هرتز؟ اگه 50 هرتز باشه تو تصاویری مثل فوتبال خیلی مشکل داره؟ در ضمن قیمت 40 اینچ با گارانتی 1150 و بدون گارانتی 860. 46 اینچ هم با گارانتی 1520 و بدون گارانتی 1100. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    50HZ. من اگه بخوام سونی بگیرم nx710 یا HX800 میگیرم ولی شما باید جیبتو نگاه کنی. تصویر شبکه3 cx520 با آنتن دیدم تعریفی نیست. ex720 هم هست که 100هرتزه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

50HZ. من اگه بخوام سونی بگیرم nx710 یا HX800 میگیرم ولی شما باید جیبتو نگاه کنی. تصویر شبکه3 cx520 با آنتن دیدم تعریفی نیست. ex720 هم هست که 100هرتزه.
    سلام. خیلی ممنون از راهنماییتون. ببخشید یه سوال دیگه. به نظر شما ال ای دی سامسونگ d5000 بگیرم چطوره؟ بهتر از اون سونی هست یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •