بایرن مونیخ و بوندس لیگا رو هم داره؟؟
بایرن مونیخ و بوندس لیگا رو هم داره؟؟
کسی نرم افزاری سراغ نداره که بشه بازیکن هایی که فیس اونها طاحی نشده رجیستر کرد و براشون فیس وارد کرد؟!
قبلا توی نسخه 2009 با نرم افزار pes editor همچین کاری انجام میدادم...ولی الان هنوز نسخه درست و حسابی این نرم افزار عرضه نشده...حالا کسی نرم افزار دیگه ای سراغ داره؟!
اره داداش.کیت سرور 9.1 کار میکنه.اما این نه
سلام بچه ها يكي در مورد خريد فروش بازيكن در مستر ليگ توضيح بده يامه چند صفحه قبل يكي از دوستان نوشته بود من هفته چهارم بازيكن خريدم چطوري ميشه
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
این هم یه پچ برای درست کردن لباس داوران در CL:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
داشتنش داره ولي يه مشكلي داشت يا شايد مال من اينجوري بود
اونم اينكه با وجودي كه لوگو تيماي بوندس ليگا درست بود ولي اسم تيمها اينجوري بود : Team A - Team B - Team c و.....
دوستان لطف كنيد اگه كسي لينك تمامي فايلهاي مورد نياز براي اين بازي رو داره قرار بده تا همه استفاده كنن.در ضمن من فايل كيت سرور رو دانلود كردم اما زماني كه ميخوام فعال كنم فايل اجرائي رو پيدا ميكنه اما inestal غير فعال هست
اره درسته چون هر دفع که شما تو top player سرچ میکنی مقدار اطلاعاتی که از دیتابیس بازیابی میشه متفاوت با دفعه بعدی و به همین دلیل هم توی مود مستر لیگ بیشتر گیم پلی خراب میکنه تا سخت تر بکنه
خودمم هنوز نتونستم بفهم از چه روشی کونامی امسال برای تبدیل کدهای برنامه استفاده کرده چون من سعی کردم وارده موتور بازی به روش pes09 بشم ولی error میده هنوز نتونستم خودمم وارد سیستم کد های بازی بشم احتمالا امسال سیاست حفظ اطلاعات رو خیلی قوی کردن که این هم یکی از دلایل رقابت با ea هست من تو سایت linkedin تونستم برنامه نویس اصلی بازهایهای کونامی رو پیدا کنم اگر بتونم اطلاعاتی مفیدی ازش بگیرم که بتونم وارد موتور بازی بشم حتما اینجا میذارم به تمام دوستانی هم که اینجا اینگلیسی هاشون خوبه پیشنهاد میکنم توی این سایت عضو بشند هر شغل و حرفه ایی که دارید می تونید خبره ترین ادم های اون کارو اینجا پیدا کنید تمام تیم برنامه نویس کونامی اینجا عضو هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد چنت هم باید بگم واقعا کارشون خیلی حرفه ایی بوده حجم این پچ 1G ولی واقعا ارزش دانلود داره خیلی حرفه ایی و زیبا کار شده و بازی رو بسیار هیجانی میکنه .
نحوه نصب این پچ هم به این صورت که بسیار ساده می باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته باید نرم افزارAFS EXPOLER 3.7 رو دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a.asgharpour; 25-10-2009 at 10:24.
آقا یه نفر از تماشاچی های بازی یووه مثلا اسکرین شات بذاره تو رو خدا ضروریه .... من میخوام بدونم ورژن بازیم تقلبی نباشه ....
دوستان اگر ممکنه یه توضیحی از مستر لیگ بزارید از اول که تیم انتخاب میشه نا تمرین و منوها اگر ممکنه توضیح بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)