سلام دوست من
بهتره کلیپ رو تبدیل کنی با ی رزولوشن پایین تر پخش مکنه اگر فرمت MP4 هست اون کلیپ
سلام دوست من
بهتره کلیپ رو تبدیل کنی با ی رزولوشن پایین تر پخش مکنه اگر فرمت MP4 هست اون کلیپ
منتظر جوابتون هستم...
سلام دوستان , من گوشیم کلا نابود شده می خوام مستر ریست کنم , لطفا بگین چیاش پاک میشه , و کدش رو هم بدین
ممنون
خدا نکنه نابود بشه
دو روش برای مستر ریست داری
روش اول استفاده از کد #7370#* و بعد زدن رمز 12345 در صورتی که تغییر نداده باشیش و می زاری گوشی ریست بشه بیاد بالا و کشور و ساعت و تاریخ را تنظیم می کنی
روش دوم استفاده از فرمت هارد یا سه دکمه است که ابتدا گوشیت را خاموشی می کنی یک بار باتری را در میاری و جا می زنی و دکمه های Call یا همون سبز رنگ و End call یا همون قرمز رنگ و camera Capture یا همون دکمه عکاسی را با هم نگه می داری و بعد دکمه Power یا همون روشن و خاموش را نگه می داری تا زمانی که گوشی کامل بالا بیاد و بخواد که تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کنی و این روش بهترین روشه و اگرلاک کد گوشیتون را فراموش کرده باشین می تونید از این روش استفاده کنید
و اما اطلاعاتی که پاک می شه مربوط به فون مموری می شه یعنی sms و Contact و Notes که می تونی قبل از این کار توسط Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite بکاپ تهیه کنی و بعد از ریست Restore کنی
موفق باشی
توضیحات آیدین جان کامل بود. من فقط این نکته رو بگم که هنگام پشتیبان گیری از اطلاعات حافظه گوشیت، تیک Apllication & Phone Settings رو بردار که اگه بر نداری با بازگردانی فایل های پشتیبان، دوباره گوشیت مساله دار می شه
شاد باشین
التماس دعا![]()
1) این کار رو هم کردم . وقتی که اسکن رو میزنی پایین صفحه برنامه ارور میده.2) این لینکها فایلهای اپدیت گوشی است .اکر هست ورژنش چنده.
ایدین عزیز شما جای اپلودش رو سراغ نداری برام بزای یا برام با پیغام خصوصی بفرستی.
با تشکر!؟
و ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
سلام دوستان.
حتما حتما تاپیک زیر رو ببینید.
دیدن پست زیر برای کسایی که میخواهن یک گوشی کاملا شخصی سازی شده داشته باشن خالی از لطف نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبزودی در همون تاپیک ترفندی واسه هـک همه فریم ور ها قرار میگیره.
شاد باشید!
راستي يادم رفته بود بيام بگم.....
منم ورژنم رو 51 كردم
هيــــچ فرقي هم نكرد!
--------------
دوست عزیز من در پست اصلیتون بابت زحمتی که کشیدی تا جایی که تونستم دکمه تشکر را زدم![]()
اما معلومه خیلی هم زحمت کشیدی و تو بیشتر کلوپها پست تکراری زدی
عجب پشتکاری داری
موفق باشی
سلام دوست عزیز.
این که واسه اون تاپیک زیاد زحمت میکشم درسته.
اما تو همه کلوپ موبایل ها پست تکراری ندادم.
فقط برای اطلاع رسانی از وجود چنین تاپیکی، در کلوپ گوشی هایی که قابلیت ادیت فریم ور دارند پست دادم.
آخه همه که به همه ی تاپیک ها و قسمت های مختلف P30World سر نمی زنن.
ولی اگه کار من شما رو آذار داده یا کلا کارم اشتباه بوده، من همینجا از شما و همه بچه های گل P30World عذرخواهی میکنم.
شاد باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)