موسسه اموزشی علوم و فنون کیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسسه اموزشی علوم و فنون کیش
سلام دوستان اگر امکان داره کاربرد have / has been که با شکل 3 فعل به کار میره رو توضیح بدید,و همچنین فرق اون با have/has + شکل 3 چیه؟
مرسی.
سلام
Have/has + been + (verb) PP
این حالت مجهول هستش.
مثلا
میخوایم بگیم " کتاب به کتابخونه پس داده شده است "
The book has been returned to the library
میخوایم بگیم " اون سرباز به شدت آسیب دیده است "
That soldier has been wounded severely
=====================================
Have/Has + (verb) PP
این حالت حال کامل هستش.
میخوایم بگیم " علی به مدرسه رفته است "
Ali has gone to school
"علی کتابشو گم کرده"
Ali has lost his book
سلام
نمیدونم جای درستی میپرسم یا نه
ولی معنی این جمله چی میشه؟
Good Ole Snaporaz can't let that go!
سوال رو بهتر بود اینجا بپرسید:
![]()
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما معنی جمله: Ole Snaporaz اسم یه شخصه (فیلم شهر زنان فلینیه دیگه؟) باشه. Good صفتیه برای این شخص. و معنی کلی جمله بشه "اول سنپوراز خوب نمیتونه بیخیال اون بشه (یا از فکرش در بیاد)"
سلام دوستان.
برای یادگیری زبان انگلیسی از کجا باید شروع کنم ؟ برنامه های خود آموز مثل rosseta stone . tell me more .english today خوب هست ؟
در روز چند ساعت و به چه روش هایی کار کنم ؟ الان نمیتونم کلاس برم ولی وقت آزاد دارم که بتونم کار کنم. میخوام مکالمم یه مقدار قوی بشه. چند ماه دیگه اونور کلاس برم . زودتر راه بیافتم
مم
سلام
آره همین فیلمه،خودمو دوستم داریم زیرنویسش میکنیم
شما زبون اصلی دیدین یا زیرنویس فارسیش موجوده؟
خیلی ممنون
دوستان اگه برای بابیلون باشه خیلی بهتر هست![]()
this is the best slang dic in the world:
الان به یه بحثی بین Native ها برخوردم که برام جالب بود ...
صحبت سر اختلاف بین Get married to و Get married with بود
که خب استادا از اول میان دانشآموز رو مکلف میکنن از Get married to استفاده کنه ... در صورتی که تو زبون آمریکایی، Get married with هم کاملاً رایجه و کتابای جدید ظاهراً (این طور که Native ها میگفتند) حساسیتی رو این قضیه ندارن!
همین موضوع بر سر Speak with و Speak to، همین طور Talk to و Talk with هم وجود داشت ...
یکی که اومده بود میگفت Speak to دوستانه و Informal تره !! اگه با غریبه خواستید حرف بزنید از Speak with استفاده کنید !!
کلاً خودشون انعطاف بسیار بالایی دارن تو زبونشون، نمیفهمم چرا این قدر معلما (مثلاً معملای ایرانی) تجویزی و Prescriptive کار میکنن ...
من اصولاً با تدریس Descriptive خیلی بیشتر حال میکنم : دی
یعنی چی آخه ! عین این ملا لغتیها باشی که چی بشه آخه : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)