تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 665 از 1138 اولاول ... 165565615655661662663664665666667668669675715765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

جناب کامرو،
    به نظر من حرف شما برای ماشین دست اول هم صدق میکنه، ماشین فلز هست و بر اثر اصطحلاک فرسوده میشه، حالا اگر آدم بهش برسه ماشین بیشتر عمر میکنه، اگر نه که دو روزه میپوکه
    شما دوست عزیزی که گفتی دست به آچار نیستی، به قول خودت ماشینی که 25 سال عمر کرده و از جنگ اینها توانسته سالم در بیاد، الان باید تو پر غو باشه چون در هر صورت اصطحلاک پدر ماشین رو در آورده.
    دوستان هم اینجا هم میخواهند کمک کنند.
    شما فکر نکن ماشین نو خارجی هم کم خرج است، نسبت به ماشین های قدیمی ماشین نو خرجش بیشتره، من یه فورد 2011 داشتم، یه سنسورش سوخت، قیمت خود سنسور یه چیزی حدود 560$ شد، حالا خودم دست به آچارم و عوض کردم وگرنه مکانیک واسه یه سنسور که اندازه یه بنده انگشت است هزارتا از آدم میگیره.
    کارشناس های بیحقی هم مثال بارز هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه هستند، مطمئن باش
    باز انتخاب با خودت است و موفق باشی
    Last edited by rozbeh85; 20-07-2013 at 05:54.

2. 8 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما و دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در مورد بیهقی گفتن.
    بر عکس بقیه مردم که به ظاهر اهمیت می دن، من فنی برام مهمتره... ولی خب خودم هیچ سر رشته ای ندارم. و ازونجایی هم که اولین ماشینم هست مسلما تا جای ممکن راحتی می خوام. مطمئنا هم اگه پارتی داشتم با پول الانم می تونستم از منطقه آزاد یه کامارو 2008 بیارم و همش هم تمدید کنم مثل بعضیا که بند پ دارن و سال به سال تمدید می زنن. ولی خب کو پارتی...

سه تا از دوستام آمریکایی سوار بودن. یکیشون کاپریس داشت که خیلی تعریف می کرد و می گفت بزرگترین اشتباه زندگیش بود که فروختش. درباره خرجش می گفت متوسط بود ولی برای قطعه همش باید می رفت میدون شوش. یکیشون هم که گفتم سویل داشتن. یکی دیگه شون هم که کامارو داره هنوز؛ کامپلت ماشین رو ریخته پایین داره از نو جمع می کنه.
    تقریبا همشون متفق القول بودن که توی آمریکایی ها کم خرج ترینا کاپریس و اسکایلارک و آهو استیشن هست که دوتای آخر به خاطر این که در ایران مونتاژ میشدن کم دردسر تر هستن و قطعاتشون هم راحت تر پیدا می شه.

بگذریم... یه سوال خیلی مهم که ذهنمو مشغول کرده. در باره پلاک تاریخی چه مواردی باید رعایت بشه؟
    من خوندم ظاهرا محدودیت تردد میذارن. درسته؟

شاد باشید
    کسی اطلاعات داره درباره این پلاک؟

4. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين پلاكها هنوز به معناي واقعي صادر نشده و همه چيز فعلا در حد تئوري و حرف باقي مانده.
    قوانين خاصي در مورد اونها گفته شده كه چندان مشخص نيست، اما بطور معمول هر چيز خاصي داراي قواعد خاصي هم هست كه با فرم عادي تفاوت داره و معمولا اين تفاوت چندان مطلوب نيست.
    مثلا همين محدوديت تردد در زمان و مكانهاي مشخص كه به نوعي ماشين رو تبديل به خودروهايي مناطق آزاد ميكنه و حداقل من از اينكه محدود بشم خوشم نمياد.
    فكر ميكنم بهتره روي اين پلاك حساب باز نكنيد مگر تحت شرايط خاص و از روي ناچاري، و همون پلاك ملي معمولي در حال حاضر بهترين گزينه است.
    اگر دنبال ماشين ميگرديد بهتره فقط دنبال ماشينهاي داراي پلاك ملي و داراي وضعيت فني سالم باشيد، چون با توجه به نوع استفاده و چيزي كه شما از اون ماشين انتظار داريد، پلاك قديمي اصلا بدرد شما نميخوره.

6. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

اين پلاكها هنوز به معناي واقعي صادر نشده و همه چيز فعلا در حد تئوري و حرف باقي مانده.
    قوانين خاصي در مورد اونها گفته شده كه چندان مشخص نيست، اما بطور معمول هر چيز خاصي داراي قواعد خاصي هم هست كه با فرم عادي تفاوت داره و معمولا اين تفاوت چندان مطلوب نيست.
    مثلا همين محدوديت تردد در زمان و مكانهاي مشخص كه به نوعي ماشين رو تبديل به خودروهايي مناطق آزاد ميكنه و حداقل من از اينكه محدود بشم خوشم نمياد.
    فكر ميكنم بهتره روي اين پلاك حساب باز نكنيد مگر تحت شرايط خاص و از روي ناچاري، و همون پلاك ملي معمولي در حال حاضر بهترين گزينه است.
    اگر دنبال ماشين ميگرديد بهتره فقط دنبال ماشينهاي داراي پلاك ملي و داراي وضعيت فني سالم باشيد، چون با توجه به نوع استفاده و چيزي كه شما از اون ماشين انتظار داريد، پلاك قديمي اصلا بدرد شما نميخوره.

ممنون
    آخه این رئیس راهنمایی رانندگی همش هی میاد تحدید می کنه که ماشینای بالای 25 سالو اوراق می کنم، ال می کنم، بل می کنم، فلان می کنم... منم واسه همین فکرم سمت پلاک قدیمیه.

قربونت فقط به من بگو این چجوری رفته این بالا؟؟؟؟ مدلش چیه؟!

شاد باشی

8. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر زياد به اين جور صحبتها و حرفها و تهديدها و.... توجه نشون بديد، فقط خودتون را خسته كرديد.
    اون كساني كه براي علاقه، آمريكايي، و يا كلا ماشين كلاسيك و قديمي ( به قول اونها فرسوده..!) نگهداري ميكنن، چندان توجهي به اين چيزها ندارن و كار خودشون رو ميكنن، چون اگر قرار بشه با اينجور قوانين بي سر و ته، كه توي هيچ كشور آدميزادي پيدا نميشه، برنامه بريزن، اصولا نبايد طرف اينجور ماشينها رفت و كلا فكرش رو از سر بدر كرد و مثل چند ميليون نفر ديگه، يه ماشين مثلا وطني سوار شد و همرنگ جماعت گشت..
    اگر واقعا براتون مهمه، اصلا از فكرش بياييد بيرون، و اگر نه، به اينجور گفته ها توجه نكنين...
    البته توصيه من اينه كه براي شما ماشين مرتب با پلاك ملي مناسبه، تا دنبال قضيه پلاك نباشيد و اكثر كارهاي اون انجام شده باشه و دردسر تعمير و بازسازي و..نداشته باشيد.

در مورد ماشين روي درخت، معمولا توي كشورهاي مختلف ممكنه ماشيني به دلايلي يه گوشه بيافته و سالها همونجا بمونه و كسي هم كارش نداشته باشه. مثل مزارع حاشيه شهر يا بيشه هاي متروك و جاهايي از اين قبيل، و با رشد درختاني كه لابلاي ماشينها رشد ميكنن، كم كم ماشين هم جزئي از اون درخت بشه و يا بخاطر قرار گرفتن سر راه اون درخت كم كم با فشار و نيروي رشد اون به بالا ، روي هوا قرار بگيره.
    تصاوير جالبي از اين پديده وجود داره كه فكر كنم گاهي وقتها بطور عمدي هم ايجاد ميشه و شايد يكجور اثر هنري به حساب بياد.
    اون ماشين هم فكر كنم توي استراليا باشه ، چون درختي كه ماشين روي اونه، اكاليپتوس بايد باشه كه بومي استراليا است و فرمان سمت راست اون هم نشان ميده از سمت چپ حركت ميكنن.
    خود ماشين هم احتمالا بايد فورد فالكن اواسط دهه 60 ميلادي باشه.

10. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کاش درختی وجود داشت که میوش ماشین امریکایی بودحتما یکی تو باغچه میکاشتم.

دوباره منیفول ورودی رو برای اطمینان بیشتر تست کردم(با اب) ولی این بار چیزی نشون نداد!!!
    کمی گیج شدم .البته بخشی از منیفول هوا زیر تشکیلات پمپ هیدرولیکه و دیدی روش نیست . میترسم منیفول هوا رو باز کنم و دردسرش هم زیاده (باید دینام و پایش و هیدرولیک و پایش رو باز کنم) ولی مشکل چیز دیگری باشه.ممکنه واشر سرسیلندر مشکلی داشته باشه؟مثلا اون قسمت ظریف بین 2 تا از سیلندرها نشتی پیدا کرده باشه!

12. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

کاش درختی وجود داشت که میوش ماشین امریکایی بودحتما یکی تو باغچه میکاشتم.
    بنز یه ایده داده بود که دونه بکارید بنز برداشت کنید! فقط نفهمیدم در حد همون تئوری موند یا تونستن یه کارایی بکنن
    شاد باشی

14. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنز یه ایده داده بود که دونه بکارید بنز برداشت کنید! فقط نفهمیدم در حد همون تئوری موند یا تونستن یه کارایی بکنن
    شاد باشی
    دوستان لطف کنن از موضوع تاپیک دور نشن

16. 6 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همانطور كه قبلا گفته بودم، پيگير قضيه كولر شدم تا از ريزه كاريهاي اون بيشتر سر در بيارم.
    چند روز قبل سراغ يكي از كولرسازهايي رفتم كه به من معرفي كرده بودن، و مشكل كولر پرايد رو با اون درميان گذاشتم.
    از اين نظر در مورد كولر پرايد صحبت ميكنم كه در نهايت با نتيجه گيري از اون ميشه مشكلات كلي كولرها رو متوجه شد و راه رفع اونها رو پيدا كرد.
    مواردي رو كه ميگفت ميتونم بگم تقريبا همه منطقي بود و بيشتر اونها رو انجام داده بودم، البته يكي از چيزهايي كه براي من در گفته هاش خيلي جالب بود، استفاده اون تعميركار از دماسنج براي تعيين دماي لوله برگشت گاز بود كه به اين صورت دماي واقعي باد كولر رو ميشه مشخص كرد( برعكس اكثرا كولر سازها كه دست رو جلوي دريچه كولر ميگيرن و يا با دست زدن به لوله برگشت كه خنك شده، ميگن اين الان خنكه پس كولر خوبه!!)
    اون ميگفت كه دماسنج چون معيار منطقي و علمي داره ديگه اشتباهي در كار نيست.
    متاسفانه نظر خوبي در مورد كولر ماشينهاي آمريكايي نداشت و دليل مي آورد كه بخاطر مستهلك بودن قطعات اونها و كمياب بودنشون و دردسر تعمير و بازسازي ، به اونها دست نميزنه، و در ادامه براش توضيح دادم خيلي از كارها رو قبلا انجام دادم و الان تقريبا كاري نداره جز شستشوي مدرات با مايع توزن( يا توسن، هنوز درست اسم تجاري اون رو نميدونم) و تست وكيوم و نهايتا شارژ گاز.

احتمالا كارها رو خودم پيش كولر ساز قبلي كه بهش در كل اعتماد دارم ببرم، و در نهايت براي چك دما و كارهاي خاصتر كه نياز به تجربه بالاتر داره به اين دومي مراجعه كنم( ظاهرا حوصله آمريكايي نداره و سعي ميكنم فقط براي مشاوره ازش استفاده كنم)
    در مورد روغنهاي داخل سيستم متوجه شدم كه دقيقا هر گازي روغن مخصوص خودش رو داره و اگر اشتباه استفاده بشه در بهترين حالت تمام اورينگها و كاسه نمدها از بين ميره ، چون در تركيب بوجود آمده اسيدي ميشه و خورندگي زيادي داره .
    اين رو هر دو كولر ساز + فروشنده لوازم كولر و سرد كننده گفت.
    تصوير روغن 134a البته كيفيت بده اما شماره مشخصه،

همينطور يك سري مواد نشت گير و تكميل كننده و رطوبت گير و گاز اضافه از نمونه هاي مختلف كه براي كولر ماشين و دستگاههاي سرد كننده استفاده ميشه،
    اون رطوبت گير هم كه براي پرايد شارژ كردم، چندان تاثيري نداشت. البته بد نيست ولي اوني نشد كه مورد نظرم بود. فكر كنم مشكل از اسپكشن والو بايد باشه چون خيلي روي اين قضيه تاكيد داشت، و البته بعد از اون عدم شستشوي مدارات كولر.

جالب اينجاست كه فروشنده لوازم كولر ميگفت نيازي به شستشوي مدارات نيست چون وقتي وكيوم ميشه ديگه چيزي داخلش نيست! اما كولر ساز يه چيز ديگه ميگفت.
    در حال حاضر نوا خوابيده و كاربراتور اون مرخصي رفته اصفهان،!! تا مشكلش حل بشه و بعد از مرتب شدن جريان، دنبال برنامه كولر برم.

Last edited by camaro lt; 22-07-2013 at 06:20.

18. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان وقت همگی بخیر ماشین من وقتی خاموشش میکنم یعد یک ساعت باتری میخوابه باتری هم اتمی نو هست بتری ساز گفت از دینامه اونم باز کرد و بست اما خوب نشد دینام برق تولید میکنه اما خودم فکر میکنم برق تو باتری نمیره که شارژبشه یا خیلی کم شارژمیشه وقتی خاموش میکنم اگه سر باتری را بر ندارم بعدش دیگه روشن نمیشه کسی میتونه کمک کنه؟لطفا

20. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •