دقیقا ! به نظرت نمیشه یه جوری از این بهره برداری کرد ؟![]()
دقیقا ! به نظرت نمیشه یه جوری از این بهره برداری کرد ؟![]()
سلام دوستان
خونه ی یکی از فامیلامون هستم اینا دو خط اینترنت از مخابرات دارن یک ماه ولی با هیچکدوم نمی توانند چیزی اپلود کنن ولی با اسپید تست هم که تست میکنیم اپلود داره سایت میاره ولی اپلود ابدا
منم با گوشیم تست کردم چیزی نتونستم اپلود کنم
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
رو سیستم فایروال نرم افزاری دارم هر نرم افزاری بخواد از اینترنت استفاده کنه ارسال و دریافت داشته باشه اول اجازه میگیره
اولین منطقه ای که فیبر نوری کردن منطقه وحدت بودمن از تو بدشانس ترم
![]()
وایمکس چندان کیفیت بالایی نداره لااقل تو محله ما که این طوری ــه هی قطع و وصل میشه ربطی به ساختمون های اطراف داره ؟ اطرافمون آپارتمان زیاده
دیدم که میگمهر بار اعتراض حضوری کردم پینگ اومده پایین ! نه یه بار چندین بار اتفاق افتاده ! به این معنی ــه که خودشون کیفیت رو میارن پایین چرا ؟نمیدونم شاید مرض دارن که حتما دارن وگرنه اینقدر اذیت نمیکردن
دلیلش اینه که هرچی پورت و آی پی خوب و بدون مشکله اختصاص میدن به مشتری هایی که حسابی پول میدن بهشون مثل شرکتها و ادارات
و بقیه یوزرهارو هم فله ای سوار میکنن رو سرو کول هم با پهنای باند و تعداد آی پی بشدت محدود که نتیجه میشه همین گندی که می بینید
مطمئنا شما هم اگه 2مگ محدود بخرید با 40گیگ حجم، حسابی بهتون حال میدن که یه وقت از دستتون ندن ولی یوزرهایی که ماهی 15-10 تومن پول نت میدن واسشون اصلا مهم نیست که چه بلایی سرشون میاد
Last edited by urumchi; 09-01-2014 at 00:26.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C:\>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=176ms TTL=137
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=174ms TTL=137
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=137
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=169ms TTL=137
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 168ms, Maximum = 176ms, Average = 171ms
کسی از های وب سرویس داره اینجا؟ سرعت دانلودش روزا چطوره؟
سرعت دانلودش واقعا عالی هست
های وب چون اکثر سرویس هاش دانلود رایگان نداره پورتاش معمولا باز هست .
ما که فیبر داریم ولی خونه یکی از فامیل ها تست کردم تا ۹۵۰ کیلوبایت میگیره سرویس ۸ مگابیت .
من دانلود شبانشو زیاد احتیاجی ندارم سرویسای تشویقیش جبران میکنه این قسمتو. آدرسش کجاست؟
نمايندگيش اينترنت آسمان هست چهارراه دانش ساختمان جنب بانك ملت( همون ساختمان آنا اينترنت) ولي همه مراكز رو پوشش نميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)