من از امروز جز درس مبانی بقیه رو شروع کردم به خوندن و الان break time هستم
من از امروز جز درس مبانی بقیه رو شروع کردم به خوندن و الان break time هستم
خسته نباشی گلم . اسم شریفتون چیه ؟
خب حالا ارزیابی شما از خوندن چیه ؟ درسا سخته ؟
سلام عرض شد به همه بچه های گل پیام نوری
کلا اکثرا اینجوری هستن ... مثلا یک هفته قبلش واسه یک درس ساختمان داده فرصت هست ولی میاییم کل اون 8 فصل رو توی 2 روز میخونیم
شما رشته تون کامپیوتره دیگه نه ؟ ساختمان داده مثلا میگه تابعی بنویسید یا الگوریتمی رو طراحی کنید اکثرا از مثال ها و تمرین های آخر کتاب هست نه ؟
واسه ذخیره تست هاش میگن بیشتر فرمولیه ؟؟؟
در درس مدار منطقی میانگین نمرات بچه ها در چه حده ؟ ... به نظر درس آسونی میاد ... مثلا این جدول کارنو رو توی همون کلاس یاد گرفتیم رفت
من محمدرضام.سید محمدرضا
نمیشه گفت.نه آسونه نه سخت.حجم درسا زیاده.اگه از اول ترم روزی آدم 2ساعت وقت بذاره آخر ترم راحت میره امتحانشو میده
آقا محمد رضای گل . آره ایشالله از ترم بعدی روزی 1ساعت بخونی دیگه راحتی آخر ترم ... واسه میان ترم هم مشکلی نداری .
میخواستم بگم eblis جان.آخه چجوری به ابلیس بگم جان؟؟!!اسمت چیه عزیز؟
من مترجم سایت دانلودها هستم و بیشتر وقتمو میذاشتم برای ترجمه زیرنویس های اون سایت و اصلا سراغ درس نمیرفتم یا با دوستام بیرون بودم و یا با رفیقم میرفتم شرکت گلوری همینجوری دوبله کردنشون رو نگاه میکردم واسه تقویت زبان پیش آقای مهرداد رئیسی یا فیلم دانلود میکردم و می دیدم.هرکاری کردم جز درس خوندن.ولی دیگه حساب کار دستم اومده.از ترم بعد میدونم چیکار کنم
چجوری میشه که آدم مشروط میشه؟یعنی قضیه اش چیه؟
کوچیک شما مهدی هستم .... والا اگه معدل ترمت زیر 12 بشه یعنی مشروط شدی .....
جیگرتو قارچ قارچ مهدی
آواتارت عوض شد.آپدیت کردی؟
اونو میدونم زیر 12 بشم مشروط میشم.ولی میخوام بدونم حساب کتابش چجوریه.مثلا من نمره هامو داشته باشم چجوری معدلم رو حساب کنم تا بفهمم زیر 12 میشم یا نه؟
فدای توآره آپدیت کردم . خوشگله یا زشته ؟ نسبت به آواتار قبلی بهتر شده یا بدتر ؟
والا حساب کتابش بمونه واسه ی بعد امتحانات ... سر وقت کامل بهت میگم چطوریاس![]()
قبلیه قشنگ تر نبود؟
بابا الان بگو خب دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)