ای کاش ما در شهر اقای camaro lt بودیم، تا قطعات رو از ایشون تهیه میکردیم.مخصوصا ما که وارد نیستیم..![]()
ای کاش ما در شهر اقای camaro lt بودیم، تا قطعات رو از ایشون تهیه میکردیم.مخصوصا ما که وارد نیستیم..![]()
سلام دوستان.
من ماشینم پراید 131SX هست.یک مسئله ای هست که مرتب اتفاق می افته.وقتی فن کولر روشن میکنم ، بعد دکمه گاز خنک کننده برای سرد کردن باد فشار میدم ، می بینم که موتور داره زور میزنه یعنی داره از موتور کمک میگیره.تا اینجا چیزی نیست.وقتی من تا دنده یک گاز میدم که دور موتور برسه ماقبل 3 هزار بعد میزنم دنده 2 ، برسه به ماقبل 3 هزار دور در دقیقه ، اینجا یک اتفاقی می افته صدایی تا حدی شبیه زوزه گرگ می یاد بلافاصه من دنده خلاص می کنم قطع میشه.حالا این همیشه و هر روز اتفاق می افته.این صدای زوزه مانند از کجا میاد ؟
ویرایش جدید : یادم رفت یک چیز بگم این صدای زوزه بیشتر وقتها وقتی گاز کولر روشنه اتفاق می افته اگه فقط فن کولر روشن باشه به ندرت پیش میاد.من مطمئن نیستم که این صدای زوزه مانند فقط در همین حالت رخ بده یا نه شاید هم بدون گاز کولر و فن هم رخ بده مطمئن نیستم ولی یک چیز که همیشه اتفاق می افته که اگه هر دو گاز و فن کولر روشن باشن ، این همیشه اتفاق می افته.
یک چیز یگم که من پارسال ماشین خریدم و نمیدونستم که وقتی تا 5 هزار کیلومتر رفت باید روغن ماشین عوض کنم.دادشم اینو میدونست ولی خواب بود! بعد من وقتی مطالب سایت خوندم مشکوک شدم چون ماشینم تا 9300 کیلومتر رفته بود رفتم ماشین چک کردم که ببینم چقدر روغن داره دیدم تا حد آخر و سیاه بود نمیدونم چقدر خسارت زیادی به ماشینم وارد شده.فوری روغن ماشین با فیلتر هوا و فیلتر روغن عوض کردم و دیدم بهتر شد.اما یک چیز :
وقتی من دنده 2 بزنم و دور موتور تا برسه 2500 که مثلا ثابت نگه دارم میبینم که ماشین داره به طرف جلو هل میده یعنی تکون میخوره به طرف جلو البته این همیشه اینطور نیست یعنی موقتا اتفاق می افته و این مورد فقط در دنده 2 و 1 اتفاق می افته و از دنده 3 به بعد تاثیراتشون خیلی کم هست و در دنده 5 من اصلا احساس نمیکنم.علتش چیه ؟
Last edited by Behrouz_se60; 01-07-2015 at 13:59.
شرحی که دادید، خیلی درهم و پیچیده است و نمیشه دقیقا گفت که اشکال کار از کجاست؟
موتور روشن کنید، درب موتور را باز کنید و دقت کنید که صدا از چه بخشی هست؟
کمی گاز بدید ( شبیه وضعیتی که در حال رانندگی هستین) و به تغییرات آن صدای زوزه مانند گوش بدید تا شاید منشاء صدا پیدا بشه.
احتمال اول این هست که دینام مشکل پیدا کرده و چون با زدن کولر بار اضافی بیشتری روی دینام میافته بنابراین میتونه مشکل از دینام باشه و در ادامه گاهی اوقات کمپرسورهای کولر هم بخاطر برگشت گاز ( موقع قطع و وصل کردن برق ترموستات کولر) چنین صدایی درست میکنن که مشکل خاصی نیست.
در مورد زور زدن موتور موقع روشن کردن کولر، ممکنه سیستم فول کننده گاز موتور ( وضعیتی که در آن دور موتور بعد از روشن کردن کولر بالا میره تا افت توان جبران بشه) از کار افتاده باشه و این به شیرهای برقی هوا مربوط میشه که باید به برقکار متبحر مراجعه کنید ، یا کولرساز تا رفع عیب بشه.
بطور متوسط روغن موتور بین 4 تا 6 هزار کیلومتر تعویض میشه ( با توجه به نوع روغن و وضعیت سلامت موتور و شرایط استفاده و آب و هوای منطقه)
یک دفترچه یادداشت داشته باشید و زمان و کیلومتر تعویض های روغن را در آن یادداشت کنید، همینطور شرح تعمیرات و خرید قطعات و قیمت و...
با این کار سابقه مناسبی از ماشین برای مراجعات بعدی خواهید داشت
سلام
کاپوت باز
درب ماشین باز
موتور رو روشن کنید
یک دقیقه صبر کنین بعدش کولر روشن
آیا فنِ رادیاتور همون موقع روشن میشه ؟
اگر فن با کولر روشن نمیشه پس احتمالاً رله ی فن رادیاتور یا رله ی فن کُندِنسِرِ کولر مشکل داره(اگر فن کندنسر کولر جدا هست یعنی جلوی ماشین دو تا فن هست . کندنسر همون چیزی هست که جلوی رادیاتور نصب شده و شبیه رادیاتور هست و گاز کولر رو خنک میکنه )
اگر فن رادیاتور با کمپرسور کولر همزمان روشن نشند خیلی به کمپرسور کولر فشار میاد و سفت میچرخه و موتور ماشین به لرزش میافته . برای سیستم کولر هم خیلی ضرر داره
لوله های کولر و کمپرسور چرب نشده ؟
این تاپیک رو هم اگر دوست داشتین تدریجاً بخونین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-07-2015 at 15:06.
سلام
در پراید این قطعه چی هست اسمش؟
سلام
در پراید این قطعه چی هست اسمش؟
اینها لنتهای عقب پراید هستند که در داخل کاسه ترمزهای عقب سوار میشه
مارک B S CO کیفیت خوبی داره و اگر قصد استفاده دارید مناسبه
سلام . ممنون از پاسختون. دکمه تشکر پیدا نکردم.
آب معمولی توی رادیاتور است. و آب از رادیاتور نیمیچکه. موقع کولر هم نیست و وقتی ماشین خاموشه دقیقا روی مینیمم هست. اشاره کردم که از زیر که نگاه کردم البته توی چاک نه همین که زیر ماشین خوابیدم دیدم از یه تسمه و پولی در سمت چپ موتور( سمتی که همون واترپمپ این چیزا هست) آب میچکه ولی نتونستم دقیق ببینم کجاس. یکی میگه واتر پمپته یکی میگه از پولی موتور ..نمیدونم... از طرفیم گاهی میچکه گاهی نمیچکه.
صدای قاپ قاپ همون تق تق منظورمه.
در ضمن چطور میتونم داشبورد باز کنم. چون یکی از کانال های کولر برداشتن باد از یکی از دریچه ها نمیزنه دریچه شمت چپ راننده. همچنین سیم پیچی پخش عوض کردن الان دو تا باند جلو قطع وقتی سیم به باند میذارم یه لحظه صدا خوبه و بعد کلا خیلی ضعیف میشه باند سالمه تست کردم سیم پیچی خرابه....چطور داشبورد باز کنم و بقیه کارا رو انجام بدم؟
ممنون از جوابتون.
در باز کردم یه نواری زیر آینه هست وقتی یه کم به سمت خودم نگهش میدارم درست میشه ولی هیچ روشی پیدا نکردم که وسط نوار بیارم به سمت داخل پیچ ها هم هیچ تاثیری نداشت. تازه متوجه شدم اون تعمیر کار 110 تومن از من پول گرفته و یه قطعه رو بی دلیل عوض کرده. خدا ازشون نگذره من باید 4 روز جون بکنم تا 110 بدست بیارم بعدش اینا این پول میگیرن یه مقداریشم که میره کشور چین و ما میشیم مصرف کننده اونا... کلید شیشه بالابر من سمت راننده شیشه سمت شاگرد بالا نمیبرد رفتم میگه هشت تومن کلید و هیچ اعتباری هم نیست تا یه هفته دیگه بازم خوب کار کنه. اومدم خونه کلید رو باز کردم خیلی هم کار آسونی بود دل و رودش ریختم بیرون متوجه شدم در اثر جریان برق دوده گرفته با یه دستمال پاک کردم و با پیچ گوشتی دوده ها رو بردم درست شد. به ظاهر پرس شده بود ولی قابل باز شدن بود و تعمیر... کلا بچها باید دست به کار بشیم وگرنه در اثر یه کم دوده یه کلید از کشور چین وارد میکنیم و یه تاجر بی همه چیز کلفت و یه آدم نالایق لوازم فروش که نون سرمایش میخوره. همه اینا خوبه باشن ولی بجا نه که ما بشیم مصرف کننده. خدایی حساب کنید اگه یه ژیلت رو بجای یه بار مصرف دوبار مصرف کنیم واردات ژیلت از کشور چین نصفه میشه.... حالا دوستان کمک کنید تا منم کم کم ماشینم خودم درست کنم. فعلا بهم بگید چطور شیشه بالابرم درست کنم و چطور سیم پیچی پخشم عوض کنم .چون صاحب قبلی همه رو بهم ریخته
دقیقا نگاه کنید از کجا و چرا شیشه از ریل خارج میشه؟
همان قسمت را رگلاژ کنید، با فشار دست ریل را به اندازه ای که لازم هست به سمت شیشه فشار بدید تا فضای کمتری برای لق خوردن وجود داشته باشه
خارها را چک کنید همینطور قرقره های کابل دو سر بالابر( اگر قرقره داره) و اگر نداشت قطعات پلاستیکی هلالی شکل که کابل از روی اونها میچرخه را هم چک کنید.
تصویر بگذارید تا راحتتر بشه راهنمایی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)