تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 665 از 1081 اولاول ... 165565615655661662663664665666667668669675715765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان چند وقت پیش بنده در این پست موضوعی رو مطرح کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که خلاصه آن این بود که افرادی که از کلید های غیر معتبر استفاده می کنن کسپر متوجه این کار می شود و ممکن است آپدیت اصلی را به این افراد ندهد.
    می خواستم ببینم:
    - این نتیجه گیری درست است؟
    Last edited by masoud.t; 12-02-2010 at 13:36.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

که خلاصه آن این بود که افرادی که از کلید های غیر معتبر استفاده می کنن کسپر متوجه این کار می شود و ممکن است آپدیت اصلی را به این افراد ندهد.
    می خواستم ببینم:

من چندین ساله دارم از کی های دزدیده شده و یا نامعتبر از نظر کسپرسکی استفاده میکنم و توسط همین کی ا کسپرسکی رو رجیستر کردم. به نظر من این نتیجه گیری درست نیست. دلیلشم میتونم بهتون بگم. چون خودم چندین بار آزمایش کردم.

من میتونم برای آزمایش هم که شده ویروس یا تروجانی رو پیدا کنم که کسپرسکی اونو نشناسه و جدید باشه. بعد همین فایل آلوده رو به کسپرسکی میفرستم تا اونو در دیتابیسشون ثبت کنند. بعد از ثبت متوجه میشید که با وجود اینکه از کی های لو رفته استفاده میکنید اما با آپدیت آنتی ویروستون این فایل آلوده توسط آنتی ویروس شما شناسایی میشه. به همین راحتی میشه فهمید که آپدیت دیتابیس کسپرسکی برای همه نسخه هاش چه آزمایشی و چه رجیستر شده با کی ها لو رفته با آپدیت دیتابیس یک کی خریداری شده یکی است و هیچ فرقی نمیکنه.

این یک نمونه اش. فایل زیر یک تروجان دانلودر هست و اونو به هیچ وجه اجرا نکنید. یعنی از توی rar که درش آوردید روش کلیک نکنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میتونید کسپرسکی رو با این فایل امروز و فردا آزمایش بکنید چون من همین الان این فایلو برای کسپرسکی فرستادم.

Edit...

یادم رفت نتیجه اسکن رو قرار بدم.

اگر چند صد تا نمونه دیگه میخواید مشکلی نیست. اونم میشه جور کرد.
    Last edited by Ava UK; 12-02-2010 at 16:04.

3. 2 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

می خواستم ببینم:
    دلیلش میتونه این باشه که وقتی طبق مثالی که زدید با رفتن به صفحات آنلاین پشتیبانی کاسپر، مشخصات کلید با مشخصات دیتابیس کلید های قانونی و خریداری شده، تطبیق داده میشه و چون کلید رو پیدا نمیکنه این پیغام رو میده که کلید معتبر نیست. اما چرا این پیغام رو هنگام آپدیت نمیده، به خاطر این هست که در هر آپدیت فقط لیستی از کلید های نامعتبر به محصول ارایه میشه و کافیه تا کلیدی که استفاده میکنیم میان این لیست سیاه نباشه تا کاسپر اون رو قبول کنه.

در هر صورت چیزی که مشخص هست اینه که چه طبق مثال شما و چه هر مساله دیگه ای، این مساله دور زدن کاربر به هیچ وجه مطرح نیست.بفهمند که کلید تقلبیه و بعد اجازه بدند تا محصول اون رو قبول کنه ؟ کلید رو قبول کنند و بعد آپدیت ناقص ارایه بدند که چی ؟ خب در این صورت با کارایی ناقص محصول، کلی از استفاده کننده ها میپرند چون به حساب عدم شناسایی کاسپر میگذارند.
    وقتی کاسپر کلیدی رو قبول میکنه یعنی قبول کرده و تمام و تفاوت کلید قانونی و غیر قانونی فقط در امکان استفاده از خدمات پشتیبانی کاسپر هست.

5. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من چندین ساله دارم از کی های دزدیده شده و یا نامعتبر از نظر کسپرسکی استفاده میکنم و توسط همین کی ا کسپرسکی رو رجیستر کردم. به نظر من این نتیجه گیری درست نیست. دلیلشم میتونم بهتون بگم. چون خودم چندین بار آزمایش کردم.

من میتونم برای آزمایش هم که شده ویروس یا تروجانی رو پیدا کنم که کسپرسکی اونو نشناسه و جدید باشه. بعد همین فایل آلوده رو به کسپرسکی میفرستم تا اونو در دیتابیسشون ثبت کنند. بعد از ثبت متوجه میشید که با وجود اینکه از کی های لو رفته استفاده میکنید اما با آپدیت آنتی ویروستون این فایل آلوده توسط آنتی ویروس شما شناسایی میشه. به همین راحتی میشه فهمید که آپدیت دیتابیس کسپرسکی برای همه نسخه هاش چه آزمایشی و چه رجیستر شده با کی ها لو رفته با آپدیت دیتابیس یک کی خریداری شده یکی است و هیچ فرقی نمیکنه.

این یک نمونه اش. فایل زیر یک تروجان دانلودر هست و اونو به هیچ وجه اجرا نکنید. یعنی از توی rar که درش آوردید روش کلیک نکنید.

کد:
    میتونید کسپرسکی رو با این فایل امروز و فردا آزمایش بکنید چون من همین الان این فایلو برای کسپرسکی فرستادم.

Edit...

یادم رفت نتیجه اسکن رو قرار بدم.

اگر چند صد تا نمونه دیگه میخواید مشکلی نیست. اونم میشه جور کرد.
    من که اجراش کردم چیکار کنم فعلا nod32 نصبه و عین خیالشم نیست nod32smartsecurity2.474

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من که اجراش کردم چیکار کنم فعلا nod32 نصبه و عین خیالشم نیست nod32smartsecurity2.474
    این برنامه هم خود به خود دانلود شده نمیذونم nod32دانلود کرده یا ترجان رو که دانلود و اجرا کردم

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که گفتم اجراش نکنید. فکر کردی شوخی کردم.
    MalwareBytes AntiMalware را اگر نداری از لینک زیر دانلود کن. آپدیت کن و بعد سیستمت رو باهاش فول اسکن کن.

کد:

9. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من که گفتم اجراش نکنید. فکر کردی شوخی کردم.
    MalwareBytes AntiMalware را اگر نداری از لینک زیر دانلود کن. آپدیت کن و بعد سیستمت رو باهاش فول اسکن کن.

کد:

مرسی من میخواستم Nod رو امتحان کنم

میدونی تروجانه چیکار میکرد

عکس ها و اینترنت شرتکات های س........س..ک.ی
    دانلود میکرد میزد پشت صفحه دسکتاپ
    در ضمن نمیزاره anti malwareاجرا بشه
    Last edited by wordship; 12-02-2010 at 17:41.

11. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی من میخواستم Nod رو امتحان کنم

میدونی تروجانه چیکار میکرد

عکس ها و اینترنت شرتکات های س........س..ک.ی
    دانلود میکرد میزد پشت صفحه دسکتاپ

بله واسه همین بهش میگن Trojan Downloader چون خودش ممکنه فقط 1 تروجان باشه اما وای به حالی که به اینترنت وصل باشی. هر چقدر مدت رمان بیشتری از آلودگی بگذره تروجانهای بیشتری رو دانلود میکنه و در سیستمتون فعال میکنه. ممکنه بعد از چند روز تعداد تروجانها از 100 تا هم بیشتر بشه. هر کدوم ار این 100 تا تروجان هم ممکنه تروجانهای دیگه رو دانلود و فعال کنند و این روند ادامه پیدا میکنه تا شما سیستمون رو کاملا ویروس یابی کنید و برای این کار هم به 1 برنامه نمیشه اعتماد کرد. و باید از چند تا اسکنر قوی استفاده کنید.

اون برنامه ای که گفتم رو دانلود کن و سیستمت رو زودتر باهاش اسکن کن.

در ضمن نمیزاره anti malwareاجرا بشه
    برو توی سیف مد و از اونجا اجراش کن. اگر باز هم نشد چاره ای نداری باید منتظر آپدیت آینده کسپرسکی باشی چون...

کسپرسکی توی ثبت کردن دیتابیس واقعا سریع عمل میکنه. به 1 ساعت نکشید اما نتیجه رو ببینید.

Last edited by Ava UK; 12-02-2010 at 17:46.

13. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله واسه همین بهش میگن Trojan Downloader چون خودش ممکنه فقط 1 تروجان باشه اما وای به حالی که به اینترنت وصل باشی. هر چقدر مدت رمان بیشتری از آلودگی بگذره تروجانهای بیشتری رو دانلود میکنه و در سیستمتون فعال میکنه. ممکنه بعد از چند روز تعداد تروجانها از 100 تا هم بیشتر بشه. هر کدوم ار این 100 تا تروجان هم ممکنه تروجانهای دیگه رو دانلود و فعال کنند و این روند ادامه پیدا میکنه تا شما سیستمون رو کاملا ویروس یابی کنید و برای این کار هم به 1 برنامه نمیشه اعتماد کرد. و باید از چند تا اسکنر قوی استفاده کنید.

اون برنامه ای که گفتم رو دانلود کن و سیستمت رو زودتر باهاش اسکن کن.
    antimalwareرو زده خاموش کرده
    دیگه نمیدونم چیکار کنم.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی هم میرم سیف مود کامپیوتر رستارت میشه
    یعنی اگه الان کاسپر رو نصب کنم و اپدیت کنم مشکل حل میشه.
    تا دفعهی دیگه از این غلطا نکنمم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •