تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 665 از 1045 اولاول ... 165565615655661662663664665666667668669675715765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آره اين راه ميشه ولي راه درستش نيست....حتما راه درست داره...مثل مورد قبلي كه دوستمون section break رو گفت و راه درست اون بود...قبلش ما كلك ميزديم
    سلام. section break‌ رو خودم گفتم. استفاده از جدول هم راه استانداردی هست. در خیلی موارد ازش استفاده می شه.

2. این کاربر از amh1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت p.meysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

سوال: چطور مي تونم در word 2003 براي مطالبي كه نوشته ام فهرست مطالب بصورت index ايجاد كنم؟

نمي دونم سوالمو واضح گفتم يا نه؟ ببينيد نميخوام فهرست را خودم دستي ايجاد كنم. آيا منوي خاصي هست كه از طريق اون خود word فهرست رو ايجاد كنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

سوال: چطور مي تونم در word 2003 براي مطالبي كه نوشته ام فهرست مطالب بصورت index ايجاد كنم؟

نمي دونم سوالمو واضح گفتم يا نه؟ ببينيد نميخوام فهرست را خودم دستي ايجاد كنم. آيا منوي خاصي هست كه از طريق اون خود word فهرست رو ايجاد كنه؟
    سلام. بله. شما می تونی از طریق cross reference این کار رو انجام بدی. ( از طریق field هم امکان پذیره) توضیح کاملتر در help ورد یا pdf های قابل دانلود موجود است.

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان، من باید متنی رو بنویسم که فقط 8 صفحه داشته باشه. بعضی از لغات نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و باید از end note استفاده بشه. در انتهای صفحه هشتم جا برای این endnote ها هست ولی از سر جاشون حرکت نمی کنند و انگار دوست دارند که از ابتدای صفحه بعدی شروع بشن.
    چه کار کنم تا end note ها بیایند به انتهای صفحه هشتم و صفحه نهم رو خالی کنند؟
    وقتی copy و paste کردمشون، شماره هاشون رو از دست دادند که نباید اینجوری بشه.
    لطفاً کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه جستجویی کردم که به این مورد برخوردم
    Switch Draft view and then press Alt+V,F and then select the Endnote
    Separator from the pull down in the top border of the Endnotes pane and do
    what you want with it.

وارد Draft view شدم و تونستم، خط جدا کننده رو حذف کنم ولی من می خوام کل end note ها، از جاشون تکون بخورند و از صفحه نهم بیایند به انتهای صفحه هشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض کمک فوری

سلام دوستان

یه چن تا سوال دارم. و کمک فوری لازم دارم. تا تایم 9 صبح فردا . لطفا راهنماییم کنید

1. آیا میشه چن تا فایل ورد جداگانه رو بصورت یک مجموعه یکپارچه در آورد؟ یعنی همشونو جمع کرد و به یک فایل تبدیل کرد.

" موضوع اینه که یه سری نمونه سوال توسط افراد مختلف طرح شده. در قالب فایلهای مختلف. که قراره همه اونا رو تو یه فایل بصورت مجموعه در آرم"

2. آیا راهی وجود داره که شماره سوالات رو بتونم بصورت همزمان تغییر بدم؟ آخه چن سری سواله که هر کدوم از 1 شماره گذاری شدن. ولی من باید اونارو تبدیل به یه مجموعه کنم که شماره گذاریشم باید بصورت متوالی باشه .

3.نمونه سوالات هم بصورت 4 گزینه ای هست. میشه کاری کرد که این 4 گزینه ای ها همزمان بصورت حروف الف ب ج د نشانه گذاری بشن؟ و این نشانه گذاری روی فرمت شماره سوالها تاثیر نذاره؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

یه چن تا سوال دارم. و کمک فوری لازم دارم. تا تایم 9 صبح فردا . لطفا راهنماییم کنید

1. آیا میشه چن تا فایل ورد جداگانه رو بصورت یک مجموعه یکپارچه در آورد؟ یعنی همشونو جمع کرد و به یک فایل تبدیل کرد.
    نمیدونم این بدردتون میخوره یا نه(توضیحاتشو بخونید)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    " موضوع اینه که یه سری نمونه سوال توسط افراد مختلف طرح شده. در قالب فایلهای مختلف. که قراره همه اونا رو تو یه فایل بصورت مجموعه در آرم"

2. آیا راهی وجود داره که شماره سوالات رو بتونم بصورت همزمان تغییر بدم؟ آخه چن سری سواله که هر کدوم از 1 شماره گذاری شدن. ولی من باید اونارو تبدیل به یه مجموعه کنم که شماره گذاریشم باید بصورت متوالی باشه .
    همچین کاریو میشه انجام داد ولی عدد به خطی که گزینه ها توشته شده هم اختصاص میده:
    مثلا:
    1)پایتخت ایران؟
    2)تهران مشهد .......
    ولی اگر خواستید اینکارو انجام بدید با کلید CtrlوAکل متنو انتخاب وبعد از منوی Homeگزینه numbering(در شکل زیر:ردیف اول از سمت چپ دومی)رابزنید

3.نمونه سوالات هم بصورت 4 گزینه ای هست. میشه کاری کرد که این 4 گزینه ای ها همزمان بصورت حروف الف ب ج د نشانه گذاری بشن؟ و این نشانه گذاری روی فرمت شماره سوالها تاثیر نذاره؟
    اگر درحال حاضر گزینه ها با 1و2و3و4 مشخص شده اند شما میتونید با نگه داشتن همزمان کلیدهای ctrlوHتوی جای خالی اول 1ودر جای خالی دوم(replace with)حرف "الف"را بگذاریدوکلید replace All را بزنید تمام گزینه های اول با حرف "الف"مشخص می شوند.برای گزنه های دیگر هم همینکارراانجام دهید

مرسی
    امیدوارم بدردتون بخوره

9. این کاربر از Darya-eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان، من باید متنی رو بنویسم که فقط 8 صفحه داشته باشه. بعضی از لغات نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و باید از end note استفاده بشه. در انتهای صفحه هشتم جا برای این endnote ها هست ولی از سر جاشون حرکت نمی کنند و انگار دوست دارند که از ابتدای صفحه بعدی شروع بشن.
    چه کار کنم تا end note ها بیایند به انتهای صفحه هشتم و صفحه نهم رو خالی کنند؟
    وقتی copy و paste کردمشون، شماره هاشون رو از دست دادند که نباید اینجوری بشه.
    لطفاً کمکم کنید.
    سلام
    دو تا راه حل براش متصوره
    یکی اینکه، بریم در حالت draft که بخشی از view در آفیس 2007 است و بریم روی section ای که می خواهیم حذفش کنیم. بعد دکمه delete رو فشار می دیم و از دست section مورد نظر خلاص می شیم ولی قالب بندی اون قسمت از دست می ره.
    یک راهش اینه که بگیم end note ها در پایان section قرار بگیرند و نه در پایان document

من از راه دوم رفتم چون راه اول، الگو رو تحت الشعاع قرار می داد.

خدا رو شکر که به این مشکل، غلبه کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان ... كسي راه حلي (غير از جدول كشيدن و سفيد كردن لبه ها ) براي نوشتن يك شعر تك بيتي (2 مصراعي) سراغ نداره؟

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام این صفحه باز نمی شود جوابش چیه مرسی

. برعكس نويسي== راه حل در control panel

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- برای فارسی کردن عدد در فرمول نویسی 2007 باید چکار کرد

من اعداد را روی hindi گذاشتم راه دیگری هم دارد

مثل فرمول 2003 گزینه ای دارد؟؟؟؟
    Last edited by nelahe; 12-09-2011 at 12:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •