تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 665 از 1126 اولاول ... 165565615655661662663664665666667668669675715765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز vipeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    بنده دو تا هارد وسترن 1T 5400 دارم که توی فضای ویندوز وقتی میخوام برم توشون یک صدایی شبیه به درایو های قدیمی فلاپی میده و یک مقدار هم کند واردشون میشه،ولی دفعه ی دوم که لود شدند دیگه صدا نمیده و دیلی نداره، اما باز بعد چند ساعت دوباره همونطوری میشن... احساس میکنم سالم هستن و مشکلی به اون صورت ندارند (توی تست سلامت اوکی هستن) ولی آیا میشه این مشکل رو مثلا با پارتیشن بندی یا دفرگمنت حل کرد(هر دو بدون پارتیشن هستند)؟؟ یا اگر نمیشه آیا این مسئله معمولیه و طبیعی به حساب میاد؟؟؟ پیشاپیش ممنون و مچکر...

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    بنده دو تا هارد وسترن 1T 5400 دارم که توی فضای ویندوز وقتی میخوام برم توشون یک صدایی شبیه به درایو های قدیمی فلاپی میده و یک مقدار هم کند واردشون میشه،ولی دفعه ی دوم که لود شدند دیگه صدا نمیده و دیلی نداره، اما باز بعد چند ساعت دوباره همونطوری میشن... احساس میکنم سالم هستن و مشکلی به اون صورت ندارند (توی تست سلامت اوکی هستن) ولی آیا میشه این مشکل رو مثلا با پارتیشن بندی یا دفرگمنت حل کرد(هر دو بدون پارتیشن هستند)؟؟ یا اگر نمیشه آیا این مسئله معمولیه و طبیعی به حساب میاد؟؟؟ پیشاپیش ممنون و مچکر...
    این مشکل بعد از بیکاری یک هارد است ؟
    یعنی بعد از یک مدت از هارد استفاده نکنید و وارد هارد بشین اینطوری میشه ؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    سلام .

وقتی هارد دیسک پس از مدتی عدم استفاده به حالت Idle بره ، spin-up شدن مجدد و همچنین خارج شدن head از حالت پارکینگ کمی زمانبر خواهد بود . از قسمت power option مقدار زمان لازم برای spin-down شدن هارد را افزایش بدید (تست کنید و ببینید جواب میده یا خیر) .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

این مشکل بعد از بیکاری یک هارد است ؟
    یعنی بعد از یک مدت از هارد استفاده نکنید و وارد هارد بشین اینطوری میشه ؟
    دقیقا همینطوره...

سلام .

وقتی هارد دیسک پس از مدتی عدم استفاده به حالت Idle بره ، spin-up شدن مجدد و همچنین خارج شدن head از حالت پارکینگ کمی زمانبر خواهد بود . از قسمت power option مقدار زمان لازم برای spin-down شدن هارد را افزایش بدید (تست کنید و ببینید جواب میده یا خیر) .

چک کردم ولی تنظیماتش روی never بود!!!!
    البته هاردم همیشه تقریبا پر هست و چیزی حدود 3 یا 4 گیگ همیشه جای خالی داره، این ربطی به این قضیه نداره؟؟
    اگه هارد رو چند پارتیشن کنم به نظرتون فرقی هم میکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دقیقا همینطوره...

چک کردم ولی تنظیماتش روی never بود!!!!
    البته هاردم همیشه تقریبا پر هست و چیزی حدود 3 یا 4 گیگ همیشه جای خالی داره، این ربطی به این قضیه نداره؟؟
    اگه هارد رو چند پارتیشن کنم به نظرتون فرقی هم میکنه؟
    من فکر کنم مشکل اصلى شماهمون موردى هست که عطاجان گفتند
    حالا چک شد باز هم مشکل حل نشد با ىک پاور قوى چک شود وعکس از تب health نرم افزار HD tune بزارىىد

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من فکر کنم مشکل اصلى شماهمون موردى هست که عطاجان گفتند
    حالا چک شد باز هم مشکل حل نشد با ىک پاور قوى چک شود وعکس از تب health نرم افزار HD tune بزارىىد
    بله اون قسمت خاموش شدن هارد روی هرگزnever هست...
    این از health هارد 1T وسترنم
    ولی در کمال تعجب متوجه شدم که هارد قدیمی ترم یعنی maxtor 250 یک سکتور آسیب دیده داره!!! ولی مطمئنم نه صدای خاصی میده و نه سرعتش کنده هنگام ورود
    حالا اینو چیکارش بکنم؟؟ )))) طوریش میشه یا نمیشه؟؟؟
    ولی منظورتون از چک کردن با یک پاور قوی دقیقا چیه؟؟؟ پاورم 530 گرین هست که چند ماه پیش خریدم...
    باز هم پیشاپیش ممنون

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منظورتون رو نفهمیدم میخواین دو تا پارتیشن primary درست کنید ؟
    یک عکس از disk managment سیستم بدین
    درسته میخوام رویه رم دو تا پارتیشن استفاده کنم برای گوشی انروید برنامه link 2sd نوشته باید 2 تا پارتسشن پارامبری درست کنی.
    اولا روشش چطوریه ؟چقدر حجم از 8 گیگ واسه پارتیشن دوم بزارم خوبه و فرمتش چی باشه بهتره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aligool21; 09-05-2013 at 03:26.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی در کمال تعجب متوجه شدم که هارد قدیمی ترم یعنی maxtor 250 یک سکتور آسیب دیده داره!!! ولی مطمئنم نه صدای خاصی میده و نه سرعتش کنده هنگام ورود
    ولی منظورتون از چک کردن با یک پاور قوی دقیقا چیه؟؟؟ پاورم 530 گرین هست که چند ماه پیش خریدم...
    باز هم پیشاپیش ممنون

سلام .
    در عكس مربوط به هارد وسترن قسمت load cycle count حدود 91402 هست كه زياده . اين نشان دهنده تعداد دفعات هد پاركينگ هست و تا اونجايي كه ميدونم وقتي head park ميشه spin-down هم ميشه . ميتونيد برنامه hdparm tool را هم دانلود و نصب کنید که سه option مختلف رو ایجاد میکنه و شما گزينه Disable HDD APM رو انتخاب كنيد (از پوشه موجود در منوي استارت) تست و بررسي كنيد آيا مشكل شما برطرف ميشه يا خير ..

1. Disable HDD APM : در این آپشن قابلیت head parking به کل غیر فعال میشه و احتمالاً در اين حالت ديگه خبري از standby شدن هم نيست .

2. Enable HDD APM - for battery life : حداکثر power saving و در نتیجه تعداد دفعات head parking و یا Load/Unload Cycle و همچنين تعداد دفعات spin-down/up به حداکثر میرسد .

3. Enable HDD APM - for max performance : در این آپشن نه مثل گزینه یک به کل head parking غیر فعال میشه و نه بی رویه تعداد دفعات head parking زیاد میشه . به عبارت دیگه توازنی بین دو حالت گفته شده هست .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درسته میخوام رویه رم دو تا پارتیشن استفاده کنم برای گوشی انروید برنامه link 2sd نوشته باید 2 تا پارتسشن پارامبری درست کنی.
    اولا روشش چطوریه ؟چقدر حجم از 8 گیگ واسه پارتیشن دوم بزارم خوبه و فرمتش چی باشه بهتره؟
    از همین disk managment رو همون پارتیشن گزینه ی shrink رو بزنید و یک 4 گیگ جدا کنید میشه دو تا پارتیشن
    چون 4گیگ درست کردین فایل سیستم fat32 جوابگو هست میتونید ntfs هم بزنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

باز هم پیشاپیش ممنون

ببینید بعد از 10 روز اون عدد relocated sector count تغییر میکنه یا نه

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •