تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 665 از 1635 اولاول ... 1655656156556616626636646656666676686696757157651165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

کسی از ixus 210 خبر تازه نداره؟
    مثلا قیمتش چنده؟
    کیفیتش چطوره؟
    و ....
    سلام
    قیمت در تاپیک قیمت!

مشخصات از دید من:
    لنز بسیار واید
    14 مگاپیکسل اونم با سنسور 1/2.3 ==> احتمال نویز زیاده!
    فلاش ضعیف
    فیلم برداری HD

به نظر من بهتره شما SX200 یا SX210 بگیرید. این دو کیفیت بهتری دارند. TZ7 و TZ10 هم انتخاب خوبیند اما نمی دونم تو این رنج قیمت هست یا نه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Sample image
    کد:
    این لینک بالایی 4 سرپیج هم داره بقیه صفحات هم نگاه کن!

اینجا هم نمونه عکس این دوربین زیاد:
    کد:

2. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

کسی از ixus 210 خبر تازه نداره؟
    مثلا قیمتش چنده؟
    کیفیتش چطوره؟
    و ....
    امتیازهای Ixus210 در سایت PhotographyBlog از 5 نمره :
    طراحی---------------- 4
    خصوصیات------------ 3.5
    آسانی استفاده------3.5
    کیفیت عکس----------3
    ارزش پول--------------3

عکس های این دوربین نسبت به مدلهای مشابه تار است و نویز بیشتری دارد.

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض دوربين تا 700 تومان چي بخرم؟

دوستان عزيز

نظر خودم canon 500d هست.
    نظر شما چيه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوستان عزيز

نظر خودم canon 500d هست.
    نظر شما چيه؟
    100% انتخاب خوبیه .

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

من تحقیقی که کردم دیدم بهترین گزینه در بین slr like ها پاناسونیک fz35 هست .
    ولی یه مشکل داره اونم توی ویدئوش است که فوکوس خودکار در هنگام زوم خیلی ضعیفه .
    رفتم چندتا سایت ریویو خوندم . یکی زده بهترین slr like سونی hx1 یکی زده pana fz35 یکی زده ....

در این بین hs10 بخاطر مصرف زیاد باتری خذف شد - sx20 بخاطر بهتر بودن کیفیت fz35 - فوجی 200exr به خاطر مشکل در استفاده و مسایلی دیگر . موند این دو تا .

تو یه ریویو زده کیفیت و نویز پانا بهتره یکی امتیاز رنگ سونی رو بیشتر داده . اصلا گیج کردن آدمو .

توی sample هایی که دیدم در قسمت عکس که اختلاف فاحشی بین این دو تا است . حالا چرا بعضی سایتها امتیاز رنگ بیشتری به سونی داده نمیدونم .
    در قسمت ویدئو در بعضی ویدئو ها پاناسونیک واقعأ کیفیتی عالی داره ولی در بعضی ها نه . البته در اکثر ویدئو ها در هنگام زوم ، فوکوس مورد داره در پانا . در مورد سونی هم که کیفیت ویدئوش زبان زد هست ولی من یک ویدئو ازش دیدم که میزان جوابگویی به حرکت دوربین کم است یعنی تصویر رو میکشه .

انتظار من : بهترین از لحاظ کیفیت تصویر - عکس و فیلم برداری در محیط خونه و بیرون . نویز کمتر در عکس و فیلم . عکس برای خودم ارجعیت داره و فیلم برای افراد منزل .

حالا نمیدونم به ریویویی که امتیاز رو به hx1 داده و بهترین دوربین slr like رو این دوربن معرفی کرده نگاه کنم یا به سمپل هایی که دیدم و بعضی ریویو ها که این رو گفتن بهتره و به حرف همه که سونی رو در رده دروبین سازی و مخصوصا کیفیت عکس ضعیف میدونن .

خواهش از دوستانی که با هر دو کار کردن و که کمک کنن .
    Last edited by softkadeh; 21-08-2010 at 13:14.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام

رفتم چندتا سایت ریویو خوندم . یکی زده بهترین slr like سونی hx1 یکی زده pana fz35 یکی زده ....

در این بین hs10 بخاطر مصرف زیاد باتری خذف شد - sx20 بخاطر بهتر بودن کیفیت fz35 - فوجی 200exr به خاطر مشکل در استفاده و مسایلی دیگر . موند این دو تا .

تو یه ریویو زده کیفیت و نویز پانا بهتره یکی امتیاز رنگ سونی رو بیشتر داده . اصلا گیج کردن آدمو .

توی sample هایی که دیدم در قسمت عکس که اختلاف فاحشی بین این دو تا است . حالا چرا بعضی سایتها امتیاز رنگ بیشتری به سونی داده نمیدونم .
    در قسمت ویدئو در بعضی ویدئو ها پاناسونیک واقعأ کیفیتی عالی داره ولی در بعضی ها نه . البته در اکثر ویدئو ها در هنگام زوم ، فوکوس مورد داره در پانا . در مورد سونی هم که کیفیت ویدئوش زبان زد هست ولی من یک ویدئو ازش دیدم که میزان جوابگویی به حرکت دوربین کم است یعنی تصویر رو میکشه .

انتظار من : بهترین از لحاظ کیفیت تصویر - عکس و فیلم برداری در محیط خونه و بیرون . نویز کمتر در عکس و فیلم . عکس برای خودم ارجعیت داره و فیلم برای افراد منزل .

حالا نمیدونم به ریویویی که امتیاز رو به hx1 داده و بهترین دوربین slr like رو این دوربن معرفی کرده نگاه کنم یا به سمپل هایی که دیدم و بعضی ریویو ها که این رو گفتن بهتره و به حرف همه که سونی رو در رده دروبین سازی و مخصوصا کیفیت عکس ضعیف میدونن .

شما یکی رو باید تو الویت قرار بدی!
    عکاسی = FZ35
    فیلم برداری = HX1

در مورد فوکوس در حالت فیلم برداری هم باید بگم مشکل بیشتر دوربین های دیجیتال هست.
    آقای Rostamiani و ELSIN دوربین FZ35 دارند و آقای saadi126 دوربین HX1 دارند میتونی از این عزیزان سوال کنید.
    جناب saadi126 که اصلا در دسترس نیستند و جناب rostamiani هم که کم پیدا شدن ولی این رفیق باحالمون ELISIN هستند.

9. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام

انتخاب بین این دو دوربین کار مشکلی نیست.
    کیفیت فیلمبرداری HX1 سونی 1440x1080i و حداکثر 12 مگابیت در ثانیه است و کیفیت فیلمبرداری FZ35 پاناسونیک 1280x720p و حداکثر 17 مگابیت در ثانیه است. HX1 در پیکسل برتری داره و FZ35 در Bit Rate و چون ارجحیت با پیکسل است HX1 برای فیلمبرداری مناسبتر است.
    اما ، در کیفیت عکاسی FZ35 در مرتبه بالاتری است.
    نتیجه اینکه شما اگر قصد خرید دوربین عکاسی دارید باید به عکاسی آن توجه کنید نه به فیلمبرداری . وظیفه اصلی یک دوربین عکاسی ، عکس گرفتن خوب است نه فیلمبرداری . فیلمبرداری یک موضوع فرعیه .
    پس FZ35 انتخاب مناسب تری برای یک دوربین عکاسی است . در کنار آن می توانید برای فیلمبرداری از یک دوربین فیلمبرداری HS700 پاناسونیک با کیفیت برتر 1920x1080p و 28 مگابیت در ثانیه استفاده کنید.

11. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

علی جون شرمنده مون کردی
    softkadeh عزیز ببین توی این تاپیک هر کسی که یه slr like خواسته بعد از راهنمای بچه ها اخرش FZ35 رو خریده کسی هم بد درموردش نگفته
    در مورد فیلم HX1: FULL HD و FZ35: HD پس تفاوت کم نیست از هر نظر HX1 توی کیفیت فیلم بهتره اما نه این که HD کم باشه نه اصلا این جوری نیست
    در مورد فوکوس کاملا اشتباه میکنی 100% ,من با FZ35 یه فوکوسی از دونه های بارون میگرفتم که نکوووو کلا فوکوس FZ35 توی همه موارد (عکس و فیلم , روز و شب و...) بهترینه و به نظر من یکی از مهم ترین برتری هاش به بقیه همین هست (من از این 200 تا فیلمی که با FZ35 گرفتم راضیام و تا الان مشکل فوکوس نداشتم)(نه این که بدون مشکل باشه نه اما بسیار بسیار کم و ناچیز هست)
    من قبل از خرید FZ35 خیلی با HX1 کار کردم وبا HX1 هم اشنایی خوبی دارم
    یه دوربین دیگه هست به اسم Nikon P100 که از dpreview.com نمره Recommended گرفته (این سایت بهترین سایت review دوربین هست)
    و FZ35 وsx20 نمره Joint winners در اصل FZ35
    در 20 صفحه
    کد:
    Conclusions
    کد:
    Last edited by ELSIN; 21-08-2010 at 16:12.

13. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

خیلی خیلی خیلی ممنون از محبت شما دوستان عزیزم . بابا من توی فروم پرشین تولز رفتم پست زدم انگار نه انگار . بگذریم .

اینطور که دوست عزیزم ELSIN گفتن که مشکلی از بابت فوکوس نیست باید بگم که fz35 بهترین دوربین موجود در رده slr like هست . شک من 90 به 10 بود . که به یقین تبدیل شد .
    اگر مشکل فوکوس نداشته باشه که 100% با توجه به گفته های دوست عزیزم اینطور هست پس بدون شک hx نمیتونه جلوی fz حرفی داشته باشه . چون من ویدئو هایی در این دوربین دیدم که خارقالعاده بود . یعنی شاید بتونم بگم از hx1 و دوربین های هندی کم هم بهتر ( نظر شخصی ) .

من تمام این ریویو ها رو 100 بار خوندم . نمیدونم چرا بعضی سایتها از جمله سایت دیجی کالا و همچنین cameralabs به hx1 رأی داده . عجیبه .
    طبق sample هایی که من دیدم در عکس که فوق العاده با هم تفاوت دارند . اصلأ fz35 یه عکس شاهکار میگیره .
    p100 که کلأ حرفشو نزنیم بهتره .

خوب چنتا سوال دارم .
    - من هندی کم پاناسونیک دارم که AVCHC میگیره . کلی باهاش مشکل دارم . یعنی هر بار که dvd رو پر میکنم برای انتقالش کلی اعصابم خورد میشه . باید تبدیل بشه و ...... . fz35 هم همینطوره یا میشه کپی کرد اطلاعات رو ؟
    - رم خوب که اذیت نکنه چی بگیرم ؟ کلاس 6 دیدم توی فروشگاه شهروند مارک ترنسند و یه مارک دیگه که نمیدونم چی بود 8 گیگ 11 ( یا 14 ) تومان . عالی بود قیمتش .
    - عکس و فیلم دوربین در شب خیلی بده ؟
    - کیفیت lcd این هندی کم من زیاد جالب نیست حالا ماله fz35 چطوره ؟ ( lcd سونی hx1 که واقعأ نازه )
    - قیمت fz35 الان چنده ؟ و ارزونترین جا کجاست ؟

- و یک سوال دیگه : توی یه ویدئو دیدم که صدای دوربین hx1 رو با fz28 مقایسه کرده بود که عجیب فرق میکرد . سونی خیلی صدای واقعی و قشنگی داشت ولی fz28 افتضاح . در این مورد نظرتون چیه ؟

ویدئو ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( لطفأ یه سر بزنید تا ببینید منظورم از دیر فوکوس کردن چیه ) - اینم نگاه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم ممنون که کمک کردید .
    Last edited by softkadeh; 21-08-2010 at 18:39.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوشحالم که تونسم کمکتون بکنم
    من سایتcameralabs رو سایت خوبی نمیدونم . سایت دیجی کالا که کلا بیخیال فقط وفقط برای خرید دوستان میکن خوبه که بازم من خوشم نمیاد

1 نه نیازی به تبدیل نیست میشه با همین Windows Media Player هردو پسوند(MOV. و MTS.) رو دید (من ورژن 12 رو دارم) اما من تبدیل میکنم برای این که حجم کم تری داشته باشند(بدون افت کیفیت)
    2 من یه مموریه SanDisk 8gig دارم کلاس 6 که 20 تومن خریدم
    3 نه اگر روی مد شب باشه قابل قبوله اما بهتره از پایه استفاده بشه ,برای فیلم که شاید بشه گفت عالی هست(مد شب) البته نه تو جاهای خیلی کم نور
    4 یه lcd 2.7 " با Dots 230,000 قابل قبوله
    5 باید 450 باشه میل بده تا شماره بدم
    6 خوبfz28 با fz35 فرق داره اما fz35 با bit rate 512 صدا میگیره (کیفیتی که من تا حالا هم ندیدم و فکر نمی کردم همچین چیزی باشه) و hx1 با bit rate 132 تفاوت خیلی زیاده اما هر دو استریو هستند

ادرس vimeo بقیش کو

16. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •