تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 665 از 2014 اولاول ... 16556561565566166266366466566666766866967571576511651665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : پژمان نوري پس از پايان بازي تيم‌هاي پرسپوليس تهران و پگاه گيلان در گفت‌وگویی اظهار كرد: در مقابل پگاه بازي خوبي را انجام داديم. در نيمه‌ي نخست آنها به شدت دفاع مي‌كردند و تا اندازه‌اي مقابل حملات پرسپوليس سد كردند. اما، در نيمه‌ي دوم زماني كه از نظر بدني بازيكنان پگاه افت كردند، توانستيم به دروازه‌ي حريف حمله كنيم و پيروز شويم.
    وي درباره‌ي فرصت‌هاي گلزني تيم حريف در اين بازي و خوش‌شانسي تيم پرسپوليس نيز گفت: در هر صورت شانس هم جزيي از فوتبال است. ما نيز فرصت‌هاي بسياري براي گلزني داشتيم كه توپ‌هايمان وارد دروازه‌ي حريف نشد. در مقابل آنها هم ضد حملاتي داشتند كه نتوانستند از آن استفاده كنند.
    نوري درباره‌ي پوشيدن پيراهن شماره‌ي 8 توسط علي كريمي نيز گفت: كريمي بازيكن بزرگ و قديمي پرسپوليس است و به عنوان سفير باشگاه پرسپوليس در فوتبال اروپا بازي كرده است. طبيعي بود كه علي كريمي بايد پيراهن شماره‌ي 8 را كه به خودش اختصاص داشت، در اين بازي برتن مي‌كرد.

وي درباره‌ي تحويل بازوبند كاپيتاني به كريمي نيز گفت: كريم باقري به عنوان پيشكسوت تيم زماني كه تعويض شد بازوبند را نزد من آورد. شايد حواس او به حضور كريمي در ميدان نبود. در هر صورت با توجه به حضور بازيكن بزرگي چون علي كريمي در تركيب تيم من بازوبند كاپيتاني را به او دادم.

پژمان نوري درباره‌ي عملكرد علي كريمي نيز گفت: كريمي با جان و دل بازي كرد. شايد تا اندازه‌اي فشار تماشاگران و همچنين ناهماهنگي با بازيكنان در كار او تاثير داشت. در هر صورت تماشاگران علاقه دارند كه علي كريمي همه‌ي بازيكنان را دريبل بزند و توپ را وارد دروازه كند كه كار دشواري است. اما، اطمينان دارم علي كريمي رفته رفته همان بازيكن بزرگ و خوب پرسپوليس مي‌شود.

نوري درباره‌ي بازي داربي نيز گفت: استقلال تيم بزرگي است اما، اميدوارم همان طور كه تماشاگران بسياري براي بازي پگاه به ورزشگاه آمدند در روز داربي نيز به ورزشگاه آزادي بيايند و پرسپوليس را حمايت كنند تا سه امتياز بازي مقابل استقلال را بدست آوريم.

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اه.درست در نمیاد جدول گذاشتن
    مجید فینا،اون جدولو از کجا میاری؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قعر اعماق گروههای اجتماعی

پيش فرض

كريمي: برخلاف پرسپوليس عملكرد خوبي نداشتم

خبرگزاری پرسپولیس : علي كريمي پس از ديدار شب گذشته مقابل پگاه گيلان اظهار داشت: پس از سال ها با پيراهن پرسپوليس در ورزشگاه آزادي به ميدان ‌رفتم و كار برايم سخت بود چراكه فشار زيادي روي خود احساس مي كردم.
    وي افزود: از استقبال پرشور هواداران خوشحالم. توقعات از من بسيار است و وظيفه دارم به زودي به آمادگي كامل برسم.
    هافبك سابق بايرن مونيخ تاكيد كرد: پرسپوليس عملكرد خوبي مقابل پگاه داشت؛ اما هرگز از بازي خودم راضي نيستم. كمي سردرگم بودم.
    كريمي در خصوص اضافه ورزنش گفت: به هيچ عنوان اضافه وزن ندارم چون هميشه خود را مورد ازمايش قرار مي‌دهم. برخي به دنبال حاشيه سازي هستند.

وي در مورد تيم ملي تاكيد كرد: تمام فكر من پرسپوليس است و به تيم ملي فكر نمي‌كنم. حرف هاي زيادي براي گفتن دارم و اميدوارم با قهرماني در آسيا خيلي مسائل را ثابت كنم.
    كريمی در خصوص دربي خاطرنشان كرد: دربي هميشه حساسيت خودش را دارد. مدتي است كه اين بازي را تجربه نكرده ام و اميدوارم با حضورم به سه امتياز بازي برسيم تا مردم را خوشحال كنيم. البته در بازي مقابل پگاه نقاط ضعفي داشتيم كه تا پيش از دربي بايد ترميم شوند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

پتروويچ: استقلال را مانند پگاه شكست مي‌دهيم

خبرگزاری پرسپولیس : ايوان پتروويچ پس از بازي مقابل پگاه گيلان، اظهار داشت: بازي بسيار خوبي را مقابل گيلاني ها به نمايش گذاشتيم؛ اما باز هم فرصت هاي زيادي را از دست داديم.
    وي افزود: مطمئن باشيد طبق قولي كه داده بوديم هر روز بهتر از گذشته مي‌شويم و قصد داريم به تيمي تبديل شويم كه در آسيا روي آن حساب ويژه اي باز كنند.
    هافبك كروات پرسپوليس در مورد حضور كريمي در پرسپوليس تصريح كرد: وي را به خوبي شناخته و بازي هايش را ديده بودم. افتخار مي‌كنم در كنار بزرگاني مثل او و كريم باقري و ساير بازيكنان پرسپوليس به ميدان مي‌روم. رقابت در تيم باعث ايجاد انگيزه و و تلاش زياد مي‌شود و من هم از آن استقبال مي‌كنم.

پتروويچ با اشاره به دربي تهران خاطرنشان كرد: تمام بازي هاي ليگ برتر سه امتياز دارد؛ اما مطمئن هستم استقلال را نيز مانند پگاه شكست مي دهيم تا هواداران به قدرت واقعي ما پي ببرنند.
    هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در كشور خودم دربي هاي بزرگي را تجربه كرده ام و هيچ استرسي براي دربي تهران ندارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

پس از برتري مقابل پگاه گيلان

باقري: مي خواهيم حرف اول را در آسيا بزنيم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با نفرات خوبي كه در اختيار داريم، مي خواهيم حرف اول را در فوتبال آسيا بزنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از بازي شب گذشته مقابل پگاه گيلان اظهار داشت: بازي خوبي را انجام داديم و خوشبختانه اين بار نتيجه لازم را نيز كسب كرديم.
    وي افزود: مي‌توانستيم بيشتر گل بزنيم چون تيم برتر ميدان بوديم، البته نبايد اين نكته را هم فراموش كرد كه مهدي واعظي روز خوبي داشت و چند بار مانع فروپاشي دروازه ما شد.
    كاپيتان پرسپوليس در خصوص گلزني هاي متعدد خود در فصل جديد خاطرنشان كرد: اگر تلاش بازيكنان نباشد، نمي توانم گلزني كنم. اميدوارم اين مسئله تداوم داشته باشد و فردي موثر براي تيم باشم. البته در مورد پنالتي ها از خودم راضي نيستم چون به نوعي خودخواه بودم.
    وي افزود: روز به روز بهتر مي‌شويم و با توجه به اينكه بازيكنان خوبي داريم، مي خواهيم در آسيا حرف اول را بزنيم و اين خواسته دور از دسترس نيست.
    باقري در مورد دربي تهران تاكيد كرد: دربي هميشه حساسيت خودش را دارد. بي شك با تيم قدرتمندي مواجه مي شويم؛ اما مي توانيم اين تيم را نيز با شكست بدرقه كنيم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

پس از برتري پرسپوليس در هفته هشتم

توره: به گلزني پيش از دربي نياز داشتم

خبرگزاري فارس: مهاجم افريقايي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از گلزني مقابل پگاه خوشحالم، چراكه پيش از دربي به آن نياز داشتم.

به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره پس از بازي شب گذشته مقابل پگاه گيلان اظهار داشت:‌ در ديدارهاي گذشته باوجود ارائه عملكرد خوب، در نتيجه گيري موفق نمي شديم؛ اما مقابل پگاه هم خوب بازي كرديم و هم نتيجه گرفتيم.
    وي ادامه داد: بي شك مستحق كسب پيروي بوديم و اگر دقت مي كرديم با گل هاي بيشتري حريف را شكست مي داديم.
    مهاجم افريقايي در مورد گلزني خود در اين ديدار گفت: خوشحالم كه سهمي در موفقيت تيم داشتم. پيش از بازي حساس مقابل استقلال تهران، نياز به گل‌زني داشتم.
    توره در پاپان خاطرنشان كرد: در آمادگي به سر مي برم و بايد منتظر روزهاي بهتري از من باشيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

قصد بي‌احترامي به خبرنگاران را نداشتم
    افشين قطبي:
    شكست پگاه روحيه ما را براي داربي بالاتر برد
    شش، هفت گل نزديم؛ دو، سه گل نخورديم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحالم كه توانستيم بازي پيش از داربي را در مقابل 95 هزار تماشاگر ببريم و روحيه مضاعفي براي مصاف با استقلال داشته باشيم.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از پيروزي دو بر صفر تيمش مقابل پگاه گيلان در جمع خبرنگاران گفت: به غير از دو گلي كه به ثمر رسانديم و چند صحنه خطرناكي كه در نيمه دوم روي دروازه حريف خلق كرديم از ساير لحظات بازي راضي نيستم و معتقدم مي‌توانستيم بازي بهتر و به دنبال آن نتيجه بهتري كسب كنيم. ما در نيمه اول تاحدودي ناهماهنگ بوديم و البته سرعت بازي هم كه بخشي از آن بخاطر بلندي چمن ورزشگاه بود، كند شد؛ اما در نيمه دوم بازيكنان ما بهتر عمل كردند كه ثمره آن اين نتيجه شد كه بايد از آن راضي باشم.

وي افزود: بايد از پزشك تيم تشكر كنم كه ابراهيم توره و سپهر حيدري را به رغم مصدوميتشان به اين بازي رساند و تك تك اعضاي پرسپوليس در اين مدت نشان دادند كه نقش خود را براي حضور تيم‌شان در ليگ قهرمانان آسيا و قهرماني در آن خوب بازي مي‌كنند. اين بازي به لحاظ اينكه آخرين ديدار ما پيش از داربي بود، اهميت فوق‌العاده‌اي داشت؛ هميشه بازي‌هاي پيش و پس از داربي براي دو تيم پرسپوليس و استقلال اهميت زيادي دارد و خوشحالم كه توانستيم بازي پيش از داربي را در حضور هواداران بسياري با پيروزي پشت سر بگذاريم تا روحيه و انگيزه بازيكنان براي مصاف با استقلال مضاعف شود.

قطبي هم‌چنين درباره عدم تمركز خط مياني و مدافعين مركزي تيمش در اين بازي، تصريح كرد: قبول دارم كه بازيكنان ما در نيمه اول به خصوص در دادن پاس‌ها دچار اشتباه مي‌شدند كه بخشي از آن بخاطر بلندي چمن ورزشگاه بود اما در نيمه دوم بهتر شديم؛ همچنين سپهر حيدري را به اين خاطر كه با مدافعين صحبت مي‌كند تا تمركزشان بيشتر شود، به ميدان فرستادم و از آتسو هم در نيمه دوم راضي بودم. بالاخره هر تيمي به مرور بهتر مي‌شود و شايد تغييرات تاكتيكي را در آينده داشته باشيم كه نمي‌توانم به شما بگويم. به هر حال در اين بازي ما دو سه گل نخورديم و شش، هفت گل نزديم؛ معتقدم پرسپوليس روز به روز بهتر مي‌شود و ما مي‌توانيم در آينده به آساني قول قهرماني بدهيم كه شايد اين قول را پس از داربي بدهم.

وي درباره زمان بازي ديكارمو و تقابلش با نيكبخت در خط حمله اين تيم، خاطرنشان كرد: ITC پائولو ديكارمو هنوز به دست ما نرسيده و من شخصا چهارشنبه شب تا ساعت 3 بامداد اين مساله را پي‌گيري مي‌كردم، حتي ماركو هم با وجود مشكلاتي خانوادگي‌اش در برزيل براي اين مساله به ما كمك مي‌كند؛ فكر مي‌كنم او به بازي داربي برسد؛ اما نيكبخت نيز يكي از مهاجمين خوب پرسپوليس است و من هميشه دوست دارم در يك تيم بازيكنان براي حضور در تركيب اصلي و قرار گرفتن در پست تخصصي‌شان با يكديگر رقابت سالم داشته باشند؛ اين تشنگي آنها بر سر حضور مي‌تواند به نفع خودشان و تيم باشد.

قطبي همچنين درباره تقابلش با خبرنگاران در روز‌هاي اخير، نيز گفت: من هنوز زبان فارسي را به طور كامل ياد نگرفته‌ام و برگردان برخي لغات از جمله CRAZY و ... را به طور دقيق نمي‌دانم. برخي لغات در زبان لاتين چند معني داشته كه ممكن است مثبت هم باشد اما ظاهرا در زبان فارسي اين‌طور نيست؛ بالاخره اگر حرفي زده‌ام كه قصد بي‌احترامي نداشتم و از اين بابت از خبرنگاران عذرخواهي مي‌كنم؛ اما شما هم حق بدهيد وقتي ما اجازه حضور خبرنگاري را در محل تمرين مي‌دهيم و به او احترام مي‌گذاريم، چرا در روزنامه‌اش مطالبي نادرستي عليه مربيان پرسپوليس نوشته مي‌شود.

وي افزود: متاسفانه يكي از روزنامه‌هاي ورزشي اخيرا مطالبي را عليه پرويز كماسي نوشته و عملكردش را زير سوال ‌برده بود؛ در ادامه آن اين كار با ماركو انجام شد كه گفتند براي آوردن بازيكن به برزيل سفر كرده كه اين‌ها درست نيست. من خوشحالم كه در اين مدت متوجه شدم مردم ايران باهوش‌ترين مردم دنيا هستند و تمام اين مسايل را به خوبي درك مي‌كنند. درباره خودم هم بايد بپذيرم يك مربي بين‌المللي بايد با مشكلات سخت هم كنار بيايد و براي موفقيت تمركز بيشتري داشته باشد.

قطبي تاكيد كرد: من هيچ وقت به كسي بي‌احترامي نمي‌كنم؛ ما بايد سعي كنيم روش صداقت را در كارمان پيش بگيريم. بالاخره نوشتن چنين مطالبي به چندين عامل برمي‌گردد كه يكي از آنها مي‌تواند علاقه ما ايراني‌ها در فرهنگ فوتبال به خواندن حاشيه‌هاي فوتبال باشد كه باعث بالا رفتن تيراژ روزنامه مي‌شود؛ همين‌طور ما بايد به لغات توجه بيشتري كنيم و خودم هم بايد تمركز مضاعفي داشته باشم.

به گزارش ايسنا، قطبي در ابتداي صحبت‌هايش، در حالي كه براي اولين‌بار در سالن كنفرانس جديد ورزشگاه آزادي حاضر مي‌شد از مسوولين اين مجموعه تشكر كرد و با دست زدن خبرنگاران را دعوت به اين كار براي تبريك به مديريت ورزشگاه كرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

انتظار بيشتري از پرسپوليس داشتم
    ذوالفقارنسب:
    پرسپوليس با اين بازي به مشكل مي‌خورد
    "چاووشي" بايد بيشتر تمرين و دقت كند

سرمربي تيم فوتبال پگاه گيلان گفت: انتظار بازي بهتري از پرسپوليس داشتم و آنها با اين فوتبال در روزهاي سخت به مشكل خواهند خورد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيژن ذوالفقارنسب پس از شكست دو بر صفر پگاه مقابل پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: اين بازي ارزش فني خوبي داشت و طبق پيش‌بيني‌هايم انتظار ديدار سختي را در آزادي داشتم و با توجه به برنامه‌ها و اهدافمان توانستيم موقعيت‌هاي خطرناكي را روي دروازه حريف ايجاد كنيم كه متاسفانه گل نشد. باعث تاسف بود كه چاووشي موقعيت‌هاي زيادي را تبديل به گل نكرد كه از اين رو بايد بيشتر تمرين كند تا دقت عملش بالا رود.

وي افزود: ما بايد در فوتبال واقع‌بين باشيم؛ بازيكنان پگاه جوان هستند و ما در اين بازي مهاجم تاثيرگذاري در خط حمله نداشتيم و بيشتر به خلاقيت و هوش و ذكاوت نفرات‌مان متكي هستيم. در گل‌هاي دريافتي بازيكناني كه بايد از كريمي و باقري مراقبت مي‌كردند، لحظاتي غافل شدند كه ما گل خورديم و در مقابل موقعيت‌هاي ما هم تبديل به گل نشد. به هر حال هيچ وقت در فوتبال، ورزش و حتي زندگي به شانس اعتقادي ندارم اما مي‌توانم اين دو گل را به حساب حواشي و اتفاقات فوتبال بگذارم؛ بنابراين مطمئن باشيد هيچ ضعف فني و يا خستگي بازيكنان، تاثيري در گل‌هاي دريافتي ما نداشت.

ذوالفقارنسب همچنين در ارزيابي از بازي پرسپوليس نيز تصريح كرد: اين تيم نشان داد كه بسيار خوب بسته شده و به قول دوستان بازيكنان بين‌المللي زيادي دارد اما انتظار بيشتري از آنها داشتم؛ اين تيم در برابر ما لحظات بسياري را به بازي مستقيم روي آورده بود كه فكر مي‌كنم در با توجه به حضور در ليگ قهرمانان آسيا و روزهاي سختي كه در پيش دارد، با چنين فوتبالي بدون شك به مشكل خواهد خورد.

وي درباره عملكرد داوري نيز به خبرنگاران گفت: اگر منظورتان صحنه پنالتي است، بايد بگويم كه از صحنه دور بودم و اصولا قضاوتي درباره آن ندارم؛ اما معتقدم گروه داوري در اين بازي هماهنگ نبود. مظفري‌زاده خودش مشكلي در قضاوت نداشت اما همكارانش بايد منطقي‌تر و واقع‌بين‌تر عمل مي‌كردند؛ لذا از عنايت رييس كميته داوران مي‌خواهم كه طي بازي‌هاي آينده اين مساله در چيدمان داوران و كمك‌ها، در نظر بگيرد. در مجموع فكر مي‌كنم داوري تاثيري در نتيجه اين بازي نداشت.

به گزارش ايسنا، ذوالفقارنسب هم همانند افشين قطبي از مديريت ورزشگاه آزادي به خاطر ايجاد يك سالن كنفرانس خوب براي مربيان و خبرنگاران تشكر كرد و گفت: مدت زيادي بود كه به اين استاديوم نيامده بودم اما امشب ديدم كه شرايط ورزشگاه به لحاظ امكانات و مديريت وضعيت بهتري نسبت گذشته‌اش داشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ناظر AFC عملكرد "مظفري‌زاده" را بررسي كرد
    عنايت:
    اجازه نمي‌دهيم "مرادي" انصراف دهد
    برخي انتقادها از داوران مغرضانه و با هدف تخريب است

رييس كميته‌ي داوران فدراسيون فوتبال گفت: برخي انتقادها از قضاوت‌هاي داوران مغرضانه و با هدف تخريب است.

مسعود عنايت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: آن دو، سه نفري كه نام خود را پيشكسوت داوري گذاشته‌اند، در واقع در تلاش براي دشمني با داوري ايران هستند. همان گروهي كه معتقد بودند مسعود مرادي در بازي پرسپوليس مقابل مس كرمان پنالتي نگرفته است و آن گونه او را مورد انتقاد قرار دادند اگر مرادي آن خطا را پنالتي مي‌گرفت، عنوان مي‌كردند كه تصميمش اشتباه بوده است. چرا كه آنها تنها هدف‌شان تخريب داوران است.

وي افزود: جامعه‌ي رسانه‌اي ما چند قضاوت "سيار" و "غياثي" را به ياد مي‌آورد و در مقابل چند قضاوت جلال مرادي و حسين عسگري را؟ چگونه است كه نظر سيار يا غياثي كه داوري نكرده‌اند را بايد بپذيريم اما، به نظر مرادي و عسگري كه سال‌هاي چنداني از دوران داوري‌شان نمي‌گذرد و معتقد بودند كه تصميم مسعود مرادي درست بوده است، توجه نكنيم.

عنايت افزود: بايد از پيشكسوتاني چون فنايي تشكر كنم، او با آنكه نظري مخالف مسعود مرادي داشت، با لحني دوستانه اعلام كرد كه نظر شخصي‌اش در آن صحنه اعلام ضربه‌ي پنالتي بوده است اما، دزفولي با آن سن و سال زيادش الفاظ ناشايستي درباره‌ي مسعود مرادي به كار برد.

مسعود عنايت درباره‌ي انتقادها به سفرهاي متعدد خارجي‌اش نيز گفت: مگر آن افرادي كه به طور دائم در كميته‌ي داوران حضور فيزيكي داشته‌اند، چه گلي به سر ما زده‌اند؟ آنها چند بولتن و CD منتشر كرده‌اند يا چند كتاب داوري ترجمه كرده‌اند. من رييس كميته‌ي داوران هستم و وظيفه‌ام سياست‌گذاري و هدايت كار داوري است. طبيعي است كه حضورم در بازي‌ها نقشي ندارد. در هر صورت بايد به رييس كميته‌ي داوران AFC و رييس كميته‌ي داوران فيفا هم اشاره كنم. رييس كميته‌ي داوران AFC اماراتي است و در امارات زندگي مي‌كند و تنها در زمان جلسات به مقر AFC مي‌رود. رييس داوران فيفا نيز اسپانيايي است و تنها سالي يكي، دو بار در مقر فيفا در سوئيس حاضر مي‌شود.

عنايت درباره‌ي وضعيت مسعود مرادي نيز گفت: مرادي پس از آن انتقادات كمي آزرده خاطر شده بود اما، ما از اين داور حمايت مي‌كنيم. او اكنون در سوئيس به سر مي‌برد و در تست‌هاي روانشناسي، زبان انگليسي، فنون داوري و تست‌هاي بدني شركت كرده است كه در اين دوره از ميان 54 كانديداي داوري 38 نفر به مرحله‌ي بعد براي قضاوت در جام جهاني راه پيدا مي‌كنند و اميدواريم كه مرادي نيز جزء اين دسته باشد. اطمينان داشته باشيد كه اجازه نمي‌دهيم مرادي انصراف دهد.

وي درباره‌ي داوران داربي تهران نيز گفت: حضور سعد كميل به عنوان داور داربي قطعي است و كمك داوران اين بازي نيز روز شنبه انتخاب مي‌شوند. در حال حاضر چهار گزينه‌ي ايراني داريم كه از ميان آنها دو كمك داور را براي داربي تهران انتخاب مي‌كنيم.

عنايت كه در ديدار تيم‌هاي پرسپوليس تهران و پگاه گيلان در ورزشگاه آزادي حاضر شده بود، درباره‌ي قضاوت سعيد مظفري‌زاده به ايسنا گفت: شايد اين حضور من استرس داور مسابقه را افزايش هم بدهد.

به نظر من مظفري‌زاده قضاوت بسيار خوبي داشت و كمك‌هاي او نيز عملكرد خوبي داشتند. در اين بازي ناظر داوري AFC عملكرد مظفري‌زاده را بررسي كرد و در پايان بازي نيز نمره‌ي خوبي به او داد. اين دومين بازي بود كه ناظر AFC عملكرد مظفري‌زاده را بررسي كرد و در سومين بازي دو ناظر AFC كار او را بررسي مي‌كنند و در صورت تاييد نهايي او جزء اليت‌هاي سال 2009 خواهد بود. خوشبختانه مظفري‌زاده شانس بالايي در اين زمينه دارد.

عنايت درباره‌ي تكرار ضربه‌ي پنالتي تيم پرسپوليس نيز گفت : تصميم بابك رفعتي در آن صحنه بسيار درست بوده است چرا كه دروازه‌بان پگاه يكي، دو متر به جلو حركت كرد.

وي درباره‌ي گل آفسايد اعلام شده ابراهيم توره نيز گفت: من بر روي خط نبودم و نمي‌توانم به درستي اظهارنظر كنم. بايد صحنه‌ي اين گل بررسي شود. اما، تصور مي‌كنم سخندان نيز تصميم درستي گرفته است.

عنايت درباره‌ي اداره‌ي كميته‌ي داوران توسط شوراي پنج نفره نيز گفت: اين تصميم براساس اساسنامه‌ي جديد فدراسيون فوتبال است و كميته‌ي داوران بايد صاحب رييس، نايب رييس و سه عضو باشد كه رييس و نايب رييس مي‌توانند منصوب رييس فدراسيون و سه عضو ديگر انتخابي باشند.

عنايت در پايان گفت: عزل و نصب من در كميته‌ي داوران تنها بر عهده‌ي رييس فدراسيون فوتبال است و موضوع حضور من در كميته‌ي داوران به هيچ يك از كارشناسان داوري كه در اين باره انتقاد مي‌كنند، ربطي ندارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •