خبرگزاری پرسپولیس : پژمان نوري پس از پايان بازي تيمهاي پرسپوليس تهران و پگاه گيلان در گفتوگویی اظهار كرد: در مقابل پگاه بازي خوبي را انجام داديم. در نيمهي نخست آنها به شدت دفاع ميكردند و تا اندازهاي مقابل حملات پرسپوليس سد كردند. اما، در نيمهي دوم زماني كه از نظر بدني بازيكنان پگاه افت كردند، توانستيم به دروازهي حريف حمله كنيم و پيروز شويم.
وي دربارهي فرصتهاي گلزني تيم حريف در اين بازي و خوششانسي تيم پرسپوليس نيز گفت: در هر صورت شانس هم جزيي از فوتبال است. ما نيز فرصتهاي بسياري براي گلزني داشتيم كه توپهايمان وارد دروازهي حريف نشد. در مقابل آنها هم ضد حملاتي داشتند كه نتوانستند از آن استفاده كنند. نوري دربارهي پوشيدن پيراهن شمارهي 8 توسط علي كريمي نيز گفت: كريمي بازيكن بزرگ و قديمي پرسپوليس است و به عنوان سفير باشگاه پرسپوليس در فوتبال اروپا بازي كرده است. طبيعي بود كه علي كريمي بايد پيراهن شمارهي 8 را كه به خودش اختصاص داشت، در اين بازي برتن ميكرد.
وي دربارهي تحويل بازوبند كاپيتاني به كريمي نيز گفت: كريم باقري به عنوان پيشكسوت تيم زماني كه تعويض شد بازوبند را نزد من آورد. شايد حواس او به حضور كريمي در ميدان نبود. در هر صورت با توجه به حضور بازيكن بزرگي چون علي كريمي در تركيب تيم من بازوبند كاپيتاني را به او دادم.
پژمان نوري دربارهي عملكرد علي كريمي نيز گفت: كريمي با جان و دل بازي كرد. شايد تا اندازهاي فشار تماشاگران و همچنين ناهماهنگي با بازيكنان در كار او تاثير داشت. در هر صورت تماشاگران علاقه دارند كه علي كريمي همهي بازيكنان را دريبل بزند و توپ را وارد دروازه كند كه كار دشواري است. اما، اطمينان دارم علي كريمي رفته رفته همان بازيكن بزرگ و خوب پرسپوليس ميشود.
نوري دربارهي بازي داربي نيز گفت: استقلال تيم بزرگي است اما، اميدوارم همان طور كه تماشاگران بسياري براي بازي پگاه به ورزشگاه آمدند در روز داربي نيز به ورزشگاه آزادي بيايند و پرسپوليس را حمايت كنند تا سه امتياز بازي مقابل استقلال را بدست آوريم.