نه ممکنه یکیشون اون یکی رو بسوزونه. تو حالت هدفون 2 تا وسیاه passive رو داری به یه وسیله active وصل میکنی. ولی تواین حالت به یه چیزی بیشتر از یه تقسیم کننده ساده احتیاج داری . نمی دونم یه همچین چیزی هست یا نه
![]()
نه ممکنه یکیشون اون یکی رو بسوزونه. تو حالت هدفون 2 تا وسیاه passive رو داری به یه وسیله active وصل میکنی. ولی تواین حالت به یه چیزی بیشتر از یه تقسیم کننده ساده احتیاج داری . نمی دونم یه همچین چیزی هست یا نه
![]()
به نظرمن میشه و من دموشو دیدم تا یه ساعت متعجب بودم
يه مدت نيومدم ، سوال هام رو هم جمع شد ::
1- اين جاسپر هم ميگن 3چراغ ميشه ، راست مي گن؟؟ كيا دارن ؟؟ هر كي داره جاسپر آمار بده!
2- آيا XBOX موس و كيبر هم جواب ميده ؟؟
3-بازي استرتژيك داره؟؟
4- به چه مانيتونرهايي وصل ميشه؟ مخصوصآ ؟؟
5-قيمت هاي الان جاسپر ، هر كي داره بذاره!
ممنون!
راستي اگر محافظ داشته باشم ، با نوسان برق كه مشكلي ندارم؟؟
1← تا الان تمام آمارها نشون داده که خرابی جاسپر تقریبا به حداقل رسیده، و اکثر کسانی که از برد جاسپر استفاده میکنن کاملا راضین و هیچ مشکلی ندارن ... پس برای خرید جاسپر شک نکنید!
2← اگه منظورتون اینه که Mouse و Keyboard کامپیوتر بهش وصل بشه، شدنی نیست! ولی یک کیبورد مخصوص برای کار تو محیط Live داره ...
3← بله، ولی بیشتر بستگی به سلیقه شما داره!
4← به تمام مانیتورهایی که ورودی HDMI دارن وصل میشه، به بقیه مانیتورها هم با VGA Box متصل میشه (که البته یه کم رزولوشن تصویر پایین تر میاد) ...
5← مدل Arcade با برد Jasper حدود: 235 تومان (کپی خور)
مدل Premium (با هارد 60 گیگ) و برد Jasper حدود: 290 تومان (کپی خور)
اين جريانش چيه!!!!؟؟
راستي :: 2 چيز ديگه ::
چند ساعت روزانه با جاسپر ميشه كار كرد؟؟ و بعد از خريد بايد تغييري در قسمت پاورش بوجود بياد؟؟
بازي هاش محدوده ي خاصي دارن؟؟ منظورم منطقه اي هست.
Last edited by Elendil1; 04-06-2009 at 22:03.
اگر یک ماهه live تموم بشه چی کار کنیم؟
ببینید دوست عزیز شما هر چقدر که دوست داری میتونی بازی کنی فقط باید کنسول رو تو یه جای خنک بزاری.بعضی وقتها انقدر جای کنسولم به خاطر کولر خونه خنک میشه که حتی دیگه باد گرم هم از پشت دستگام بیرون نمیاد.
------------------------------
تمام کنسول های Xbox 360 دارای Region هستند و هیچ فرقی بین نوع مدل یا بورد آنها در این مورد وجود نداره.
Last edited by SamGun; 04-06-2009 at 23:25.
نوید جان کاش همه چی به همین نوسان ختم میشد !!!!
چند هفته پیش همچین برقمون نوسان کرد که خداشاهده فکر کردم منبع برق محلمون ترکید که اینطوری شده !!!!!
Xbox ام همینطوری داشت 3 چراغ قرمز میداد !!! کامپیوترم تا چند دقیقه کار نمیکرد !!!
همینطوری رو زمینو هوا مونده بودم !!!
دوستان راهی هست که سیو بازی ها رو انتقال بدیم از یه دستگاه به یکی دیگه؟
مثلا با فلش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)