تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 665 از 722 اولاول ... 165565615655661662663664665666667668669675715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,641 به 6,650 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تصور شباهت صدای من با چاووشی طبیعی است/ مصاحبه با خواننده تیتراژ انقلاب زیبا

خواننده تیتراژ پایانی مجموعه تلویزیونی «انقلاب زیبا» با اشاره به شباهت‌های صدایش به محسن چاووشی گفت: این پیش بینی را می کردم که مخاطبان بعد از شنیدن این قطعه تصور کنند که این صدای محسن چاووشی است نه من.

محمدرضا علیمردانی گوینده، بازیگر و خواننده موسیقی پاپ که این روزها عمده فعالیت خود را معطوف به خوانندگی کرده است با اشاره به استقبالی که مخاطبان از خوانندگی او در تیتراژ مجموعه تلویزیونی «انقلاب زیبا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی به عمل آورده اند، بیان کرد: فکر می کنم ماه رمضان سال 90 بود که من از طرف رامین عباسی زاده برای ایفای نقش شیطان در سریال «سقوط یک فرشته» به کارگردانی بهرام بهرامیان دعوت شدم و از همان جا بود که آشنایی من با امیر توسلی به عنوان آهنگساز آغاز شد و این تمایل هم وجود داشت که روزی بتوانیم کارهای مشترکی را با هم داشته باشیم.

وی ادامه داد: تمایل به ادامه همکاری با امیر توسلی همچنان در من ادامه داشت تا اینکه دست روزگار قضیه را به شکلی هدایت کرد که رامین عباسی زاده تهیه کننده و امیر توسلی آهنگساز مجموعه تلویزیونی «انقلاب زیبا» شدند و این بهترین فرصت بود که فضا فراهم شد و من به خاطر اینکه فرصتی برای مطالعه فیلمنامه نداشتم بنابراین با دیدن چند قسمت از مجموعه متوجه کم و کیف کار شدم و کار را آغاز کردیم که خدا را شکر شنیده ام با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شده است.

گوینده مجموعه انیمیشن پرطرفدار «حیات وحش» ساخته علی درخشی با اشاره به شباهت های صدایش به محسن چاووشی و تصور برخی از مخاطبان مبنی بر اینکه صدای خواننده تیتراژ «انقلاب زیبا» صدای محسن چاووشی است، توضیح داد: من هم این نکته را شنیدم که برخی از مخاطبان بعد از شنیدن صدای من احساس کردند این آهنگ با صدای محسن چاووشی پخش شده است. حتی کار به جایی رسید که به من گفتند ملودی بخشی از ترانه به صدای یکی از خوانندگان لس آنجلسی شبیه است که این نکته هم برای من جالب بود.

علیمردانی گفت: اصولا صداهایی که در ردیف صدای باس و بم قرار دارند همواره در معرض شبیه بودن صدایشان به خواننده های دیگر قرار دارند اما من بر این باورم صدای من بسیار متفاوت تر از صدای محسن چاووشی است اما چون مدت کوتاهی است مردم با صدای من آشنا شده اند این طبیعی است که تصور کنند خوانش من شبیه محسن چاووشی است اما حتم دارم بعد از اینکه کارهایم بیشتر شود این نوع صدا برای مردم تبدیل به عادت می شود و دیگر به من نمی گویند که فلانی صدایت شبیه صدای فلانی است. البته خیلی مواقع هم هست که به خاطر شباهت هایی که در ملودی ها وجود دارد مخاطب حس می کند که این صدا را در جایی دیگر شنیده که این معضل نیز باید از سوی خالقان آثار موسیقایی حل شود.

این خواننده موسیقی پاپ به فعالیتهای دیگر خود در عرصه موسیقی اشاره کرد و گفت: مرحله ضبط و تولید اولین آلبوم موسیقایی‌ام به اتمام رسیده به طوری که قرار بود اوایل شهریور ماه امسال توسط شرکت آوای فروهر وارد بازار موسیقی شود اما به دلیل حساسیت هایی که خودم دارم و دوست دارم اولین آلبومم در بهترین شرایط فنی به مخاطب عرضه شود از این رو کمی دست نگه داشته ام و درصدد رفع اشکال‌های آلبوم هستم به ویژه اینکه در همین مدت، انتشار قطعه «احوال تلخم» در مجموعه «انقلاب زیبا» و «می خواهمت» در فضای مجازی کمک زیادی به من کرد که با نوع ذائقه و سلیقه مخاطبان بیشتر آشنا شوم و از آنها برای رفع اشکال‌ها استفاده کنم.

این صداپیشه انیمیشن های محبوب سینمای دنیا در بخش پایانی صحبتهای خود تصریح کرد: خوشبختانه بعد از انتشار قطعه «می خواهمت» با خواندن نظرات اینترنتی مخاطبان و استقبالی که مردم از این قطعه نشان دادند متعجب شدم و امیدوارم این روند با ارائه کارهای بعدی بتواند استمرار پیدا کند و من بتوانم در سایه حمایت مردم کارهای بیشتری را در عرصه موسیقی انجام دهم.
    منبع : mehrnews

برای دانلود اهنگ احوال تلخم از محمدرضا علی مردانی به اینجا مراجعه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Malware; 20-08-2014 at 06:42.

2. 4 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

جمعه ساعت 22 یکی از آثار منتشر شده ی محسن چاوشی به صورت نماهنگ منتشر خواهد شد
    منبع : chavoshinews

4. 4 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دانلود موزیک ویدئو جدید محسن چاوشی به نام غلط کردم

نکته : این موزیک ویدئو به صورت مستقل ساخته شده است .

نظر خودم : 5 / 10
    Last edited by Malware; 23-08-2014 at 14:17.

6. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان
    Last edited by Malware; 23-08-2014 at 14:19.

8. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دانلود موزیک ویدئو جدید محسن چاوشی به نام غلط کردم

نکته : این موزیک ویدئو به صورت مستقل ساخته شده است .

نظر خودم : 5 / 10
    افتضاح بود 0 / 10

یعنی اینو چاوشی تایید کرده ؟ !!!! موزیک ویدیو کاملا بی ربط و با بازیگرای چینی !
    طرفدارا واسه اهنگای چاوشی زیاد کلیپ میسازن و تعدادیشون هم با اینکه خیلی ساده هست عالی از کار در اومده و خیلی بهتر از این بوده
    مثلا یه کلیپ من دو سه سال پیش دیدم از اهنگ بادبادکای رنگی خیلی قشنگ بود . خواهرزاده من دو سالشه هر شب باید واسش میذاشتیم ببینه تا بخوابه

10. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

افتضاح بود 0 / 10

یعنی اینو چاوشی تایید کرده ؟ !!!! موزیک ویدیو کاملا بی ربط و با بازیگرای چینی !
    طرفدارا واسه اهنگای چاوشی زیاد کلیپ میسازن و تعدادیشون هم با اینکه خیلی ساده هست عالی از کار در اومده و خیلی بهتر از این بوده
    مثلا یه کلیپ من دو سه سال پیش دیدم از اهنگ بادبادکای رنگی خیلی قشنگ بود . خواهرزاده من دو سالشه هر شب باید واسش میذاشتیم ببینه تا بخوابه
    نه ربطی به چاوشی نداره و تاییدش نکرده .
    واقعا افتضاحه . اون 5 نمره ای هم که دادم واسه خود شعره وگرنه موزیک ویدیوش صفره . از صبح تا حالا 6 بار دیدمش هر چقدر که بیشتر نگاه میکنم بیشتر ازش بدم میاد . همین الان پاکش کردم .
    در مورد کلیپ هاش دوستانی که شیلتر شکن دارن حتما این کلیپ رو ببینن . ویدیوش با اهنگ همخونی داره و قشنگه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تنظیم کننده قطعه «این بود زندگی» به سایت «موسیقی ما» گفت:

فرشاد حسامی: این ملودی و شعر از همان ابتدا فریاد می زد که باید در سبک راک تنظیم شود!

موسیقی ما - حدودا دو هفته پیش و همزمان با سالگرد فوت «حسین پناهی» قطعه «این بود زندگی» با صدای «محسن چاوشی» منتشر شد. چاوشی در راستای کارهای متفاوت چند وقت اخیر خود در این قطعه ترانه‌ای از حسین پناهی را خواند و روی آن ملودی ساخت. یکی از نکات حائز اهمیت این بود زندگی در بخش تنظیم آن بود. «فرشاد حسامی» در تنظیم قطعه فوق به سراغ موسیقی راک رفت و همین مساله با واکنش‌های متفاوتی از سوی مخاطبان رو به رو شد. شرح تنظیم قطعه این بود زندگی و پاسخ او به سوالاتی در این موضوع، جزئیات آلبوم جدید محسن چاوشی و ورود فرشاد حسامی به عرصه خوانندگی از جمله نکات مهم گفتگوی پیش روی شما است. این موزیسین خوش اخلاق و بی‌حاشیه برای اولین بار در گفتگو با سایت «موسیقی ما» خبر انتشار آلبومی با صدای خودش را مطرح کرد:

*کمی در مورد شروع همکاری با «محسن چاوشی» بگویید و اینکه این چندمین پروژه مشترک شما بود؟

این دومین تجربه همکاری مشترک ما بود. حدودا یک سال و نیم قبل قطعه‌ای به نام «خواب» را برای آلبوم «محسن چاوشی» تنظیم کردم. فضای آن کار با فضای کلی آلبوم هماهنگی نداشت و از چیدمان قطعات کنار رفت. به دلیل اینکه فرصت تنظیم مجدد نداشتم، دوست خوبم «امیر جمالفرد» زحمت تنظیم مجدد آن قطعه را کشید.

*ایده تنظیم قطعه «این بود زندگی» از چه زمانی شکل گرفت؟

محسن چاوشی حدودا یک ماه قبل، کاری را روی یکی از اشعار مرحوم «حسین پناهی» ساخته بود. در استودیو این کار را شنیدم و واقعا دوست داشتم. شعر کوتاهی داشت ولی ملودی به اندازه‌ای قوی بود که من را جذب کرد. محسن پیشنهاد تنظیم را ارائه کرد و من هم با کمال میل پذیرفتم. تنظیم در فضای راک انجام شد و احساس کردم که تنظیمی غیر از این فضا نمی‌تواند حس شعر را انتقال دهد. پروژه تولید زود‌تر به اتمام رسید اما قرار شد که همزمان با سالگرد فوت حسین پناهی این اثر منتشر شود.

*اتفاقا سوال بعدی من هم همین بود که چقدر نوع شعر و ملودی محسن چاوشی روی انتخاب سبک تنظیم و سازبندی تاثیر داشت؟

تاثیر زیادی داشت و این ملودی و شعر از‌‌ همان ابتدا فریاد می‌زد که باید در سبک راک تنظیم شود! اگر در هر سبک دیگری این کار را تنظیم می‌کردم قطعا ظلم بزرگی بود. اتودی که آماده کردم هم مورد تایید محسن قرار گرفت و تصمیم گرفتیم که حتما راک باشد.

*با توجه شعر که کوتاه است، فکر نمی‌کنید بهتر بود قسمت‌های بی‌کلام کمتر باشد و کلا تایم قطعه کمتر از سه دقیقه باشد؟

خیر. ببینید این داستان زمانی که بی‌کلام هم روایت می‌شود به اندازه قسمت‌های با کلام اهمیت دارد. متاسفانه شنونده‌ها در ایران اینگونه برداشت می‌کنند که قسمت‌های با کلام قطعه از اهمیت بیشتری برخوردار است. این مقوله مخصوصا در آلترناتیو راک به شکل دیگری است و هر دو بخش با کلام و بی‌کلام اهمیت ویژه‌ای دارد. به همین دلیل کلام را دو مرتبه تکرار کردیم و در آخر به اوج رساندیم و کلام جایی نداشت که بخواهد اوج روی وکال داشته باشد. ما این اوج را به موسیقی انتقال دادیم. فکر می‌کنم شاید این یک نوآوری بود که ممکن است برای اولین بار در ایران رخ داده باشد. اما در کارهای غیر ایرانی مثل موسیقی «پینک فلوید» این امکان وجود دارد که دو بیت شعر و چهار دقیقه موسیقی داشته باشیم. من ملودی محسن چاوشی و شعر حسین پناهی را با تصویر دیدم. اگر این امکان وجود داشت که یک موزیک ویدئو روی این قطعه ساخته شود یقینا بیننده‌ها متوجه می‌شدند که در دل ما چه می‌گذرد. ما سعی کردیم در قالب موسیقی کاری انجام دهیم که این تصویر را به آن‌ها منتقل کنیم. خوشبختانه بیشتر از ۹۰ درصد مخاطبان توانستند این تصویر را دریافت کنند.

*این ترانه و کلا مجموعه آثار حسین پناهی از سطح عامه جامعه کمی بالا‌تر است. در تنظیم و سازبندی این فکر به ذهنتان خطور نکرد که انتخاب‌ها را به گونه‌ای انجام دهید که مخاطب عام بیشتر با آن ارتباط برقرار کند؟

زمانی که شعر شما عام باشد می‌توانید تنظیمی داشته باشید که مخاطب عام را پوشش دهد. اما حسین پناهی واقعا به جمله‌ای که می‌گفت اعتقاد داشت و خیلی عام نبود و به همین دلیل خیلی‌ها در زمان حیاتش، او را درک نکردند. وقتی چنین کلامی از او به یادگار مانده است ما هم وظیفه داریم که به گونه‌ای دیگر استنباط کنیم و خودمان را به جای او بگذاریم. حقیقتا خود محسن هم پس از پخش کار گفت که اگر بیش از این بخواهیم در مورد زندگی بگوییم فقط گزافه گفته‌ایم. زندگی همین چهار پنج دهه‌ای است که تکرار می‌شود و بیش از این هم نیست. عمر ما بیش از هفت یا هشت دهه نیست و همین مساله را در قالب موسیقی می‌توانیم به گونه‌ای دیگر بیان کنیم. نوع خواندن و نگرش محسن به همراه سبک تنظیم، خاص بود و من فکر می‌کردم که مخاطب کمتری داشته باشیم. اما خدا را شکر درک و فهم مردم ما آنقدر خوب بوده است که بازخوردهایی که از این کار دیدم فرا‌تر از حد انتظار بود.

*در تیم تنظیم کنندگان آلبوم جدید محسن چاوشی حضور دارید؟

همانطور که در ابتدای صحبت‌ها عنوان شد من یک قطعه را تنظیم کردم که با فضای آلبوم همخوانی نداشت و امیر جمالفرد به زیبایی قطعه خواب را تنظیم کرد. با توجه به روند کنونی که پیش می‌رویم، قطعا من و «بهروز صفاریان» در آلبوم بعدی محسن چاوشی حضور خواهیم داشت و اکثر کار‌ها را تنظیم می‌کنیم.

*چیزی تا انتشار این مجموعه باقی نمانده است اما می‌توانید فضای آلبوم «پاروی بی‌قایق» را برای مخاطبان ترسیم کنید؟

به نظر من یک آلبوم بسیار متفاوت و جذاب و نو است. محسن چاوشی همیشه کارهای نو و جدید در موسیقی انجام داده است و آلبوم «پاروی بی‌قایق» هم از این قاعده مستثنی نیست. آلبومی است که بوی راک در آن زیاد است و اصلا برای تکرار خودش نبوده است. من آلبوم را به صورت کامل گوش نکرده‌ام ولی از شنیدن تک تک قطعات لذت می‌برم. دلیل این مساله هم سخت گیری محسن چاوشی در انتخاب ترانه و ملودی و تنظیم است.

*از سایر فعالیت‌های اخیر خود برای ما بگویید.

مشغول تنظیم چند قطعه برای بهروز صفاریان هستم. باعث افتخار من است که برای کسی تنظیم می‌کنم که یک عمر آثار بزرگان موسیقی را تنظیم کرده است. میکس و مسترینگ قطعه‌ای با صدای «علیرضا عصار» را انجام داده‌ام که تنظیم آن اثری از «رضا روحانی»، فرزند استاد «انوشیروان روحانی»، به همراه «همایون نصیری» است. علیرضا عصار با این قطعه بازگشت متفاوتی خواهد داشت که فکر می‌کنم طی هفته‌های آینده منتشر می‌شود. پس از آلبوم «ترافیک» تصمیم گرفتم که یک آلبوم سولو داشته باشم و روند تولید این اثر را هم پیگیری می‌کنم. در آلبوم شخصی خودم از محسن چاوشی و بهروز صفاریان هم کارهای خوبی دارم.

*حضور شما در عرصه خوانندگی خبری است که باید بیشتر در مورد آن توضیح دهید!

تولید آلبوم خودم را از ابتدای سال جاری به صورت جدی دنبال می‌کنم و الان در مرحله انتخاب شعر و ملودی هستم.

*قبل از انتشار آلبوم قصد ارائه تک قطعه در فضای مجازی را هم دارید؟

این امکان هم وجود دارد و اگر شرایط مناسب باشد حتما چنین کاری انجام می‌دهم.

*از گروه ترافیک چه خبر؟

«اشکان خطیبی» یکی از بازیگران خوب کشور است و این روز‌ها درگیر تئا‌تر و پروژه‌های دیگر است. هماهنگی زمان من و اشکان یک مقدار سخت است و اگر وقت آزادتری داشته باشیم و عمری باقی باشد حتما ترافیک ۲ را هم کار می‌کنیم.

منبع : musicema

14. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پس کی میخاد البوم پاروی بی قایق بیاد

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

منبع : chavoshinews

17. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

علي انصاريان در گفت و گو با «باني فيلم»: پيشنهادهاي خوب بازيگري را مي پذيرم!

ترانه محسن چاوشی، «کلاف» را كامل كرد

بانی فیلم آنلاین: فیلم «کلاف» بزودی از شبکه نمایش خانگی پخش خواهد شد.

فیلم ویدئویی «کلاف» به کارگردانی شهرام شاه حسینی هم اکنون با پایان مراحل فنی آماده پخش شده و طبق برنامه ریزی ها بعد از یک اکران خصوصی از 22- 23 شهریور وارد شبکه نمایش خانگی خواهد شد.

علی انصاریان فوتبالیست سابق تیم ملی و تیم پرسپولیس نقش اصلی این فیلم را برعهده دارد که نقشی کاملاً جدی و البته منفی است. او در گفت وگو با «بانی فیلم» درباره دلیل حضور خود در این فیلم گفت: «شهرام دانشپور دیگر تهیه کننده «کلاف» از دوستان صمیمی ام است که قبل از تولید فیلم صحبت هایی برای حضورم در این فیلم با من داشت. البته در ابتدا به هیچ وجه قرار نبود در فیلم بازی داشته باشم و تنها حضورم به عنوان تهیه کننده مطرح بود. با توجه به فیلمنامه خوبی که در اختیار داشتیم بنا را بر این گذاشتیم تا اثری در خور سليقه مخاطب تولید کنیم. برای همین با بازیگران مطرح مختلفی صحبت کردیم و سرانجام با چند بازیگر به توافق نهایی رسیدیم». او اضافه کرد: «برای نقش اول فیلم نیز پیش از این قرار بود بازیگر دیگری در فیلم حضور داشته باشد که متأسفانه تمام گزینه هایمان به دلیل مشغله کاری حضورشان میسر نشد. به پیشنهاد شهرام شاه حسینی و شهرام دانشپور در فاصله دو روز مانده تا آغاز تصویربرداری بعد از اجرای چند گریم روی صورتم قرار شد نقش را خودم بازی کنم. اینکه تا چه حد در ایفای نقش موفق بوده ام را مخاطب باید بگوید با این حال امیدوارم مخاطب نیز بعد از تماشای فیلم از آن رضایت داشته باشد».

انصاریان افزود: «جا دارد تشکر فراوانی از گروه کارگردانی داشته باشم که راهنمایی های فراوانی به من کردند تا بتوانم نقش را به خوبی بازی کنم. ضمن اینکه باید به این نکته نیز اشاره کنم که در تولید «کلاف» گروه سازنده هیچ کم و کاستی را برای مخاطب باقی نگذاشتند و تمام تلاش خود را به کار بستیم اثری در خور مخاطب ارائه دهیم. تمام اعضای پشت دوربین از حرفه ای های سینما و تلویزیون انتخاب شدند و سایر بازیگران نیز بازی قابل قبولی داشتند».

بازیکن سابق تیم پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا در آینده در سینما و تلویزیون حضور خواهد داشت پاسخ مثبت داد و افزود: «سینما را از دوران کودکی دوست داشته ام. در خاطرم هست دوران کودکی با پدرم هر هفته به سینماهای لاله زار می رفتیم و فیلم های روز را می دیدیم. ژانر اکشن را دوست دارم و پیگیر فیلم های روز دنیا نیز هستم. با این حال اگر در آینده پیشنهاد خوبی مطرح شود حتماً آن را می پذیرم». او در پایان اضافه کرد: «در کنار بازیگری فعالیت ورزشی خودم را همچنان نیز پیگیری می کنم. در مدرسه فوتبال مشغول تدریس هستم و مدرک مربیگری ام را نیز گرفته ام. اگر پیشنهاد مربیگری خوبی داشته باشم حتماً قبول خواهم کرد».

ضمن اینکه تیتراژ پایانی این تله فیلم را محسن چاووشی خوانده است. اين خواننده تاكنون براي عنوان بندي چند جنگ و برنامه گفت وگو محور از جمله «ترانه لباس نو» در ويژه برنامه سال تحويل 92، ترانه «واسه آبروي مردمت بجنگ» در برنامه پشت صحنه (دو صدايي با فرزاد فرزين) با اجراي احسان عليخاني، ترانه برنامه «زندگي و تحصيلات تكميلي» و... خوانندگي كرده است.

لیلا اوتادی، کیکاوس یاکیده، مرتضی کاظمی، نیما راد، شهاب فریدپور، شیما چنگیزی در کنار انصاریان بازیگران اصلی «کلاف» هستند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: من واسه فریبا کار می کنم. فریبا واسه مسعود. مسعود واسه نادر. نادر واسه یکی دیگه. اونم حتما واسه یکی دیگه. ولی من دیگه نمی خوام واسه کسی کار کنم... .

سایر عوامل اصلی این پروژه عبارتند از: نویسنده: علیرضا محمودی، مدیر تصویربرداری: خسرو دادگرمرام، مدیر صدابرداری: منصور شهبازی، طراح گریم و طراح صحنه: نوید فرح مرزی، تدوین: میثم مولایی، صداگذار: فرامرز ابوالصدق، آهنگساز: بهنود یخچالی، دستیار اول کارگردان: حسین خضوعی، مدیر تولید: مهدی ریحان صفت، عکس: امید صالحی، ویژوال افکت: علی تصدیقی، بدلکاران: گروه بدلکاری کیوان.
    منبع : banifilm

19. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •