تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 848 اولاول ... 164564614654660661662663664665666667668674714764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خونه پارسانلاین دارم سر کار هم پارسانلاین دارم

خونه که شب ها استفاده می کنم داغونه و هی قطع و وصل میشه ولی سر کار که هستم اینترنت خوبه

حالا یا به خاطر مرکز مخابراتیه یا به خاطر ساعت استفاده هست که مثلاً شبا کلاً داغون میشه

در هر صورت
    پارسانلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض

این خوب محسوب میشه و فکر کنم تنها موردی که باید در نظر بگیری حجم مصرفی است از اونجایی که 3 مگ داری گمان می کنم حجم سرویست باید در حدود 60 گیگ باشه و وقتی در twitch گم می شی تا دوباره خودت رو پیدا کنی میبینی که چندین گیگابایت مصرف شده است.

من واقعاً انتظار نداشتم 3 مگ بتونه 720p رو بدون وقفه نمایش بده و این یعنی اینکه اکنون تو همون چیزی رو داری که برای اون پرداخت کرده ای و خریداری کرده ای.
    اکنون که دارم به دقت به تصویری که گذاشته ای نگاه می کنم می بینم که سرعت تو را روی 4 مگابیت قرار داده اند که البته با عقل جور در می آد و میشه حدس زد چرا! می خوان زودتر حجمت رو مصرف کنی.

منم سرویس 3 مگ جشنواره رو دارم تو یوتیوب و twitch بدون هیچ مشکلی 720 پخش میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بسیار خوب، همانی است که باید باشه و براش پرداخت کرده ای.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیروز روی اینترنت درخواست حمع آوری پارس آنلاین رو دادم و امروز که تماس گرفتم پیگیری انجام بدم
    پشتیبانی بهم گفت باید حضوری مدرک بیاری اینجا تا تخلیه کنیم (حالا کار نداریم که isp های دیگه مثل صبانت با تماس تلفنی کار رو راه میندازن و اینا خوششون میاد ملت رو سر کار بگذارن)
    رفتم شرکت ، گفتن کپی کارت ملی رو بیار گفتم ، کارت ملی هست اگه ممکنه کپی بگیرین که گفتن کپی نداریم و باید بری از بیرون بگیری .
    بعد آدرس یه جایی رو دادن که اصلا کپی نمیگرفت و یه جورایی اذیت دیگه . کپی رو گرفتم براشون بردم و فرم جمع آوری رو پر کردم.
    چندتا خانم اونجا بودن که برخوردشون درست اومد ، شانس من همون دم دریه نمیدونم چش بود با شوهرش صبح دعوا کرده بود یا چی
    بعد ازش خیلی مودبانه پرسیدم شما درخواست جمع آوری سرویس رو برای مخابرات امروز ارسال میکنید ؟
    یارو شروع کرد به پیچوندن و با لحن بد حرف زدن ! بعدش گفت آخر هفته دیگه زنگ بزن خبر بگیر ، یه جوری هم با دستش بهم اشاره کرد که یعنی هررری
    هیچی دیگه کف من برید ، گفتم وزارت خونه ارتباطات اعلام کرده تخلیه خط یک روزه انجام بشه من شکایت میکنم .
    آنچنان باحال برگشت گفت بررررررو شکایت کن که چشام از حلقه در اومد .
    بجایی نمیرسه میاد دست خودمون . (مردم اعتماد به سقفشون بالاست اونم کی یک اوپراتور ساده ، انگار که ریاست کل شرکت دست اونه )
    منم گفتم باشه اجازه بدین ، گوشی رو در آوردم ضبط صدا رو شروع کردم
    اعلام تاریخ کردم و گفتم مراجعه کردم شرکت پارس آنلاین برای تخلیه خط با وجود اعلام وزیر کشور در مورد تخلیه یک روزه میگن آخر هفته آینده تازه زنگ بزن خبر بگیر !
    بعد گفتم خانم پرسنل پارس آنلاین لطفا خودتون رو معرفی کنید و حرف هایی که زدین رو تکرار کنید .
    هیچی دیگه پرید یه مرتبه با انگشت ضبط رو متوقف کرد بعد گفت آرامش کاری منو به هم زدی (آرامش کاریش تو حلقم) بعدم زیر لب یه جوری که بشنوم گفت مرتیکه عوضی .
    تو این زمان من دوباره ضبط رو شروع کردم و گفت چند روز طول میکشه و منم حرف هایی که قبلا زده بود رو تکرار میکردم .
    بعد گفت لزومی نمی بینم خودمو معرفی کنم بهت و من چندبار گفتم لطفا حرف هاتون رو تکرار کنید اما ساکت شده بود ، داشتم حرف از زبونش میکشیدم که بگه درخواست تخلیه رو امروز ارسال نمیکنم و هر وقت دلم بخواد میفرستم و غیره ... که دیگه طاقتش تموم شد و دوید به سمت اتاق مدیر .
    منم گفتم آخ جون مدیر ....
    همکارای دیگش گفتن اجازه نداری بری اونطرف ، اما من اهمیت ندادم رفتم اتاق مدیر .
    آدم بسیار فهمیده و باشخصیتی بود ؛ احترامات لازم رو هم بجا آورد ، منم احترامش کردم و علت تخلیه خط رو گفتم که اول سعی کرد پیگیری کنه که نشون بده مثلا داره مشکل رو حل میکنه ، منم گفتم نیازی نیست و اگه مشکلم حل بشه موقتی هست و تصمیم قطعی من رفتن از پارس هست .
    بعد درمورد جمع آوری صحبت کردیم و گفت شما که فرم رو نوشتین من امضا میکنم و همین امروز ارسال میشه مخابرات ، اما اونا اعلام کردن سه تا پنج روز طول میکشه و پنجشنبه و جمعه هم مخابرات تعطیله و از این حرف ها.
    منم گفتم مسئله حله ، من همین رو میخوام شما امروز ارسال کنید ، دیگه کاری با شما ندارم من خودم از مخابرات پیگیری میکنم.
    مشکلی باهم نداریم که ، مشکلی که با اون خانم اوپراتور دارم اینه که وقتی خیلی محترمانه ازش سوال میکنم که امروز درخواست ارسال میشه با گردن کلفتی میگه نه !
    دیگه بیشتر ادامه ندادم بگم چی گفته ، دلم واسش سوخت نونش بیخودی آجر میشد .
    جالبیش اینجاست که به ساعت نکشیده سرویسم جمع آوری شد

اومدم خونه نشستم فایل ضبط شده رو گوش میکنم ، میخندم ....
    با خودم گفتم آخه آدم عاقل شکایت در وزارت ارتباطات هیچی ، همین فایل رو برای مدیرهای شرکت پارس آنلاین که بفرستم درجا اخراجی ...
    اصلا به چه علت اجازه میدن به خودشون با مردم چنین رفتار زشت چاله میدونی بکنن ، اما بعد با خودم گفتم بیخیال درست نیست شکایت کنم، همین مقدار واکنشی که انجام دادم کافی بود و بنظر درس عبرت لازم رو گرفته و اگه تو خونه یادش ندادن احترام گذاشتن یعنی چی ، باز حداقل اینجا تو محیط اجتماع یک درسی بهش داده شده کافیه .
    فایل ضبط شده رو اینجا بذارم کف میکنین خخخخ اما خوب نمیشه آبرو بنده خدا میره .

طفلی مدیر هم سریع بلند شد رفت دنبال فرمم و کارش رو پیگیر شد ، منم دیگه اومدم .

یعنی وجدانن این شده مملکت ما، محترمانه به اوپراتور میگم کارم رو انجام میدین و فرمم رو ارسال میکنید ، بعد بجای گفتن یک آره ساده ، برگشته میگه برو آخر هفته آینده زنگ بزن خبر بگیر !
    متاسفانه بجای اینکه با احترام و سادگی کارهای معمول روز مره رو انجام بدیم حتما باید با واکنش تند و برخورد بد انجام بشه اگه نه انجام بشو نیست ...

5. 12 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بسیار خوب، همانی است که باید باشه و براش پرداخت کرده ای.
    پارس انلاین سرویس جشنواره رو برای همه روی چهار میزاره. خود منم یادتون باشه در جواب کاربر محمد چند وقت قبل اشاره کردم.

من الان برای استریم ای پی توی فول اچ دی مشکلی ندارم. این سایت بازی هم هر چند اهلش نیستم ولی ۷۲۰ رو تایید میکنم. مشکلی نداره.

بالاخره این عادیه که گاهی در یک مرکز شرکتها کمبود پهنای باند میارن و در همون مرکز شرکتی هم هست که بخاطر مشترک کم کیفیتش بهتر میشه. این دلیلش اینه که شرکتها برای هزینه و خرید پهنای باند ریسک نمیکنند و تمام تلاششون رو در خرید قطره چکانی میکنند.

7. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دیروز روی اینترنت درخواست حمع آوری پارس آنلاین رو دادم و امروز که تماس گرفتم پیگیری انجام بدم
    پشتیبانی بهم گفت باید حضوری مدرک بیاری اینجا تا تخلیه کنیم (حالا کار نداریم که isp های دیگه مثل صبانت با تماس تلفنی کار رو راه میندازن و اینا خوششون میاد ملت رو سر کار بگذارن)
    رفتم شرکت ، گفتن کپی کارت ملی رو بیار گفتم ، کارت ملی هست اگه ممکنه کپی بگیرین که گفتن کپی نداریم و باید بری از بیرون بگیری .
    بعد آدرس یه جایی رو دادن که اصلا کپی نمیگرفت و یه جورایی اذیت دیگه . کپی رو گرفتم براشون بردم و فرم جمع آوری رو پر کردم.
    چندتا خانم اونجا بودن که برخوردشون درست اومد ، شانس من همون دم دریه نمیدونم چش بود با شوهرش صبح دعوا کرده بود یا چی
    بعد ازش خیلی مودبانه پرسیدم شما درخواست جمع آوری سرویس رو برای مخابرات امروز ارسال میکنید ؟
    یارو شروع کرد به پیچوندن و با لحن بد حرف زدن ! بعدش گفت آخر هفته دیگه زنگ بزن خبر بگیر ، یه جوری هم با دستش بهم اشاره کرد که یعنی هررری
    هیچی دیگه کف من برید ، گفتم وزارت خونه ارتباطات اعلام کرده تخلیه خط یک روزه انجام بشه من شکایت میکنم .
    آنچنان باحال برگشت گفت بررررررو شکایت کن که چشام از حلقه در اومد .
    بجایی نمیرسه میاد دست خودمون . (مردم اعتماد به سقفشون بالاست اونم کی یک اوپراتور ساده ، انگار که ریاست کل شرکت دست اونه )
    منم گفتم باشه اجازه بدین ، گوشی رو در آوردم ضبط صدا رو شروع کردم
    اعلام تاریخ کردم و گفتم مراجعه کردم شرکت پارس آنلاین برای تخلیه خط با وجود اعلام وزیر کشور در مورد تخلیه یک روزه میگن آخر هفته آینده تازه زنگ بزن خبر بگیر !
    بعد گفتم خانم پرسنل پارس آنلاین لطفا خودتون رو معرفی کنید و حرف هایی که زدین رو تکرار کنید .
    هیچی دیگه پرید یه مرتبه با انگشت ضبط رو متوقف کرد بعد گفت آرامش کاری منو به هم زدی (آرامش کاریش تو حلقم) بعدم زیر لب یه جوری که بشنوم گفت مرتیکه عوضی .
    تو این زمان من دوباره ضبط رو شروع کردم و گفت چند روز طول میکشه و منم حرف هایی که قبلا زده بود رو تکرار میکردم .
    بعد گفت لزومی نمی بینم خودمو معرفی کنم بهت و من چندبار گفتم لطفا حرف هاتون رو تکرار کنید اما ساکت شده بود ، داشتم حرف از زبونش میکشیدم که بگه درخواست تخلیه رو امروز ارسال نمیکنم و هر وقت دلم بخواد میفرستم و غیره ... که دیگه طاقتش تموم شد و دوید به سمت اتاق مدیر .
    منم گفتم آخ جون مدیر ....
    همکارای دیگش گفتن اجازه نداری بری اونطرف ، اما من اهمیت ندادم رفتم اتاق مدیر .
    آدم بسیار فهمیده و باشخصیتی بود ؛ احترامات لازم رو هم بجا آورد ، منم احترامش کردم و علت تخلیه خط رو گفتم که اول سعی کرد پیگیری کنه که نشون بده مثلا داره مشکل رو حل میکنه ، منم گفتم نیازی نیست و اگه مشکلم حل بشه موقتی هست و تصمیم قطعی من رفتن از پارس هست .
    بعد درمورد جمع آوری صحبت کردیم و گفت شما که فرم رو نوشتین من امضا میکنم و همین امروز ارسال میشه مخابرات ، اما اونا اعلام کردن سه تا پنج روز طول میکشه و پنجشنبه و جمعه هم مخابرات تعطیله و از این حرف ها.
    منم گفتم مسئله حله ، من همین رو میخوام شما امروز ارسال کنید ، دیگه کاری با شما ندارم من خودم از مخابرات پیگیری میکنم.
    مشکلی باهم نداریم که ، مشکلی که با اون خانم اوپراتور دارم اینه که وقتی خیلی محترمانه ازش سوال میکنم که امروز درخواست ارسال میشه با گردن کلفتی میگه نه !
    دیگه بیشتر ادامه ندادم بگم چی گفته ، دلم واسش سوخت نونش بیخودی آجر میشد .
    جالبیش اینجاست که به ساعت نکشیده سرویسم جمع آوری شد

اومدم خونه نشستم فایل ضبط شده رو گوش میکنم ، میخندم ....
    با خودم گفتم آخه آدم عاقل شکایت در وزارت ارتباطات هیچی ، همین فایل رو برای مدیرهای شرکت پارس آنلاین که بفرستم درجا اخراجی ...
    اصلا به چه علت اجازه میدن به خودشون با مردم چنین رفتار زشت چاله میدونی بکنن ، اما بعد با خودم گفتم بیخیال درست نیست شکایت کنم، همین مقدار واکنشی که انجام دادم کافی بود و بنظر درس عبرت لازم رو گرفته و اگه تو خونه یادش ندادن احترام گذاشتن یعنی چی ، باز حداقل اینجا تو محیط اجتماع یک درسی بهش داده شده کافیه .
    فایل ضبط شده رو اینجا بذارم کف میکنین خخخخ اما خوب نمیشه آبرو بنده خدا میره .

طفلی مدیر هم سریع بلند شد رفت دنبال فرمم و کارش رو پیگیر شد ، منم دیگه اومدم .

یعنی وجدانن این شده مملکت ما، محترمانه به اوپراتور میگم کارم رو انجام میدین و فرمم رو ارسال میکنید ، بعد بجای گفتن یک آره ساده ، برگشته میگه برو آخر هفته آینده زنگ بزن خبر بگیر !
    متاسفانه بجای اینکه با احترام و سادگی کارهای معمول روز مره رو انجام بدیم حتما باید با واکنش تند و برخورد بد انجام بشه اگه نه انجام بشو نیست ...
    دوست خوبم. هم خودم و هم خیلیبرا با ارسال شکایت به سامانه ۱۹۵ کمتر از چهل و هشت ساعت نامه جمع اوری ارسال شده. من همزمان با درخواست حضوری تو سامانه شکایت کردم که فرداش پارس زنگید که درخواست جمع اوری داری و بعد از تاییدم گفت درخواستتون کردم و کمتر از یک روز بعد خط کامل تخلیع شد.

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

لطفا حذف شود.با تشکر
    Last edited by محمد7966; 02-02-2018 at 12:09.

داره خودمونی میشه iliyad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت و شرایط ip static پارس آنلاین چطوریه؟ برای پایش دوربین مداربسته از دور لازم دارم.

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان در مورد بحث رانژه دقت کنید که اگه کوتاه بیاید حقتون خورده میشه .
    isp ها و یا شرکت مخابرات علاقه دارن که وضعیت جمع آوری و رانژه را به روال قبل انجام بدن و اعلام کنند که سه تا پنج روز کاری (روزهای تعطیل حساب نمی شود) زمان نیاز است تا عملیات رانژه انجام شود .
    اگر پیگیری برای احقاق حق را در این زمان انجام ندهید ، دستور سازمان مقررات در مورد این موضوع به فراموشی سپرده خواهد شد و بعد از مدتی حذف خواهد گردید .
    شما میبایست با حساسیت بسیار بالایی این موضوع را پیگیری کنید که به استاندارد کاملا مشخص تبدیل شود و شرکت ها؛ دیگر توان پشت گوش انداختن آنرا نداشته باشند .
    در صورتیکه با مقاومت شدید روبرو شدین ، مثل من پیشنهاد میکنم با ضبط صدا و تصویر نافرمانان از دستور وزارت خانه ارتباطات اقدام به شکایت با سند و مدرک کنید تا به مرور این دستور جدید در بین شرکت های خدمات دهنده جا بیفتد.

جهت آگاهی شما من بخشی از مصاحبه عمومی معاون وزارت ارتباطات رو میگذارم تا از حقوق خودتون مطلع باشید :

رئیس سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد:
    در جلسه‌ای که با اپراتورها برگزار شد، الزام را بر این گذاشتیم که ظرف ۱۲ ساعت کاری از زمان درخواست مشترک یا ۲۴ ساعت معمولی (تعطیل غیر کاری) نسبت به راه‌اندازی سرویس با تعرفه‌های جدید اقدام کنند. در گذشته رانژه کردن سرویس مخابرات بیش از ۷۲ ساعت زمان می‌برد و تغییر یک اپراتور برای مشترک با مشکلاتی همراه بود که ما به اپراتورها و مخابرات الزام کرده‌ایم که ظرف مدت ۱۲ ساعت نسبت به درخواست راه‌اندازی مشترک یا تغییر اپراتور وی اقدام کند.
    وی از مشترکان خواست درصورتی‌که در این زمینه با مشکلی مواجه شدند آن را به رگولاتوری منعکس کنند و شدیدا با این موضوع برخورد خواهد شد. وی همچنین اعلام کرد که به دو اپراتور که برخی تعرفه‌های مصوبه جدید را اشتباه اعلام کرده بودند اخطار داده شد و این اپراتورها موظف شدند که تعرفه‌های خود را اصلاح کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مراجعه حضوری برای تخلیه چه معنی داره اخه !؟
    مگه برای برقراری سرویس حضوری میرین که برای تخلیه برین !

من قبلا سابقه تخلیه خط پارس انلاین داشتم از این لوس بازیا نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •