دوستان اگر آرت ۱ داشته باشی و وسط برج بخوای بری روی آرت ۳ ،مابتفاوت هزینه چه جور محاسبه میشه؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
دوستان اگر آرت ۱ داشته باشی و وسط برج بخوای بری روی آرت ۳ ،مابتفاوت هزینه چه جور محاسبه میشه؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
دوستان وضعیت پینگتون چطوره؟ الان از من حداقلش روی 180 هست. سرویس گیم فعال کنم چقدر تاثیر داره؟
ممنون
پس خوبه
منم همینطوری هستم. شاید تو ماه دو شب دانلود بزنم کلا. همیشه مودم خاموشه شب ها. نهایتا نامحدود بگیرم پخش میکنم دانلود رو. خوبه دیگه؟
من این ماه فقط دوبار فیلم دانلود کردم،یکبار هم یکی از اعضای خانوادم اندروید گوشیشو آپدیت کرد،بقیه استفاده هم مربوط به اینستا،شبکه های اجتماعی، وب گردی،آپدیت نرم افزارها و نهایتا دانلود چند ترک موسیقی و یکی دوتا آلبوم، تا الان ۴۰ گیگ مصرف شده.به نظر من افرادی محدود میشن که بی وقفه دانلود میکنن.
Last edited by bardia-vr; 14-03-2017 at 19:00.
درسته یکی از کارشناسای پشتیبانی هم یک بار به من گفت هیچ وقت روزهای پشت سر هم دانلود نکنید تا محدود نشید
این سوال منم هست ممنون میشم کسی از دوستان پاسخ بده
من سرویس ارت 1 دارم ، استفاده ام فقط وبگردی و بعضی وقتا ps4 آنلاین(البته با پینگ افتضاح و سرعت داغون)
همیشه سرعت از سرور های خارجی به شدت محدوده و فقط سایت های ایرانی خوب باز میشه
من نمیدونم رو چه حسابی اسم این سرویس رو نامحدود گذاشتن و بابتش ماهی 30 نومن میگیرند در صوزتی که یک سایت باز نمیکنه
شاتل کی میخواد با مشتریانش صادق باشه ؟ بیاد مشخص کنه حجم مجاز این سرویس ها چقدره در عوض با کیفیت و سرعت تضمین شده سرویس بده نه اینکه هر وقت خواست شیر فلکه رو ببنده یا باز کنه
هروقت هم این سوال رو ازشون پرسیدم اراجیف تحویلم دادن
واقعا از این شرکت به اون شرکت رفتن هم خسته شدم چاره ش اینه که کلا قید اینترنت رو زد
برای اینکه هزینشو بدست بیارین اول باید حساب کنین آرت 1 و آرت 3 برای هر 1 روز قیمتش چقدر میشه
آرت 1 برای 1 ماه = 28 هزار تومن هزینه هر 1 روز = 930تومن
آرت 3 برای 1 ماه = 43 هزار تومن هزینه هر 1 روز = 1430 تومن
وسط ماه بخواین آرت 3 کنین 15 روز میشه
هزینه هر 1 روز آرت 1 رو از از هر 1روز آرت 3 کم کنین!میشه 500تومن
ضربدر تعداد روزهای باقی مونده از سرویستون کنین میشه 15*500 = 7500تومن
این 7500 به صورت بدهی به مبلغ دوره بعدیتون اضافه میشه
من فعال کردم پینگ میاد رو 110 ولی اگه نامحدود دارید مثل من زیاد به درد نمیخوره پهنای باند خط چون یه مگ بیشتر نیست گهگاهی وسط بازی پر میشه اون وقت پینگ میشه 1000 برای چند ثانیه لگ شدیدی میاد یا کافیه کسی با گوشیش سایتی باز کنه درجا پینگ شما بالا میره ولی توی سرویس اکو چون پهنای باند رو بالاتر میبندن این مشکل پیش نمیاد
خیلی ممنون
الان شما یعنی بعد از فعال کردن سرویس گیم پهنای باندتونو آوردن پایین؟
من اکو دارم ولی خطم بیشتر از ۶ مگ نمیکشه، اگه قراره پهنای باندو بکشن پایین که همون برم سمت آرت برام صرفش بیشتره
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)