تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 752 اولاول ... 164564614654660661662663664665666667668674714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه والا کی دنبال بیسه آخه؟ مثلا کسی که ترنس گوش میده هیچوقت دنبال بیس تنها نیست! بیس تا یه حدی واسش اهمیت داره... بیشتر از حد نرمال که بشه موسیقی تاثیر خودش رو اعمال نمی کنه!

به نظر من بیس قوی فقط واسه یه سبک خوبه و بدرد بخوره... اونم سبک رپ هستش...!

رپ هست که بیس قوی و بوم بوم وحشتناک میخواد...

من که وقتی با klipch s4 رو روی آیپاد موزیک گوش دادم... اینقدر بیس زیاد و بی مورد داشت که اصلا به نظر من دو زار هم نمیرزید... چه برسه ۱۳۴۰۰۰ تومن... یعنی اینقدر بیس زیاد بود که خود موزیک قربانی بیس می شد و گم میشد...

امیدوارم creative 830 یا 630 صداشون مثل klipch s4 نباشه...!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    با سلام
    کلا بیس قوی برای سبک الکترونیک و زیر شاخه های اون خوب هست و بیشتر بکار میره ولی سبک رپ که بیشتر صدای خوانندست و موزیک در مرحله دوم قرار میگیره به نظرم مید هست که مهمه ولی در کل هدفون مناسب سبک رپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و اینکه بین klipsch s4 و creative ep 630 و ep830 مقایسه بشه کمی بی انصافی هست s4 صدای گرم و موزیکالیتی دلنشینی داره و بخاطر همین هم کمی بیسش قوی هست ولی بیس بسیار متعادل تری نسبت به ep630 داره و در کل از لحاظ تفکیک و جزییات از دو مدل هدفون creative بسیار بالا تر هست.
    با تشکر

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

بنام خدا.دوستان من دیگه واقعا گیج شدم.akg k44 و sony xb 300 و jvc fxc50 و creative ep830. اخه کدومشو بخرم؟الان هم creative ep630 دارم.یه چیزی میخوام که از ep630 بهتر باشه.هم بیسش و هم کیفیت صداش.
    سلام
    دوست عزیز هدفونهای akg k44 و sony xb 300 هردو هدفونهای فولسایز هستن و jvc و creative هر دو in ear.که اصلا قابل مقایسه با هم نیستن.شما لطف کنین سبک موسیقی و سورس پلیرتون رو معرفی کنین تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن.
    با تشکر

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    کلا بیس قوی برای سبک الکترونیک و زیر شاخه های اون خوب هست و بیشتر بکار میره ولی سبک رپ که بیشتر صدای خوانندست و موزیک در مرحله دوم قرار میگیره به نظرم مید هست که مهمه ولی در کل هدفون مناسب سبک رپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و اینکه بین klipsch s4 و creative ep 630 و ep830 مقایسه بشه کمی بی انصافی هست s4 صدای گرم و موزیکالیتی دلنشینی داره و بخاطر همین هم کمی بیسش قوی هست ولی بیس بسیار متعادل تری نسبت به ep630 داره و در کل از لحاظ تفکیک و جزییات از دو مدل هدفون creative بسیار بالا تر هست.
    با تشکر
    سالار جون یعنی تجربه ای که از این ۳ ایرفون داری اینه که klipch از همه بهتره؟

یعنی این دو مدل creative بیسشون از klipch s4 بیشتره حتی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

پلیرم واسه ورزشه استفادمم بیشتر واسه ورزشه

ایپاد شافل دارم ' بیشتر پاپ گوش میدم بیس گرمی صدا ...

تا 200 می تونم هزینه کنم بیشتر واسه این پلیر ارزش نداره
    بسیار خوب
    اگه برای ورزش میخواین باید از نوعی باشه که ضد اب باشه که موقع عرق کردن باعث تخریب هدفون نشه و چون همراه حرکات شدید بدنی ممکنه همراه باشه باید استایل قرارگیریش طوری باشه که براحتی از رو سرتون جابجا نشه .برای این منظور شرکتهای تولید هدفون بعضا هدفونهای رو برای این کاربرد تولید کردن که یکی از بهترین شرکتها sennheiser هست که بنا به سفارش با همکاری شرکت adidas طراحی کرده که مناسب کاربرد شما هست البته in ear هستن مثل sennheiser cx680- mx680-omx680-pmx680
    ولی اگه بصورت earpad میخواین یعنی مثل دو مدل قبلی که انتخاب کرده بودین میتونین sennheiser px200 ii که هدفون بسیار سبک و راحت با بیس خوب و عمیق بهمراه مید و های فوق العاده بنسبت قیمتش تهیه کنین ولی صرفا برای استفاده هنگام ورزش نیست.البته یک مدل earpad مخصوص ورزش بنام sennheiser hd 25 adidas هم داره کهبا توجه کیفیت بالاش (که برای ورزش چون تمرکز زیادی موقع ورزش به جزییات موسیقی نیست نیازی هم به چنین هدفونی نیست) قیمتشم خیلی بالا هست .
    موفق باشین

5. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی ' نه واسه بیرون خونه می خوام استفاده کنم 518 سیم بلندی داره ' ولی adh ws55 به نظر راحت تر میاد واسه بیرون

قیمتش رو نمی دونم و نمایندگی این مدلو موجود داره ؟

بیس واسم مهمه البته بیس نه گوم گومی که 630 کریتیو میده

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

پلیرم واسه ورزشه استفادمم بیشتر واسه ورزشه

ایپاد شافل دارم ' بیشتر پاپ گوش میدم بیس گرمی صدا ...

تا 200 می تونم هزینه کنم بیشتر واسه این پلیر ارزش نداره
    شما که داری هزینه می کنی یه زنهایزر px200 می تونه بهترین انتخاب باشه. سبک، جمع و جور و صدای خوب و حرفهچای ( البته سرد)
    به سایز پلیرتون هم میاد و پیدا کردنش از مدل ATH تو ایران راحتتره.
    Sent from my Xoom using Tapatalk
    بهچخاطر همزمانیم با پست سالار عزیز معذرت می خوام...

7. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سالار جون یعنی تجربه ای که از این ۳ ایرفون داری اینه که klipch از همه بهتره؟

یعنی این دو مدل creative بیسشون از klipch s4 بیشتره حتی؟

بله بیس ep630 خیلی قوی تر از s4 هست البته ep830 بیس متعادلی داره ولی قابلیت رقابت با s4 رو از هیچ لحاظ تقریبا نخواهد داشت.
    klipsch s4 یکی از هدفونهای بسیار یا کیفیت بلحاظ صدایی هست بطوری که در بین هدفونهای هم رده قیمتی خودش یکی از بهترینهاست و حتی ارزش قیمتی تا 200 هزار تومان رو داره ولی یکی از ایرادات این هدفون کیفیت پایین ساختش هست و همینطور کابلش که نیاز به مراقبت داره بهمین دلیل هم قیمت بسیار مناسبی داره نسبت به کیفیت ,تفکیک و جزییات صداش.

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله بیس ep630 خیلی قوی تر از s4 هست البته ep830 بیس متعادلی داره ولی قابلیت رقابت با s4 رو از هیچ لحاظ تقریبا نخواهد داشت.
    klipsch s4 یکی از هدفونهای بسیار یا کیفیت بلحاظ صدایی هست بطوری که در بین هدفونهای هم رده قیمتی خودش یکی از بهترینهاست و حتی ارزش قیمتی تا 200 هزار تومان رو داره ولی یکی از ایرادات این هدفون کیفیت پایین ساختش هست و همینطور کابلش که نیاز به مراقبت داره بهمین دلیل هم قیمت بسیار مناسبی داره نسبت به کیفیت ,تفکیک و جزییات صداش.
    وای اگه بیشتره دیگه هیچی پس!
    والا چی بگم... باید یه بار دیگه برم گوش بدم...!
    بذار من اول i10 رو بگیرم... بعد تک تک هدفونها رو روش امتحان میکنم ببینم کدوم یکی منو ارضا میکنه...! دیگه پاک دارم دیوونه میشم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    نه صدای گرمی نداره و بیسش خیلی قوی نیست بلکه بیس متعادلی داره ولی تفکیک صدای فوق العاده ای بنسبت قیمتش داره البته من مدل mx300 ii رو تست کردم.
    موفق باشین

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

با سلام
    مدل فول سایز میخواین؟
    و برای چه سبکی و پلیرتون ؟
    با تشکر
    فول سایز نباشه . on-ear. پلیزش رو نمی دونم چیه . بیشتر راک. AKG مدل خوب چیزی نداره؟ حالا تا 250 هم اگه بود بگین

سپاس

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فول سایز نباشه . on-ear. پلیزش رو نمی دونم چیه . بیشتر راک. AKG مدل خوب چیزی نداره؟ حالا تا 250 هم اگه بود بگین

سپاس
    ببخشین متوجه نشدم .منظورتون earpad هست؟البته akg هدفون خوب زیاد داره ولی من متاسفانه مدل earpad چیزی ازش امتحان نکردم ولی شما میتونین یه تحقیقی در باره earpad سنهایزر مدل px200 ii بکنین بنظر من هدفون خوبیست و با توجه به تفکیک بالا و بیس خوبش مناسب سبک راک هست.
    موفق باشین

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

px 200 ii سفیدشو خوشم اومد قیمتشم یه جا دویصت تومن میده ولی متاسفانه سفیدشو نداره

شماره نمایندگی معتبرشو می خواستم که خیالم راحت باشه اصله

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام این هدفونای بیتس کوچیکاش چنده؟
    Last edited by joibari2; 04-04-2012 at 18:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •