از دوستان کسی هست که vt30 چهل و دو اینچ داشته باشه؟
راضیید؟ مشکلی نداره؟
خوبی ها و بدیهاش چیه؟
از دوستان کسی هست که vt30 چهل و دو اینچ داشته باشه؟
راضیید؟ مشکلی نداره؟
خوبی ها و بدیهاش چیه؟
دوست عزیز این مدل خیلی قدیمی شده و ارزش خرید نداره. این رو خیلی از دوستان توی این تایپک داشتن و گفتن مشکل سوختن برد در این تی وی خیلی بالاست اگه تایپک ها رو از اول خونده باشی حتما متوجه میشی..ارزش ریسک نداره بخصوص اینکه امکانات اون قدیمی و هم اینکه چون توی بازار نیست اون رو به قیمت یک تی وی جدید بهت میفروشن. .بهتره یک تی وی جدید بگیری.
اگه مشکل زمان و پول نداشتم حتما همین کارو میکردم. تو هایپر ال ای دی ای 5 و پلاسمای اس تی 30 رو گذاشته بود با یه سورس بلوری. یعنی حالت از تصویرش بهم میخورد. ریسک پذیری خرید از بانه هم ندارم. نمیدونم چیکار کنم. وی تی 30که تو ریوی یوها خوب نمره ای اورده بود.
دوست گرامی درسته که خرید از بانه ریسک هست ولی این رو بدون طبقه گفته بعضی از دوستان در پست های قبلی،اون هام از بانه میارن و جنس رو با ضمانت ارائه میدن و اگه تی وی که از بانه میاد خراب باشه پس هیچ فرقی نمی کنه از کجا بخری در ضمن اگه از بانه هم بخری می تونی با حداکثر 100 تومن اون رو خودت بیمه کنه.ولی اگه باز هم اسرار به خرید این تی وی داری برو به چند تا تعمیر گاه و بگو بردش خراب شده ببین قطعه براش پیدا میشه یا نه؟من خودم الان چند ماه منتظرم که اس تی 60 بیاد بانه تا برم بخرم.
دوست عزیز لطفا شماره تلفن فروشنده رو برای من پ.خ کنید.
ممنونم
سری های مختلف پلاسماهای پاناسونیک چه تفاوتی با هم دارن ؟ مثلا سری ut , st چه فرقی دارن و ایا سری ut کیفیتش خیلی پایینه با توجه به اختلاف قیمتی که با سری های دیگه داره ؟ سری xt چطور هستش ؟
دوست ارجمندم، متوجه این گفته ات نشدم:
اگه از بانه هم بخری می تونی با حداکثر 100 تومن اون رو خودت بیمه کنه
یه پلاسما ۴۳ دارم میخام اگه بشه ابدیتش کنم امکانش هست ؟؟؟ خودم میتونم ؟؟
اره دوست عزیز
یا مستقیم وصلش کن به لن و از اینترنت خودش آپدیت میشه
یا اینکه برو تو سایت پاناسونیک و فریمور جدیدش رو بگیر و با فلش بریز روش
یعنی اونجا شرکت های هستن مثل تکنو سرویس و نوین وغیره که تی وی شما رو با 70 تومن بیمه میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)