لینکت چند گیگه؟
انقدر از لیچرم مونده:
3.332 گیگ
اگه میخوره من در خدمتتم.
لینکت چند گیگه؟
انقدر از لیچرم مونده:
3.332 گیگ
اگه میخوره من در خدمتتم.
سلام
دوستان به نظر شما سرعت باز کردن صفحه ها یکم بهتر نشده؟
هیچکس نمیدونه
من زنگ زدم از پشتیبانی هم پرسیدم گفت نمیدونیم![]()
واسه من که سرعت باز شدن صفحه ها همیشه عالی بوده و هنوزم همینطوره.در نتیجه تغییری احساس نمیکنم.
Last edited by KING iMAN; 21-08-2013 at 01:14.
اقا این مودم من زایکسل ،چقدرم زشته شکلش ، بعضی وقتا میزنه به سرش نمیشه با وایرلس بهش وصل بشی و تا خاموش روشن نکنی درست نمیشه.
راستی امشب سرعت افتضاح
دمت جییییییییییییییییز ... فعلا که لینک جایگزین پیدا کردم و کارم راه افتاد ...بعدا لازمم شد مزاحمت میشم.....بخاطر اینکه پستم هم اسپم نشه باید بگم که دیروز از ساعت 7 صبح تا امروز صبح کامپیوتر روشن بود و داشت با سرعت عالی دانلود میکرد. ولی الان کامپیوتر رو بهش استراحت دادم و دوباره الان راش انداختم انگار همه چی بهم ریخت .... کاش خاموش نمیکردم...![]()
تایید میشه بهتر شده ولی همون یکمی که خودت گفتی....فقط یکم
پشتیبانی در مخابرات واژه ای بی معنی است...
یه آموزش به ما بده ببینم این فرمتش چیه که گذاشتی؟فلش یا چیز دیگه ؟ بعدشم چجوری باید بزارم توی سایت؟کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟
حالا بهتر از زایکسل پیدا نکردی رفتی اینو انتخاب کردی؟؟؟ این همه مارک و برند این چی بود خریدی انصافا
Last edited by dvb595959; 21-08-2013 at 07:05.
دیشب که خوابیدم سرعت عالی بود...صبح بلند شدم کامپیوتر خاموش شده بوده انگار برق رفته بود فورا روشن کردم زدم دانلود سرعت....![]()
دیروز استثنا بود.... سرعت همه عجیب بالا رفته بود....
دی وی بی جان حالا S2 یا S1 هستی؟
تبلیغات زیاد بود ، مارو به اشتباه انداخت خلاصه
بهترین مارک برای وایرلس huawei هستش ، گوشی های موبایلش در حد لپتاپ گیرندگی وایرلسشون قویه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)