دوستان كسي ميدونه اسپري love colection رو قشم از كجا ميشه خريد؟ اون دوستمون كه گفت از قشم خريده نيست جواب بده
دوستان كسي ميدونه اسپري love colection رو قشم از كجا ميشه خريد؟ اون دوستمون كه گفت از قشم خريده نيست جواب بده
با سلام
اگر امكان داره يك عطر خنك مردونه براي استفاده روزانه معرفي كنيد در حد 50 تومن .
دوست عزیز پاساژ ستاره رو بگردی حتما پیدا میشه
اگه تهران هستی میتونی از ساغر طبقه 5 قائم خرید کنی.بعضی قیمتهاش از بازار هم کمتره و جنس اصل دستت میده
اونگارو له هوم 3 ...55 تومن(بنظر من کسایی که از تق هرمس خوششون میاد حتما باید اینو تست کنن یه تلخیه شیکی هم داره
سداکشن این بلو و سداکشن این بلک از انتونیو باندراس که بوهای خنک و مناسبی دارن.بلو اسپرت تره و بلک کمی رسمی تر هر دو 50 تومن
لنوین له هوم اسپرت هم بوی خنک خوبی داره 55 تومن.ماندگاری و پخشش هم متوسطه
اگر بتونی ایکس بریگت پیدا کنی خوبه. قیمتش هم مناسب هست.
ورساچه بلو جینز هم خوبه با موندگاری خیلی خوب والبته کمی گرونتر
اون مواردی رو هم که جناب nadermatin عنوان کردند گزینه های خوبی هست.
بلو فور من 2 هم بدک نیست. هر چند که از محصولات اماراتی متنفرم![]()
لطفا قیمت دولچه گابانه بلولایت رو میخواستم.
دو هفته پیش 115 قیمت داشتم
دیشب اسپایس بمب رو تست کردم خیلی به هاوانا شباهت داره با شیرینی کمتر 180 میگفت مون بلنک جدید رو هم تست کردم حتما میخرمش در اینده 110
آقا من یه معلم مجرد پاره وقت ماهی 300 تومنم. که تازه این سه ماه تابستون بیکارم وباید از جیب بخورم. یعنی اگه بخوام مثل شما بالای 100 تومن پول عطر بدم مرگم حتمیه دیگه مگه نه!!!!!!!!!!!!!!!!جون من نگو نه !!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا چنتا عطر قیمت پایین هم تست کردم 38 و 27 بودن یکیشون واقعا خوب بود دیشب تست کردم رو دستم هنوزم هست بوش یکم شبیه به ورساچ پیور هوم هست .تازه اون اسپایس بمب رو تهران میگن 220 هست لالیک سفید چنده؟این میگفت 58 لانوییت هم 112
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)