تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 4105 اولاول ... 16456461465466066166266366466566666766867471476411641664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان برگه سفیدم همین الان اومد ...
    +
    نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ... مرکز اموزش : دریایی منجیل !!
    +
    من خودم بچه رشت هستم ! منجیل هم تو استان گیلانه و حدود 60 کیلومتر راهه
    بازم مرسی خداحدس میزدم نزدیک بیفتم

+
    +
    +

دوستان اطلاعاتی راجه به اینجا دارید ؟! چطوره ؟! یه توضیحاتی کلا در مورد خدمت تو نیرو دریایی بدید ممنون میشم .
    سلام پسرم
    من دقیقاً 18 دی سال 1389 اعزام شدم.
    البته نیروی دریایی نه ولی افتادم یگان ویژه ، خیلی ذوق داشتم ...
    میدونستی الآن میشی پسر خدمتی من ؟
    کلاً باید نیرو دریایی خدمت کنی دیگه.حالا چه همون پادگان ، چه جاهای دیگه.
    من فقط میدونم هرچی محل خدمتت دور افتاده تر و کوچک تر باشه ، بهتره..

2. این کاربر از mdcnet3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام پسرم
    من دقیقاً 18 دی سال 1389 اعزام شدم.
    البته نیروی دریایی نه ولی افتادم یگان ویژه ، خیلی ذوق داشتم ...
    میدونستی الآن میشی پسر خدمتی من ؟
    کلاً باید نیرو دریایی خدمت کنی دیگه.حالا چه همون پادگان ، چه جاهای دیگه.
    من فقط میدونم هرچی محل خدمتت دور افتاده تر و کوچک تر باشه ، بهتره..
    این پسر خدمتی که گفتید حالا یعنی چی دقیقا ؟!
    +
    +
    یه نیرو دریایی هست تو شهرمون ایشالا یگان رو هم اونجا بیفتم
    +
    +
    کسی اطلاعاتی نداره فرق اموزشی نیرو دریای با بقیه چیه ؟! مثلا با نیرو زمینی ؟!
    Last edited by SA.JJ.AD; 31-12-2011 at 20:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درسته که یکی از شرایط امریه گرفتن داشتن معاف از رزم هست؟
    اصلا معاف از رزم به درد می خوره؟
    مرسی دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

درسته که یکی از شرایط امریه گرفتن داشتن معاف از رزم هست؟
    اصلا معاف از رزم به درد می خوره؟
    مرسی دوستان
    نه دوست عزیز.

راستش معاف از رزم ها زیاد فرقی با بقیه ندارن. کلا معاف از رزم نشی بهتره.

6. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این پسر خدمتی که گفتید حالا یعنی چی دقیقا ؟!
    :
    پسر خدمتی یعنی اینکه شما یکسال بعد از ایشون دارید میرید خدمت مثلا ایشون اعزامی دی 89 هستند شما اعزامی دی 90 کلا یه جور شوخی اینچیزها رو جدی نگیرید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

8. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سری سوال داشتم!
    اولا از همه اینکه خمینی یه زمانی گفت سربازها فرار کنند!بابای منم از خدا خواسته کرد!
    مزیت خاصی نداره؟
    یعنی چی آخه؟
    بعدش من ۲سال پیش اقدام کردم برای معافیت کفالت مادر که وسطاش مادرم مارو پیچوند
    بعدشم ما ول کردیم که بعدش برامون برگه امد که بریم سربازی!
    بعدش رفتم گفتم آقا من در حال تحصیلم و ... زد تا کامپیوتر گفت برو تحصیلت تمام شد بیا!
    هفته بعدشم دوباره برگه امد و غیبت!من گفتم احتمالا تو پست بوده!دیگه دنبالش نرفتم!تا الان دیگه چیزی نیامده!
    داشتم کش میدادم که بابام بالا ۶۰ شه که با این قانون هرچه رشته بودیم پنبه شد!
    و الان ۲۰سال تمام و باید برم!(با قانون جدید قبلا ۲۴ بود)
    الان بخوام برم دنبال کارام باید نامه ببرم که تا الان در حال تحصیل بودم؟
    برم میدان سپاه چقدر طول میکشه تا اعزام شم؟دوباره برگه سفید و سبز و آبی باید بیاد؟
    دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها راهی نداره که مشخص شه کجا هستند؟
    چون میزد مازار و روز تقسیم و ... که فهمیدیم مال ما اینجوری هست!
    در کل دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها پدرشون در میاد نه؟
    تک فرزندم تهران می افتم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

13 اعزامی 18 دی!! 04 بیرجند - ارتش

سلام دوستان.
    اول اینجا جا داره از بچه هایی که من و دیگرانو راهنمایی میکنن تشکر کنم.
    دوم می خواستم بگم که منم تاریخ اعزام و محلش مشخص شد.
    قابل توجه دوست عزیز SA.JJ.AD که گفته بود سریع تاریخ اعزامش اومده، والا منم دقیقا مثل تو شدم. یعنی من 29 آذر مدارکمو تحویل دادم و واسم 7-8 روز بعدش تاریخ اعزام اومده واسه 18. امروز (شنبه) هم برگه سفیدم اومد که نیروی زمینی ارتش، 04 بیرجند افتادم. البته من با دیپلم دارم اعزام میشم و غیبت هم خوردم که میتونه تو زود اومدن تاریخ اعزام تاثیر گذاشته باشه. اینم بگم که من دانشجو اخراجی ام و ساکن مشهد. جالب اینه که من خودم دوست داشتم 18 دی بذم و حتی مدارکو برای پلیس+10 ، حدود یه ماه پیش برده بودم که کارم به مشکل برخورد و یه ماهی درگیر رفع اون بودم. گویا معافیت تحصیلی منو دانشگاه صادر نکره بوده و من سال 87 تاریخ اعزام داشتم!! اما با پیگیری از دانشگاه و نظام وظیفه کارم OK شد. البته به قیمت 25 روز اینور و اونور رفت! همش شاکی بودم کهاعزامم کلی عقب بیوفته که خوشبختانه اینطور نشد. فقط باید یکم عجله ای کارامو انجام بدم و آخرین پروژه طراحیمو هم باید تا آخر این هفته برسونم دست مشتری!!
    Last edited by amir_torabi; 01-01-2012 at 05:56.

11. این کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

14 سربازی، آری یا نه!!

اینم میخوام در تائید حرف بعی دوستان بگم که راستش سربازی واسه کسایی که طبق برنامه ریزیشون بهش نیاز دارن (مثل خود من!) یه امر ضروریه. طبعا هر چه زودتر به این نتیجه برسند و زودتر اقدام کنند بهتره. خود من جزو کسانی ام که اگر حس می کردم نیازی به کارت ارزشمند پایان خدمت ندارم, شاید اصلا نمیرفتم خدمت و الان این تاپیک از پستهای من بی بهره میبود! LOL
    راستش من اواسط تابستون یه سری حساب کتاب کردم و گفتم اگه یه سری برنامه هام عملی نشه در اولین فرصت واسه خدمت اقدام میکنم. البته کمکهای دوستم هم بمن خیلی کمک کرد. و اینو از روی تجربه میگم که اگه توی این شرایط خدمت نرفته باشین، شاید بزودی دیگه از دستشوئی عمومی هم نتونید استفاده کنید!! اما اینو جدی میگم که واسه من و شرایط کاریم، بدون کخ (کارت خدمت!) بودن خیلی هزینه داشته و خیلی توی پاچه هام رفته!
    یکی از دوستان هم گفته بود که با عقب انداختن خدمت، هیچوقت نمیشه ازش رد شد و همیشه مثل مرد! جلوتر منتظرت خواهد بود(اونم نه با دست خالی!).
    اینم میدونین که با مدرک بالاتر مسلما احتمال شرایط بهتر بیشتر میشه که واسه من فعلا ممکن نیست!.
    این حرفا یکم تکراری بود اما فقط خواستم تاکید کنم و به کسانی که دودل هستن و به کخ (کارت خدمت!) نیاز دارن بگم که هرچه زودتر باید این دوره رو شروع کرد و پشت سر گذاشت.
    اینجا هم میخوام واسه همه، خدمت خوبیرو آرزو کنم و امیدوارم همگی این دورانو بدون دغدغه طی کنند.
    ممنون از دوستان گلی که با راهنمائیهاشون مشکل بقیه دوستانو حل می کنند. موفق باشید

13. این کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام دوستان.
    اول اینجا جا داره از بچه هایی که من و دیگران راهنمایی کرد تشکر کنم.
    دوم می خواستم بگم که منم تاریخ اعزام و محلش مشخص شد.
    قابل توجه دوست عزیز SA.JJ.AD که گفته بود سریع تاریخ اعزامش اومده، والا منم دقیقا مثل تو شدم. یعنی من 29 آذر مدارکمو تحویل دادم و واسم 7-8 روز بعدش تاریخ اعزام اومده واسه 18. امروز (شنبه) هم برگه سفیدم اومد که نیروی زمینی ارتش، 04 بیرجند افتادم. البته من با دیپلم دارم اعزام میشم و غیبت هم خوردم که میتونه تو زود اومدن تاریخ اعزام تاثیر گذاشته باشه. اینم بگم که من دانشجو اخراجی ام و ساکن مشهد. جالب اینه که من خودم دوست داشتم 18 دی بذم و حتی مدارکو برای پلیس+10 ، حدود یه ماه پیش برده بودم که کارم به مشکل برخورد و یه ماهی درگیر رفع اون بودم. گویا معافیت تحصیلی منو دانشگاه صادر نکره بوده و من سال 87 تاریخ اعزام داشتم!! اما با پیگیری از دانشگاه و نظام وظیفه کارم OK شد. البته به قیمت 25 روز اینور و اونور رفت! همش شاکی بودم کهاعزامم کلی عقب بیوفته که خوشبختانه اینطور نشد. فقط باید یکم عجله ای کارامو انجام بدم و آخرین پروژه طراحیمو هم باید تا آخر این هفته برسونم دست مشتری!!
    سلام عزیز راستش منم فکر میکردم اضاف خوردم !! چون 1 سال از گرفتن دیپلمم گذشته بود و خورده بودم و خوابیده بودم اما تو این برگه ها که اومد مدت اضافه خدمت و اینارو زده 0 !!
    .
    میخواستم بدونم برا شما که میگی اضافه خوردی تو برگه ها قسمت مدت اضافه خدمت و تاریخ ورود به اصافه و اینا ... چیزی درج شده یا نه مثه برا من خالیه ؟!
    +
    درود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض درج اضافه خدمت مقدس!

سلام عزیز :
    .
    میخواستم بدونم برا شما که میگی اضافه خوردی تو برگه ها قسمت مدت اضافه خدمت و تاریخ ورود به اصافه و اینا ... چیزی درج شده یا نه مثه برا من خالیه ؟!
    +
    سلام. آره دوست عزیز، واسه من که مثل مرد 90 روز رو زده و تاریخ و کلی جزئیات دیگه هم خورده. کم مونده شماره شناسنامه مادربزرگمو بزنه!
    البته من شانس اوردم که مشکل اعزام قبلیم حل شد و الا هم سرباز فراری بودم هم 6 ماه سنواتی!
    تو هم فکر کنم خیلی شانس اوردی و از من میشنوی صداشو در نیار، سعی کن کلا تو چشم کسی نگاه هم نکنی که بهت شک نکنن!! فقط واسه من دعا کن که این اضافه هارو ببخشن که منم لو ندمت!
    راستی شنیدم بچه رشت هستی آره. خیلی شهر قشنگیه و انصافا آدمای ماهی داره. میدون شهرداری و سبزه میدونش که فوق العاده ان. سعی کن بجای منم این چند روز آخرو اونجا حالشو ببری.
    موفق باشی دوست عزیز.
    Last edited by amir_torabi; 01-01-2012 at 01:10. دليل: کیبرد مجازی - از دردسرهای نداشتن کیبرد فارسی

16. این کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •