من که سرعتم همون 30 هست. چندتا فایل هم که میذارم حجم بیشتری دانلود نمی کنم همون 30 کیلوبایت تقسیم میشه.
من که سرعتم همون 30 هست. چندتا فایل هم که میذارم حجم بیشتری دانلود نمی کنم همون 30 کیلوبایت تقسیم میشه.
من هم سرعت بین 30 تا 40 میگیرم، یک فایل و جندتا هم تاثیری نداره.
یادش بخیر هفته پیش (برای یک هفته تقریبا) سرعت روی 240 بود. واقعا که!!!
نه ببین منظورم اینه که الان شما یک فایل بذار دانلود شه با سرعت 30 ، حالا بجای 1 فایل 5 تا فایل بزار دانلود شن و همه شون هم با سرعت 30 دانلود شن ... بعد از مثلا" یک ساعت بجای اینکه 1 فایل دانلود کرده باشی 5 ، 6 تا فایل دانلود میکنی....![]()
بقیه ISP ها چطورن؟ فقط صبانت مشکل داره یا بقیه هم همین طور هستند؟
چی بگم والا
سرعت دانلود حدود 30 دقیقه 100 - 120 بود ، الان با 80 -90 دانلود می کنه ، 4 تا فایل همزمان با لینک مستقیم
ساعت 2:37 دقیقه:
![]()
Last edited by mehran_pqqp; 28-07-2012 at 01:39.
اینطور که برمیاد بقیه هم رفتن پی همینکار!
پارس آنلاین رو که توی تاویکش میگفتن همینطور شده و کم کرده حتی روزانش رو!
بقیه رو نمیدونم.
خوش بحالتون !
ماله من که از ۲۰-۳۰ بالاتر نمیره!!
شما چه شهری هستید؟
دوستان عزیز هموطن های عزیز چرا این همه بد گوییی میکنید تو این 3 4 روز چرا این همه شاکی هستید روز هایی که روزا تا 300K و شبا 230K دانلود میکردید رو به یاد داشته باشید . بعد این همه سال چرا تو این 3 4 روز این حرف ها رو میزنید .
صبانت داره اکانتینگ شو تغییرات میده . مطمئن باشید تو این تغییرات یک سری اختلالهایی خواهد بود / لطفا صبور باشید
قطعی هایی که میشه ربطی بع هیج شرکتی نداره همش کار زیرساخت هست ـ شرکت های PAP سرویس گیرنده هستند اگه شیر آب از فلکه قطع بشه کاریش نمیشه کرد . من سال ها تو کار شبکه و امنیت کار کردم
صبور باشید ـ ( صبانت خیلی خیلی بهتره ) از سرویس های شرکت های دیگه استفاده کنید متوجه میشید .
مال من هم تا دیشب 30 نهایت سرعت بود ، امشب معلوم نیست چش شده ، تهران
یکی توی انجمن گفته بود یکم صبر کنید درست میشه!
شاید باید صبر کنیم ! نمیدونم والا! امیدوارم بدتر نشه که دیه واقعا نمیشه کاریش کرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)