تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 2199 اولاول ... 16456461465466066166266366466566666766867471476411641664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه louxman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بجای اکسس پوینت میشه از مودم وایرلس ای دی اس ال استفاده کر د ؟

من مودم ای دی اس ال لینک سیس دارم چطور می تونم بعنوان اکسس پوینت ازش استفاده کنم ؟
    Last edited by louxman; 15-03-2012 at 20:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مثلا اگر بخوای در شبکه داخلی فایل ترنسفر کنی و مدیا سرور راه بندازی و بُرد زیاد و سرعت زیاد برات مهمه باید بیشتر از اینا خرج کنی. ولی اگر فقط برای استفاده اینترنت میخوای همین مقدار هزینه فکر کنم کافی باشه.
    کلا پیشنهاد میکنم که ختما n رو ساپورت کنه چون هم سرعتش بیشتره و هم بردش(البته مودم های جدید همشون ساپورت میکنند.) دیگه tv های جدید همشون وایرلس دارند و مثلا اگر بخوای یک فیلم hd رو توی tv پخش کنی با 2 تا کلیک توی pc فیلم توی tv پخش میشه.در صورتی که اگر n ساپورت نباشه سرعتش کمه و امکان این کار نیست.
    یه پیشنهاد دیگه دارم : به نظر من بجا اکسس پوینت مودم adsl بگیر. اینطوری اگر پس فردا خواستی به جا وایمکس adsl بگیری خیالت راحته و فقط یه سیم تلفن وصل میکنی به مودم.

اینایی که گفتم همه به عنوان پیشنهاد بود و خودت دو دو تا چهارتا کن ببین چی به صلاحته.

asus و linksys(cisco) و d-link و ... همه مارک های معتبری هستند و زیاد فرقی نمیکنه چی بگیری. سعی کن دنبال برند های متفرقه نری.
    خیلی ممنون که جواب سوالام دادید فقط یه سوال دیگه میمونه. n یعنی چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بجای اکسس پوینت میشه از مودم وایرلس ای دی اس ال استفاده کر د ؟
    مودم وایرلس ای دی اس ال خودش اکسس پوینت هم هست.

خیلی ممنون که جواب سوالام دادید فقط یه سوال دیگه میمونه. n یعنی چی؟
    802.11n
    یه استاندارده برای وایرلس که نسبت به 802.11b/g جدیدتره و سرعت و برد بالاتری دارد. البته وقتی بخواین استفاده کنید هم اکسس پوینت و هم دستگاه باید این استاندارد رو پشتیبانی کنه.

4. 3 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

mobinnet the only national wimax service in iran

6. 2 کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه louxman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مودم وایرلس ای دی اس ال خودش اکسس پوینت هم هست.

802.11n
    یه استاندارده برای وایرلس که نسبت به 802.11b/g جدیدتره و سرعت و برد بالاتری دارد. البته وقتی بخواین استفاده کنید هم اکسس پوینت و هم دستگاه باید این استاندارد رو پشتیبانی کنه.
    من مودمم لینک سیس هست اینکارو چطوری انجام بدم ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آیا برعکسش هم وجود داره ؟یعنی میشه مودم مبین نت رو به ایرانسل تبدیل کرد؟
    نمی دونم ولی خوب چه کاری هست ایرانسل بشتر وقتها مودم هاشو حراج میکنه و با 40000 تومان میشه مودم گرفت.

آقا پشتیبانی رو حال کنید:
    سییم اینترنت کلا پاره شد بعد زنگ زدم اونجا.بعد از 15 دقیقه یه نفر گوشی رو برداشت گفت خب خودتون درستش کنید دیگه...
    شما اصلا یکم به عمق پشتیبانی قوی دقت کنید!!!
    سیم اینترنت چیه؟ منظور کابل شبکه هست ؟
    خوب چه انتظاری دارید پشتیبانی سخت افزاری که نیستند البته باید راهنمایی میکرد از کجا تهیه کنید که خدمات کامپیوتری ها دارند. از لحاظ گارانتی هم بخواهید حساب کنید شام مودم میشه نه متعلقات.

9. 3 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شبا سرعتتون رو چقد هس؟
    منکه 512 دارم،سرعتم متوسط رو 40 هس
    دانلود هرشبم از 800 مگ تا 1 گیگه،که بعضی شبا کمتر از اینم میشه

رفیق چطوری فرکانسو تغییر میدن؟
    اصلا این rssi و cinr و tx power چی هس؟
    کسی جواب سوال منو نمیدونه؟

مثلا اگر بخوای در شبکه داخلی فایل ترنسفر کنی و مدیا سرور راه بندازی و بُرد زیاد و سرعت زیاد برات مهمه باید بیشتر از اینا خرج کنی. ولی اگر فقط برای استفاده اینترنت میخوای همین مقدار هزینه فکر کنم کافی باشه.
    کلا پیشنهاد میکنم که ختما n رو ساپورت کنه چون هم سرعتش بیشتره و هم بردش(البته مودم های جدید همشون ساپورت میکنند.) دیگه tv های جدید همشون وایرلس دارند و مثلا اگر بخوای یک فیلم hd رو توی tv پخش کنی با 2 تا کلیک توی pc فیلم توی tv پخش میشه.در صورتی که اگر n ساپورت نباشه سرعتش کمه و امکان این کار نیست.
    یه پیشنهاد دیگه دارم : به نظر من بجا اکسس پوینت مودم adsl بگیر. اینطوری اگر پس فردا خواستی به جا وایمکس adsl بگیری خیالت راحته و فقط یه سیم تلفن وصل میکنی به مودم.

اینایی که گفتم همه به عنوان پیشنهاد بود و خودت دو دو تا چهارتا کن ببین چی به صلاحته.

asus و linksys(cisco) و d-link و ... همه مارک های معتبری هستند و زیاد فرقی نمیکنه چی بگیری. سعی کن دنبال برند های متفرقه نری.
    استاد منم میخواپم یه کارت شبکه یو اس بی بگیرم
    بنظرتون چه مارکو مدلی بگیرم
    نظرم رو tp-link tl-wn 822 n و linlsys wusb 600 n هس،نظر شما چیه؟کدوم یکیشون؟یا یه مدل دیگه رو پیشنهاد میدین؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی جواب سوال منو نمیدونه؟

استاد منم میخواپم یه کارت شبکه یو اس بی بگیرم
    بنظرتون چه مارکو مدلی بگیرم
    نظرم رو tp-link tl-wn 822 n و linlsys wusb 600 n هس،نظر شما چیه؟کدوم یکیشون؟یا یه مدل دیگه رو پیشنهاد میدین؟
    من اکثر اوقات با 1مگابیت ، ثابت ساعتی 449 مگ دانلود میکنم. این عکس برای دیشب هست.

من درباره ی اینکه چه مارکی و چه مدلی بگیرید و اینکه قیمتش چنده اطلاعات ندارم. ولی تاپیک مخصوص برای این کار هست میتونی اونجا سوالت رو مطرح کنی.

برای تغییر فرکانس هم میری توی کنترل پنل مودم.که برای مودم های جدید با قدیم جاش فرق میکنه. اینم عکسش:

فرکانس هم این 4 تاست:
    3559000
    3549000
    3449000
    3459000

من مودمم لینک سیس هست اینکارو چطوری انجام بدم ؟
    1. اگر رنج ip ـش مثل مودم وایمکسه یعنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تغییرش بده به مثلا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2. dhcp رو غیرغعال کن.
    3.مودم وایمکس رو با کابل لن وصل کن به مودم adsl
    4. استفاده کن!!
    Last edited by old_snake1370; 16-03-2012 at 13:35.

12. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

Wusb600n دارم و واقعا راضيم
    شيكم هست ظاهرش

14. این کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله
    این قابلیت هست که مودم های ایرانسل به مودم های مبین نت تبدیل بشه
    مودم BM632w و BM635w و BM631a این ها قابلیت تبدیل از ایرانسل به مبین نت رو دارن
    هزینه تبدیل 25،000 تومان هست
    فعلاً هم انحصار این تبدیل دست شرکت سیب سبز به مدیریت آقای خانی هست که این تبدیل رو انجام میدن

البته به زودی تمامی نماینده هایی که عاملیت فنی هستن می تونن این عمل رو انجام بدن
    این مبین نت دیگه شورش رو درآورده.
    واقعاً که این حرکت بسیار کثیف و زننده است که برای کاری به این آسانی، این مقدار پول طلب میکنند.
    یک آپدیت فریمویر که با چند کلیک انجام میشه و یک ثبت مک آدرس و مشخصات که به مانند ثبت نام در یک سایت است. نصف پول مودم رو که ایرانسل در روز های خاص 40000 میفروشه باید برای یک آپدیت ساده بدن. متاسفانه با هر بهانه‌ای میخوان از مردم پول بگیرن. بیایید من خودم اینجا آپدیت فریمویر را توضیح میدم. گرچه ساده است و خیلی ها بلد هستند. ثبت کردن مک هم وقتی که در سایت مبین نت ثبت نام میکنی امکان پذیر است. گرچه ممکن است قبول نکنند تا پولی به جیب بزنند اما نمیتوانند که پولتان را بخورند. از آن ور هر فصل طمع میکند و سرویس هایش را گران‌تر میکند، از طرفی سرویس یک مگابیت نامحدودش هم روی 128 میبندد؛ در صورتی که باید یک مگابیت به اشتراک بگذارد.
    کمی تلاش کنید و جلوی این‌ها بایستید. اسم این حرکت را چه میشود گذاشت؟ مفت خواری، سوء استفاده از امکانات و انحصار، رانت خواری به واسطه‌ی کم اطلاعی مردم و بی‌توجهی مسئولین...
    این مبین‌نت هم پسر همین مخابرات انحصار طلب طمع‌کار است.
    این عملکرد مبین‌نت من را یاد بانک و بورس و بیمه و اوراق قرضه می‌اندازه؛ حرام خواری بر پایه‌ی طمع.
    انشاالله هر چه زودتر دوران جدیدی برسه که دنیا از شر هر چه ظلم و ظالم و طمع و طمع کار خلاص بشه.

16. 4 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •