تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 966 اولاول ... 164564614654660661662663664665666667668674714764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چه جالب!!!!
    برای منم امروز صبح که رفتم انتخاب واحدم رو تو سایت ببینم همین اخطار رو داد!!!!!!!!!

ولی صفحه رو بستم و دوباره وارد سایت شدم درست شد!!!!

حالا چی قبول شدی؟؟؟؟
    دقیقا. شما یه بار logout بشین بعد دوباره وارد بشین درست میشه.
    از لیست دروس ارائه شده، ظرفیت ها رو چک کنید، اگر 0 هست کاری از دستتون برنمیاد.
    متشکر از اطلاعات غلط تتون ! از صبح با 30 40 نفر از دانشجو ها و و دوست و آشنا تماس گرفتم ، تو 90 درصد موارد اونها هم چنین تجربه ای داشتن ( مریض بودن یا فوت اقوام یا ... و نرسیدن به انتخاب واحد )
    مراحل کار هم بدین صورت شد که به مسئول آموزش گروه it مراجعه کنم و ودرخواست باز کردن فایلم و اضافه کردن واحد رو بدم.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان کمک!!!

من آزاد ابهر درومدم ولی میخوام رشته ام رو عوض کنم و یچیز دیگه بخونم.امکانش هست با دانشگاه صحبت کنم و بذارن اینکارو بکنم؟

این رشته ای که میخوام انتخاب چهارمم بوده ولی من انتخاب اول درومدم

حالا میخوام اونو بخونم

میشه عوض کنم؟

من ورودی بهمن ماه هستم

خواهشا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    منم تهران جنوب برق قدرت ثبت نام کردم!
    کلاساش چرا اینقدر پراکندست؟
    برای من یه برگه داده بود که اختصاصی هاش فقط راضی 1 و فیزیک 1 بود و سه تا هم عمومی و گفته بود فقط اینا رو باید انتخاب کنی؟
    الان من کامپیوتر برنداشتم؟مشکلی نیست؟

یه سوال درباره محل برگزاری کلاس ها:
    شکوه:نوشته انقلاب رو به روی لاله زار این دم استگاه دروازه دولت متروست؟ brt هم داره؟
    دانشکده ادبیاتش به کدوم یکی نزدیکه؟مترو یا brt؟

دانشکده صنایع چی؟
    اینا کسی جوابی نداره؟

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینا کسی جوابی نداره؟
    اون برگه اي كه دادن پيشنهاد براي انتخاب واحد هست كه بهتره از روي همون هم انتخاب كنيد. ولي ميتونيد چيز ديگه اي هم برداريد. معمولا رياضي 1 و فيزيك 1 و 3 تا درس عمومي پيشنهاد ميدن ( فارسي - زبان - يكي از دروس معارف)
    كلا حواستون به درس هاي پيش نياز مثل رياضي 1 باشه كه برداريد و پاس كنيد كه ترم هاي بعدي بتونيد درس هاي وابسته رو بگيريد.
    شكوه با مترو ميشه رفت و فكر كنم همون دروازه دولت باشه . خروجيش رو دقيق يادم نيست ولي وقتي بيرون ميايد 50 متر جلوتر از خروجي 1 كوچه هست كه سرش هم تابلو داره نوشته شكوه. ته كوچه يه ساختمون خسته هست بهش ميگن شكوه در مورد brt هم نميدونم.
    دانشكده ادبيات هم نميدونم.

دانشكده صنايع به نظرم بهترين راهش مترو دروازه شميران هست.( اونايي كه از غرب ميان) خروجي مسجد فخر اباد

استگاه ميدان امام حسين هم براي اونايي كه از شرق ميان. BRT هم از غرب پل چوبي و از شرق همون امام حسين خوبه.

5. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشید یه سوال

معمولا کلاسا بعد از حذف واضافه شروع میشه درسته ؟
    با چند روز تاخیر ؟
    تو سایت خود دانشگاه که تاریخ شروع کلاسا نوشته نشده....

7. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون دوستان

درست شد ...داشتم سکته میکردم ...به خاطر اینکه یادم اومد من قرار بود پنجشنبه برم سایت ببیینم درست شده یا نه چون یه بار چهارشنبه رفتم دیدم همینطوریه فکر کردم هنوز از خرابه ...این بود که داشتم سکته میکردم....

من قدرت تهران جنوبم ....
    چرا سایت ننوشته تاریخ شروع کلاس هارو ؟؟؟؟؟ حسش نیست یک شنبه پاشیم بریم ببینیم شروع شده یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من قدرت تهران جنوبم ....
    چرا سایت ننوشته تاریخ شروع کلاس هارو ؟؟؟؟؟ حسش نیست یک شنبه پاشیم بریم ببینیم شروع شده یا نه
    پس با هم هستیم! منم قدرتم جنوبم!

خوب مگه با توجه به انتخاب واحد نیست؟اولین روز که تو هفته کلاس داری برو دیگه!

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    دوستان دانشگاه ازاد به فرزندان رزمنده ها یا جانبازان تخفیف نمیده؟(اگه میده چقدر هست و شرایطش چی هست)
    راستی معارفه دانشگاه ما 11 مهر هست ولی باید از یک شنبه برم سرکلاس و شروع به کار کنم .
    به خاطر 200 تا تراز از کرج رفتم ابهر (حدود 200 کیلومتر ).
    یکی یک مردونگی کنه شرایط انتقالی پزشکی رو بگه تو تاپیک خودش پرسیدم ولی جواب ندادن

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببخشید یه سوال

معمولا کلاسا بعد از حذف واضافه شروع میشه درسته ؟
    با چند روز تاخیر ؟
    تو سایت خود دانشگاه که تاریخ شروع کلاسا نوشته نشده....
    كلاس هاي ما كه از 26 شروع شده ولي من 1 روز رفتم كلا 4 نفر بوديم. اولاش تعداد كمه تو كلاس ها. قبل حذف و اضافه هم كلاس هست و معمولا اگه 11 12 نفر باشن استاد درس ميده(بازم به تعداد كل بستگي داره) ولي اونايي كه خوب و بد استاد براشون مهمه كلاس ها رو ميرن ، كه اگه لازم شد تو حذف و اضافه حذف كنن يا چيزي اضافه كنن.
    دانشكده ما ديگه از 5 ام فكر كنم همه بيان. بعد حذف واضافه هم ديگه كلاس ها تكميله و ميرن براي تيم ملي.

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

سلام.
    دوستان دانشگاه ازاد به فرزندان رزمنده ها یا جانبازان تخفیف نمیده؟(اگه میده چقدر هست و شرایطش چی هست)
    راستی معارفه دانشگاه ما 11 مهر هست ولی باید از یک شنبه برم سرکلاس و شروع به کار کنم .
    به خاطر 200 تا تراز از کرج رفتم ابهر (حدود 200 کیلومتر ).
    یکی یک مردونگی کنه شرایط انتقالی پزشکی رو بگه تو تاپیک خودش پرسیدم ولی جواب ندادن
    من خودم تخفيف دو دانشجو ميگيرم. ولي براي تخفيف كه رفته بودم پرسيدم به رزمنده ها هم تخفيف ميدن؟؟ بهم جواب داد كه اره ولي از دو دانشجو تخفيفش كمتره(يعني بهم گفتن كه كمتر از 10% تخفيف ميدن). شرايطش هم تو خود دانشكده اطلاعيه ميزنن بعدا.
    از انتقالي چيزي نميدونم
    شروع كلاس ها رو هم همون اول مهر حساب كنيد با 2 3 روز لقي
    Last edited by Extreme-Forces; 23-09-2011 at 19:30.

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

متشکر از اطلاعات غلط تتون ! از صبح با 30 40 نفر از دانشجو ها و و دوست و آشنا تماس گرفتم ، تو 90 درصد موارد اونها هم چنین تجربه ای داشتن ( مریض بودن یا فوت اقوام یا ... و نرسیدن به انتخاب واحد )
    مراحل کار هم بدین صورت شد که به مسئول آموزش گروه it مراجعه کنم و ودرخواست باز کردن فایلم و اضافه کردن واحد رو بدم.
    خوب این چیزی که می فرمایید ارتباطش با چیزی که من گفتم چیه؟ شما خودتون در زمانی غیر از زمان انتخاب واحد وارد سایت شدید اون وقت انتظار دارید دیگران از این جریان مطلع باشن؟! وقتی کسی اینجا سؤالی در مورد انتخاب واحد می پرسه یعنی اینکه در زمان انتخاب واحدش هست؛ اینکه در زمانی غیر از زمان انتخاب واحد سؤال رو بپرسه بعد دیگران رو مقصر بدونه یعنی دیگران مقصر هستند؟! بهتره قبل از اینکه سراغ انتخاب واحد برید و یا اینکه از مشکلاتش گله کنید، نگاهی به زمان انتخاب واحدتون بندازید!
    Last edited by mohsen_rkh; 23-09-2011 at 20:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •