تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 773 اولاول ... 164564614654660661662663664665666667668674714764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تاریخ انتشار آگهی : شنبه 5 آذر 1390

SAMSUNG SMART TV 2011

2. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان شما پیداتون نیستا من ال سی دی پاناسونیک 32 گرفتم و خیلی ازش راضیم شما که جواب منو ندادید از یه فروم دیگه استفاده کردم اینجا مگه کسی نیست که یه مشاور درست داشته باشه . . .

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان شما پیداتون نیستا من ال سی دی پاناسونیک 32 گرفتم و خیلی ازش راضیم شما که جواب منو ندادید از یه فروم دیگه استفاده کردم اینجا مگه کسی نیست که یه مشاور درست داشته باشه . . .
    مبارک باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز

6. این کاربر از love_alone_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کاشکی میگفتی از کدوم فرم کمک گرفتید شاید ما هم از این بلاتکلیفی در بیاییم

8. این کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه مدلی گرفتی؟ ماکه نتونستیم کمکت کنیم شما درموردش اطلاعات بذار اسفاده کنیم.

10. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام لطفا راهنمایی کنید معایب nx720 چیه؟
    در ضمن آیا خرید hx800 هنوز بصرفه هست یا نه؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

3

به نظر این بنده حقیر هیچ یک از مدلهای سامسونگ ارزش خریدن ندارند دیگر چه برسد به 200 هزار تومان بالا و پائین این ال ای دی که شما انتخاب کردید مشکلات زیادی از جمله آبی نشان دادن رنگ مشکی در محیط کم نور مانند منزل دارد که در مغازه متوجه آن نمیشوید و نور پس زمینه آن هم یکنواخت نیست رنگهای کاملا نئونی تولید میکند و کنتراست جالبی هم ندارد.
    برخلاف نظر دوست عزیزمون بنده میگویم نه تنها ارزش 200000 تومان اضافی را دارد بلکه سامسونگ بنا به کارکردی که در 15 سال گذشته باهاش داشته ام به نسبت قیمتش بهترین کیفیت را دارد. مدل d8880 بنا به گفته سایت سامسونگ آمریکا کنتراست 1 به 25000000 دارد و کیفیت تصویر و امکاناتی که دارد در حد یک ابر تی وی میباشد که برندهایی مثل پاناسونیک و سونی و فیلیپس اگر بخواهند تلویزیونی با این مشخصات و کیفیت بدهند حداقل 1 تا 1/5 میلیون گرانتر خواهند بود. خواهش میکنم که لااقل یا در منزل ویا در نمایندگیها تشریف ببرید و یک تست عملی از این تی وی و بقیه رقبایش بگیرید و بعد بکوبونید تو سرش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برخلاف نظر دوست عزیزمون بنده میگویم نه تنها ارزش 200000 تومان اضافی را دارد بلکه سامسونگ بنا به کارکردی که در 15 سال گذشته باهاش داشته ام به نسبت قیمتش بهترین کیفیت را دارد. مدل d8880 بنا به گفته سایت سامسونگ آمریکا کنتراست 1 به 25000000 دارد و کیفیت تصویر و امکاناتی که دارد در حد یک ابر تی وی میباشد که برندهایی مثل پاناسونیک و سونی و فیلیپس اگر بخواهند تلویزیونی با این مشخصات و کیفیت بدهند حداقل 1 تا 1/5 میلیون گرانتر خواهند بود. خواهش میکنم که لااقل یا در منزل ویا در نمایندگیها تشریف ببرید و یک تست عملی از این تی وی و بقیه رقبایش بگیرید و بعد بکوبونید تو سرش.
    مدل d8880 بهترین ال ای دی سامسونگ است ولی نسبت کیفیت به قیمت آن اصلا خوب نیست وشما با هزینه کمتر از این می توانید تی وی بهتری تهیه کنید در کل هیچ کدام از ال ای دی های سامسونگ و ال جی نسبت کیفیت به قیمت خوبی ندارند و تقریبا به طور کلی برای اکثر نیاز ها در سایز 42 به بالا پلاسما های پاناسونیک و در مواردی حتی سامسونگ به مراتب از ال ای دی ها نسبت کیفیت به قیمت خیلی بهتری دارند . در ضمن فرمایشات دوست عزیز مان ............. هم در مورد آبی نشان دادن رنگ مشکی در نور کم منزل و رنگ های مصنوعی هم کاملا صحیح است .
    در مورد کنتراست 25.000.000 به 1 هم شما گفتید این اعداد براساس فاکتور هایی محاسبه می شه که بین تولید کنندگان مختلف و گاهی حتی بین lcd , led , plasma از یک تولید کننده فرق می کنه و اصلا معیار درستی برای مقایسه کیفیت تصویر و کنتراست واقعی اونا نمیتونه باشه .

14. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز بنده میخوام یک تلویزیون سه بعدی بخرم مبلغی هم که دارم 2 میلیون هست . ممنون میشم راهنمایی کنید

این فناوری اکتیو و پسیو یه خورده گیجم کرده

ممنون

16. این کاربر از myleila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •