تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 1211 اولاول ... 1645646146546606616626636646656666676686747147641164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من وقتی بازی رو میزارم اپدیت بشه این ارورو میده
    با بازي غير ارجينال ميخواي آپديت كني ؟‌
    بازي تازه اومده آپديت كجا بود ؟ اين گزينه exe بازي رو آپديت ميكنه كه هنوز كجا آپديتي نداده

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فقا کسی نمیدونه این مشکل چه طور حل میشه:
    وقتی ترکیب میچینم و سیو هم میکنم بعد از بازی اول وقتی ریست میکنم همون مسابقه رو ترکیب به حالت پیش فرض بر میگرده
    کمممممممممممممممممممممممم ممممممممک
    منم اين مشكل رو دارم.
    بزاريد بهتر توضيح بدم:
    در هر قسمت بازي وقتي تركيبي رو زخيره ميكنيد.وقتي از بازي بيايى بيرون و باز بخوايد بريد تو بازي اون تركيب رو فقط پست‌ها رو درست می‌کنه و بازیکنها همون بازیکنهای اولی هستن.نه اونهایی که شما گذاشتی‌ تو ترکیب.اگه راه حالی‌ برای رفع این مشکل هست لطفا ارائه بدید.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یک مشکل عجیب دارم
    وسط بازی یک دفعه بازی قفل می کنه بعد از چندین ثانیه دوباره به حرکت میوفته !؟
    کسی این مشکل رو داشته ؟؟
    منم داشتم وقتی از حسین فایل های نصبی اورجینال رو گرفتم و نصب کردم مشکلم حل شد

سلام به همه
    من خیلی وقته که به این تاپیک سر نزدم و تو این مدت تا پیک 100 صفخه رفته جلو و خوندن ای صفحه ها خیلی سخته ...
    از دوستان عزیز می خوام که اگه میشه بگن تو این مدت اگه پچی چیزی اومده لینکش رو بذارین ... ممنون میشم .
    اما در مورده بازی می خواستم بدونم ایا لینک دانلود نسخه ی اصلی و اورجینال بازی هست یا نه ....؟اگه اره لینکش رو زحمت بکشید بدید ...
    ممنونم از همه
    سلام مرتضی بازی رو من 5شنبه گرفتم از مگا سیستم (بغل کافی شاپ godfather) البته از خود پرداز بگیر پاساژ فیلیپس یا هم که از پویا سیستم می گم از مگا نگیر چون تر زده توی بازی کلا نصبش رو دستکاری کرده و باغث شده بازی خراب بشه اون فایل ستینگ رو هم انگولک کرده که اجرا نمیشه ارور میده البته install orginal هست حسین جان زحمت آپلودش رو کشید کافیه img فایل های بازی و دایرکت ایکس بازی رو داشته باشی بقیه فایل های نصبی لینکش موجوده می دم بهت 5 مگ هست کلا فایل ستینگ هم هست توش

دوستان يكي به من آدرس يه ويرايشگر كامل پي اي اس 2010 رو بده براي نسخه صالي
    هر چقدر گشتم پيدا نكردم
    والا منم در به در دنبالشم

ببین این به کارت میاد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمی دونم چرا واسه من اجرا نمیشه dont send میده دات نت هم آخرین ورژنش رو دارم

توی مسترلیگ وقتی بازیکنان رو تمرین میدم از قدرت و ABILITY اونا کم میشه...
    کسی میدونه چطوری باید اونا رو تمرین داد و بیشتر روی کدوم قسمت باید کار کنیم؟
    اگه یک راهنمایی کلی بکنین ممنون میشم
    سلام بهزاد جان اون گزینه لول مربیان نیست؟ اونا اگه با توجه به بودجه کم باشگاه به صورت نا معقول روی لول بالا قرار بگیرن این مشکل پیش میاد یا یه تیم مثل میلان باس برداری که بودجه اش زیاد باشه و بتونی مربی لول 5 استخدام کنی یا هم اگه دوست داری با یه تیم ضعیف شروع کنی باید بذاری روی لول 1 بمونه اینطوری همه بازیکنان تمرین داده می شن و xp می گیرن.

دوستان پچی وجود نداره که همه ی ترانسفر ها رو درست کنه؟
    عجله نکن به زودی خود کونامی تحت فایل defdat این رو به همه ما هدیه میده

dt06.img رو پیدا نمیکنه . میشه خودم از سی دی کپی کنمش ؟
    بکن اگه بشه که عالیه ولی فکر کنم خشی چیزی داره کلا اون فایل خراب شده که کپی نمیشه ولی اگه شد میشه

چطوري ميشه پول رو تو مستر ليگ زياد كرد ؟
    با آرت مانی من زیاد می کردم پارسال هنوز برای این امتحان نکردم ولی احتمالا بشه

کسی آپشن فایل درست و حسابی نداره که اسامی تیمها و بازیکنان درست باشن
    به به آقا محمد گل از پارسال به اینور آفتابی نشده بودی پارسال همین موقع ها بود تو کف امضات بودم هنوز یه هفته نشده بود که بازی اومده بود تو هم توپ طلای اروپا رو گرفته و هم جهان عکسش رو هم گذاشتی توی امضات

من وقتی بازی رو میزارم اپدیت بشه این ارورو میده
    خوب فعلا defdat جدیدی وجود نداره ارور نیست که این میگه آپدیت جدید وجود نداره

با بازي غير ارجينال ميخواي آپديت كني ؟‌
    بازي تازه اومده آپديت كجا بود ؟ اين گزينه exe بازي رو آپديت ميكنه كه هنوز كجا آپديتي نداده
    نه دوست عزیز این exe رو اپدیت نمی کنه توی این مسیر فایلی به اسم defdat دانلود می کنه که باعث میشه ترانسفر ها و احتمالا لایسنس ها آپدیت بشه به احتمال زیاد تعداد تیم های موجود در لیگ قهرمانان از 17 هم بیتر بشه مثلا اتلتیکو مادرید لایسنس شده ولی توی لیگ قهرمانان لینک نشده

4. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بهزاد جان اون گزینه لول مربیان نیست؟ اونا اگه با توجه به بودجه کم باشگاه به صورت نا معقول روی لول بالا قرار بگیرن این مشکل پیش میاد یا یه تیم مثل میلان باس برداری که بودجه اش زیاد باشه و بتونی مربی لول 5 استخدام کنی یا هم اگه دوست داری با یه تیم ضعیف شروع کنی باید بذاری روی لول 1 بمونه اینطوری همه بازیکنان تمرین داده می شن و xp می گیرن.
    ممنون آرمین جان...ولی همونطور که گفتی من میلان رو توی مسترلیگ انتخاب کردم....بودجه تیم نزدیک به 160 میلیونه....همه مربیان هم روی لول 4 هستن...ولی وقتی تیم رو تمرین میدم یک سری از بازیکنان از قدرتشون کم میشه و بعد هر تمرین شاهد کم شدن ability هستم...هر جوری تمرین میدم بالاخره از هر جایی که شده یک کمی از ability اونا رو کم می کنه...البته روی همه بازیکنان صدق نمی کنه....

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستاني كه با گيم پد بازي ميكنن به نظر من فقط با آنالوگ بازي كنن

البته اينو مي دونم كه بيشتر بچه ها به آنالوگ عادت ندارن

براي منم اولش سخت بود عادت كردن ولي به دو دليل نه فقط آنالوگو ترجيح دادم كه بازي برام خيلي خيلي لذت بخش تر شده

اول اينكه كنترل 360 درجه بازي رو به هيچ وجه نميشه با كيبورد يا كليداي گيم پد احساس كرد و اين يعني نصف لذت بازي مي پره

دوم اينكه دريبلا رو اينجوري خيلي راحت تر و بهتر ميشه زد و حتي ميشه گفت بيشترش با كيبرد و دكمه هاي گيم پد غير ممكنه

در كل بازي با آنالوگ نرمي بازي و لذت اونو صد برابر مي كنه

اينا رو به اين دليل گفتم كه دوستان تو صفحه هاي قبل گفته بودن كه اگه مي خواستن با گيم پد بازي كنن كنسول مي گرفتن و كي برد رو ترجيح ميدن و اين حرفا كه اين موضوع تو نسخه هاي قبلي زياد مشكلي ايجاد نمي كرد.

داره خودمونی میشه a.asgharpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من توی این چند روزه فقط دنبال راههایی بودم که بشه بازیو سخت تر کرد یکیش همین فریم ریت بود . در ضمن رزولوشن های مختلفو هم امتحان کن خیلیها شاکی بودن که چرا توی بعضی رزولوشن ها بازی کنده .
    من فکر میکنم باید یک دستی هم به دروازه بانها بکشیم من میخواهم قدرتهاشون به یک نسبت 10-15 درصد زیاد کنم و بعدش سیو کنم .غیر از اینها من دنبال آنلاک کردن سوپر استار هم هستم .

باورت نمیشه من روزی صد بار توی فرومها به کاربرا میگفتم بابا اینقدر غر نزنین زمان پاسخ دهی خوبه مگه به خرجشون میرفت آخرش سیباس بنده خدا اومد گفت نگران نباشید بازی نهایی با دمو خیلی فرق میکنه ....
    من به طریق روش قبلی تو مستر لیگ انلاک کردم ولی ظاهرند اطلاعاتی که پیدا میکنه ناقصه به خاطر همین کلا گیم پلی رو خراب میکنه بعضی اوقات کاملا بازی اسون تر میشه
    من به اقای stefan دو تا ایمیل زدم گفت هنوز داره رو فایل های بازی کار می کنه تا بتونه تو مودهای لیگ و مستر لیگ super star رو انلاک کنه این هم ایملش اگر خاصتی با خودش در ارتباط باشی این همون کسی که دفعه قبل بازی رو انلاک کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما در مورد این جور کارها برای هک داخل بازی و اینجور مسائل توی این فروم می تونی کسان زیادی پیدا کنی که از اینجور کارها میکنند اطلاعات جالبی گیر میاد

کد:

راستی دوستانی که اینترنتش خوبه اون پچ که chants بود رو از دست ندند که خیلی بازی با هیجان میشه تقزیبا یک patch کاملی است برای وارد کردن صدای تماشاگر ها ...
    Last edited by a.asgharpour; 25-10-2009 at 08:52.

8. 3 کاربر از a.asgharpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یعنی به همون شکلی که توی منوی اصلی اول بازی میشه تمرین کرد در قسمت Training .

(شرمنده اگه خیلی دیر نقل قول کردم, نرسیدم تاپیک رو دنبال کنم)

راستی در حین مستر لیگ میشه مثل Career فیفا تیم رو عوض کرد ؟

نه مصطفی جان فکر نمیکنم اینجوری بشه . تیم رو نمیشه عوض کرد .

من به طریق روش قبلی تو مستر لیگ انلاک کردم ولی ظاهرند اطلاعاتی که پیدا میکنه ناقصه به خاطر همین کلا گیم پلی رو خراب میکنه بعضی اوقات کاملا بازی اسون تر میشه
    من به اقای stefan دو تا ایمیل زدم گفت هنوز داره رو فایل های بازی کار می کنه تا بتونه تو مودهای لیگ و مستر لیگ super star رو انلاک کنه این هم ایملش اگر خاصتی با خودش در ارتباط باشی این همون کسی که دفعه قبل بازی رو انلاک کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما در مورد این جور کارها برای هک داخل بازی و اینجور مسائل توی این فروم می تونی کسان زیادی پیدا کنی که از اینجور کارها میکنند اطلاعات جالبی گیر میاد

کد:

راستی دوستانی که اینترنتش خوبه اون پچ که chants بود رو از دست ندند که خیلی بازی با هیجان میشه تقزیبا یک patch کاملی است برای وارد کردن صدای تماشاگر ها ...
    آبتین عزیز واقعا ازت ممنونم که این خبر خوشحال کننده رو در مورد آنلاک کردن درست بخش های دیگه بازی دادی . حقیقتش منم با همون روش , مودهای دیگه رو آنلاک کردم اما همونطوریکه گفتی درست اینکار صورت نمیگیره . یک سوال هم درهمین مورد داشتم این درسته که هر بار که ما با این نرم افزار این درجه سختی رو آنلاک میکنین نتیجش با دفعات دیگه متفاوت میشه ؟
    درمورد چنت هم میتونی بگی منظورت کدوم چنته ؟ اگه زحمتی نیست لینک یا آدرسشو بنویس .
    پارسال سایت gamingaccess یک چنت 2 گیگا بایتی ساخته بود که در عین اینکه خیلی جذاب بود نسبتا چنت کاملی هم بود احتمالا امسال هم شاهد یک چنین چیزی ازشون باشیم .
    Last edited by 4039; 25-10-2009 at 09:34.

10. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

فایل setting واسه ریزولوشن 1440*900 نداره.

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهندس كدوم پچو ميگي؟ لينكشو ميدي داداش؟
    Last edited by hobgoblin; 25-10-2009 at 13:44.

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان اگر ممکنه یه توضیحی از مستر لیگ بزارید از اول که تیم انتخاب میشه نا تمرین و منوها اگر ممکنه توضیح بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •