سلام دوستان. از اونجایی که شکلک ها توی این گوشی نشون داده نمیشه، می خوام ببینم راهی هست که این امکان رو به گوشی اضافه کرد؟
سلام دوستان. از اونجایی که شکلک ها توی این گوشی نشون داده نمیشه، می خوام ببینم راهی هست که این امکان رو به گوشی اضافه کرد؟
سلام بچه ها
فکر کنم سوالم تکراری باشه ،ولی از اونجایی که با سیستم سرچ انجمن مشکل دارم یک بار دیگه مطرح میکنم...
من میخوام گوشیمو وصل کنم به pc و به اینترنت متصل شم ولی نه با ovi خود گوشی و نه با Nokia_PC_Suite_eng_us جدیدترین نسخه از pc suite نمیتونم به نت وصل بشم!حافظه اصلی و جانبی گوشی رو بالا میاره ولی فقط به نت متصل نمیشه!ولی مثلا با 6120 راحت وصل میشه که الانم با 6120 اومدم!
مشکل از کجاست...؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
بسیار ممنونم از راهنماییتمشکل اینه که احتیاجات Nokia PC Suite تو گوشیت نصب نیست گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و Nokia PC Suite را اجرا کن و از منوی Help گزینه Install PC Suite Support یا Reinstall PC Suite Support را بزن پیغامی که تو گوشیت میاد را تایید کن تا نصب بشه برای اطمینان از فیلم زیر استفاده کن![]()
ولی من این کارو هم انجام دادم ولی بازم کانکت نمیشه...!
یعنی مشکل از کجا میتونه باشه...؟![]()
سلام دوستان
من وقتی بعضی کلیپ ها رو پخش می کنم تصویر رو نشون نمیده و فقط صدا داره.
مشکل از کجاست .... ؟؟؟؟
گوشی قبلیم هم همینجوری بود .... ؟؟؟؟
مشکل اینکه پلیر گوشی همه فرمت ها رو نمیتونه نشون بدهو باید با یک پلیر دیگه امتحان کنی
که معمولا هم جواب نمیدهو متاسفانه هنوز یه پلیر خوب برای گوشیهای سری 60 ویرایش 5 نیومده
![]()
-----------------
این مشکل خیلی از دوستانه من پیشنهاد می کنم از برنامه Total Video Converter استفاده کنید و نصبت به گوشیتون تبدیل کنید این برنامه همه کدکها و فرمتها و بیت ریتها را پشتیبانی می کنه
موفق باشید
عزیزان سایت ممنون میشوم زود تر جواب بدید.
با تشکر فراوان!؟
و ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
سلام به همه ي 5800 كارها
من اين گوشي رو ميخوام بخرم شما راضي هستيد از گوشيتون ؟؟بخرم؟؟تاييد مي كنيد
Last edited by j a n; 27-08-2010 at 22:59.
100 در 100 تایید میشه . چون من چند وقته دنبال کارکردش میگردم با وجودی که خزه ولی پیدا نمیکنم گویا همه راضیند.......
دقیقا جمله درستی گفتی !با وجودی که خزه ولی پیدا نمیکنم گویا همه راضیند
--------------
حالا که شما از کافی نت دانلود می کنی پیشنهاد می کنم با برنامه جف آپدیت کنی
اما جواب سوالات
1- باید احتیاجات برنامه Nokia PC Suite را که تو گوشیت نصب شده از App Manager پاک کنی و اگر نتونستی پیدا کنی اول از گوشیت بکاپ بگیر و بعد با کد #7370#* و 12345 گوشیت را مستر ریست کن و برنامه NSS را اجرا کن و بدون اجرای برنامه Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite گوشی را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و مشکلت برطرف می شه!
2- از لینکهای زیر دانلود کن مخصوص پروداکت کد 0574324
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- بله اگر کسی نقسه هایی که رو گوشیش نصب کرده را جایی آپلود کنه شما می تونی همونها را دانلود کنی و به فولدر Cities انتقال بدی
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)