خب چه ربطی داره ؟
این میگه که به لول 99 و 100 برسی !!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خب چه ربطی داره ؟
نگفتين فرق NAP با Alliance چيه؟
اونایی که اسلحه ی گرم دارن شیکمشون درد می کنه میان با تو دوئل می کنن خوب بشنشكمم درد ميكنه برم با اونايي كه اسلحه گرم دارن دوئل كنم.
خوب مثلا دوئلری ها. نباید این دو تا رو فدا کنی به خاطر اینکه کار گیرت نیاد یا بیاد.مگه من چقدر اسكيل دارم كه بخوام اين ها رو هم بالا ببرم. هر لول به هر كدومشون يكي اضافه ميكنم. تازه اگه بخوام خيلي خر جشون كنم كار درست درموني گيرم نمياد. آخه يه لول 13 چقدر اسكيل داره؟
می گه اولین نفرایی که به لول 99 یا 100 برسن! مسخرس نه؟ به نظر من باید نفرات اول هر رنک توش باشن و آپدیت بشهخب چه ربطی داره ؟
Nap =کاری به کار هم نداریمنگفتين فرق NAP با Alliance چيه؟
Ally= متحدیم
خیلی چرت شدش که ...
خیر سرشون هیچ کارشون قشنگ نیست
allieance دوست هستند و به هم حمله میکنن ولی نپ یعنی هم پیمان ، نه تنها به هم حمله نمیکنن بلکه دشمن یه شهر دشمن شهری که با اون نپ هست هم حساب میشهنگفتين فرق NAP با Alliance چيه؟
برعکس نگفتی![]()
من الان دارم اين كار رو مي كنم.خوب مثلا دوئلری ها. نباید این دو تا رو فدا کنی به خاطر اینکه کار گیرت نیاد یا بیاد.
هر لول 1 اتريبيوت به استرنگ اضافه مي كنم. اين طوري Vigor,Toughness,Health point بالا ميره كه هر سه تاش براي دوئل لازمه.
سه تا اسكيلم رو يكي روي Dodging يكي روي Aim و اون يكي رو روي Tactic اضافه مي كنم.
مي بيني كه من فقط دارم اسكيل هاي دوئل رو بالا مي برم. بيشتر از اين هم اسكيل ندارم.
NAP مخفف Non-Aggression-Pact به معني پيمان عدم تعرض هست.
در واقع:
Nap =کاری به کار هم نداریم
خب همون شد که من گفتم دیگه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)