امن حاضر هستم پول هر روز بابت ترافیک ماهیانه ام پول بدم ولی اون سرویس ارزانش که 128 است سرعت زیاد داشته باشه.آخه خیلی زوره 1مگ میگیری مثلا 80 تومان برای 3ماه 15گیگ ولی میای 128 برای 3ماه 9گیگ ولی سرعت 128 خیلی خیلی بیشتر از 1مگ است رو این حساب میگم
امن حاضر هستم پول هر روز بابت ترافیک ماهیانه ام پول بدم ولی اون سرویس ارزانش که 128 است سرعت زیاد داشته باشه.آخه خیلی زوره 1مگ میگیری مثلا 80 تومان برای 3ماه 15گیگ ولی میای 128 برای 3ماه 9گیگ ولی سرعت 128 خیلی خیلی بیشتر از 1مگ است رو این حساب میگم
من حدود 4 سال که از اسیا تک استفاده میکنم سرعت دانلود نامحدودش بالای 60 و پشتیانیش خیلی عالیه البته تو این 4 سال شاید درکل 1 روزم قعطی نداشتم الانم که تعرفه های جدیدش هر چقدر تعداد انتخاب زمان (ماهها) بره بالاتر قیمت میاد پایین تر. از 1 تا 7 بامدادم که محدودیت ترافیک نداره. در کل من خیلی راضیم.
البته پشتیبانی یه چیزه شخصی هست که به شرکت مربوط میشه که در چه حدی باشه
ولی اینکه شما تو 4 سال 1 روز هم قطعی نداشتی یه چیزی مث اینه که بگی این شکلکداره گریه میکنه!
تبلیغ هم تبلیغای قدیم!
الان بین این شرکتها کدوم پایین ترین پینگ رو داره؟؟؟؟؟؟
آخر ما نفهمیدیم محدود داری یا نا محدود ؟
اگه نا محدود ه پس شبانه رایگانش چیه ؟![]()
سلامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ، کسی آمار این شرکت رو داره ؟ کسی یوزرش بوده ؟
قیمت ها رو ببینید ، خیلی خوب داره می ده ، حیف که باهنر نمی ده ... :(
ادیت :
من الآن این پست رو دیدم . دوست من ، من هم دنبال آمارشم .
اگه چیزی پیدا کردی ، به من هم بگو .
دوست من ، یه نیگا به قیمت بنداز ، تو 256 با ماهی 30 تومان نشون من بده ، من 40 ازت برمی دارم .من امتحان نکردم ولی اوراکل تمام سرویس هاش نامحدود و گرونه
Last edited by akhoond; 22-06-2010 at 09:57.
آقا در مورد اوراکل گفته بودن بعضی ها . من برای دختر خالم سرویس 128 رو گرفتم واقعا خوبه .سرعت رسیوش هم همون معمولیه!
ولی همه نوع سرویسی داشت اون موقع! هم محدود هم نامحدود! من 6 ماهه واسش گرفتم فکر کنم 120 تومن! 2 ماه هم رایگان روش بود یعنی 8 ماه!
ORA-S5
256 دانلود و 128 آپلود ماهی 32 هزار تومان.
می دونم دوست من ، منظورم به mehrdad38 بود ، پست اول صفحه اش رو ببین که گفته سرویس هاش گرونه .
mehrdad38 :
اگه شما از سرویس هاش خبر دارید که نا مناسب و کیفیت خوبی نداره ، بگید ، وگرنه که قیمت هاش توی سایت اش هست ، زنگ هم زدم ، گفت قیمت ها تغییر نکرده ، چطور شما می گی گرونه ؟
Milad_4171 عزیز ، دختر خاله تون هم چنان دارن استفاده می کنن ؟
مشکلی نبوده ؟ قطعی ؟ اذیت ؟ هر چی .....
کلا راضی هستن ایشون .
اگه دسترسی دارین ، یه اسپید تست می ذارید ، و این که یه دانلود با اسکرین شات از دانلود با ای دی ام اگه بهم بدید ممنون می شم .
مرسی
یا حق
Last edited by akhoond; 22-06-2010 at 11:10.
حتما!!! رفتم اونجا اینکارو انجام خواهم داد!!!! یه چیز جالب این بود که من ثبت نام کردم مودم هم خودم داشتم خطم هم رانژه شده بود نتم رو وصل کرد. بعد از 3 روز فطع کرد و واضح بود. چون هنوز پولش رو به حالش نریخته بودم!!! یعنی 3 روز الکی وصل کرده بود!!!فقط با داشتن قرارداد!
بعداز اتمام اشتراک 2 یا 3 روز بهت فرصت میده!!!
پشتیبانیش هم هر وقت زنگ زدم خداییش جواب داده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)