تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 664 از 1759 اولاول ... 16456461465466066166266366466566666766867471476411641664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان مشكل من از كجاست
    من اينترنت adsl دارم وقتي گوشي تلفن خانه مان زنگ مي خوره يكي مياد گوشي رو برميداره يا بعدش گوشي رو ميزاره ، من از اينترنت قطع ميشم . يعني هم در هنگام برداشتن و هم موقع گذاشتن گوشي ، من از اينترنت قطع ميشم واقعا كلافه شدم از اين وضع

ممنون از راهنمايي شما دوستان
    مشکلت به احتمال زیاد مربوط به نویزه زنگ بزن به پشتیبانی بگو نویز رو چک کنن

2. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان مشكل من از كجاست
    من اينترنت adsl دارم وقتي گوشي تلفن خانه مان زنگ مي خوره يكي مياد گوشي رو برميداره يا بعدش گوشي رو ميزاره ، من از اينترنت قطع ميشم . يعني هم در هنگام برداشتن و هم موقع گذاشتن گوشي ، من از اينترنت قطع ميشم واقعا كلافه شدم از اين وضع

ممنون از راهنمايي شما دوستان
    شما برای اون تلفن اسپیلیتر گذاشتید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

firmware مودمم(Asus-Am604g)را آپدیت کردم اما فایده نداشت و یکی از این دو اتفاق برای مودمم می افتد:
    1-حدودا هر ساعت یکبار مودمم ریست می شود و کل چراغهای مودم دوباره خاموش و روشن می شود
    2-اگر بعد از گذشت چند ساعت ریست نشود مودم از شبکه خارج می شود و حتی با وارد کردن 192.168.1.1 در آدرس بار،صفحه تنظیمات مودم باز نمی شود.اما ping 192.168.1.1 جواب می دهد و error نمی دهد.ولی برای وصل شدن به اینترنت باید حتما مودمم را یکبار خاموش و روشن کنم
    مشکل سخت افزاری است یا امکان داره به نرم افزارهای سیستم من مرتبط باشد؟
    Last edited by brilliant1; 16-03-2010 at 06:54.

داره خودمونی میشه goodigood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب این صفحه کانفیگ منه:
    دوستان کسی نبود کمک ما کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام. دوستان نظرتون در مورد Asus DSL-G31 به قیمت 78 هزار تومان چیه؟ برای سرویس پارس آنلاین میخوام.اگه مورد بهتری هم سراغ دارین معرفی کنین لطفا. ممنون.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام. دوستان نظرتون در مورد Asus DSL-G31 به قیمت 78 هزار تومان چیه؟ برای سرویس پارس آنلاین میخوام.اگه مورد بهتری هم سراغ دارین معرفی کنین لطفا. ممنون.
    اگر پارس با Linksys مشکلی نداره با 85 هزار تومان می تونی Wag120N بگیری که وایرلس اون بهتر از سری G هست.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگر پارس با Linksys مشکلی نداره با 85 هزار تومان می تونی Wag120N بگیری که وایرلس اون بهتر از سری G هست.
    مشکل منم همینه که نمیدونم به جز مودم هایی که در سایت پارس آنلاین هست چه مودم های دیگه ای باهاش مشکل ندارن. Asus رو هم به خاطر این گفتم که یکجا خوندم با بیشتر isp ها همخونی داره.اگر دوستان تجربه ای در این مورد دارن راهنمایی کنن لطفا. پشتیبانی از Draft N هم با این سرعت های ما زیاد برام مهم نیست البته برای آینده نگری خوب هست.
    Last edited by Paker Shah; 16-03-2010 at 10:54.

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام .

یه مودم TP-LINK وایرلس هست که یه لپ تاپ و یه PC به صورت وایرلس بهش وصل میشن . برای امنیت بیشتر میخام IP سیستمها رو بهش بدم که فقط این دوتا سیستم بتونن وصل بشن . لطفا دوستان توضیح بدن چجوری باید این کار را بکنم ؟

محتوای مخفی: تصویر صفحه کانفیگ مودم 

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مشکل منم همینه که نمیدونم به جز مودم هایی که در سایت پارس آنلاین هست چه مودم های دیگه ای باهاش مشکل ندارن. Asus رو هم به خاطر این گفتم که یکجا خوندم با بیشتر isp ها همخونی داره.اگر دوستان تجربه ای در این مورد دارن راهنمایی کنن لطفا. پشتیبانی از Draft N هم با این سرعت های ما زیاد برام مهم نیست البته برای آینده نگری خوب هست.
    اصلا درفت N فرقی با G تو سرویس 24 مگ هم نمیکنه ولی چون شبکه ها به این سمت کشیده می شوند و پهنای باند اون تا 300 مگ هست پس بهتره دنبال سری N باشید Asus هم داره منتها نزدیک 150 هزار تومان هست.
    شاتل هم واسه اینکه مودم زاکسل رو بفروشه می گفت Linksys ممنوعه ولی من که مشکلی ندارم .شما هم بهتره از پشتیبانی بپرسی تا مطمئنتر بشوید.

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

سلام .

یه مودم TP-LINK وایرلس هست که یه لپ تاپ و یه PC به صورت وایرلس بهش وصل میشن . برای امنیت بیشتر میخام IP سیستمها رو بهش بدم که فقط این دوتا سیستم بتونن وصل بشن . لطفا دوستان توضیح بدن چجوری باید این کار را بکنم ؟

محتوای مخفی: تصویر صفحه کانفیگ مودم 
    این کار تاثیری نداره می تونی از قابلیت مک فیلتر استفاده کنید ولی باز هم بدرد نمی خوره بهترین روش کدگذاری از نوع wpa2 هست البته اگر مودمتون داشته باشه باز wpa از wep امن تر هست.

12. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من ساده ترین مودم که فقط بتونه ای دی اس ال رو بگیره می خواستم
    چی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •