تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 1137 اولاول ... 164564614654660661662663664665666667668674714764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

برای ریدینگ کتاب درک متن به زبان ساده از دکتر شهاب اناری رو من هم توصیه می کنم.

End Reading خیلی سبز رو پارسال که سوم بودم نصف بیشترشو خوندم،به ریدینگ مبتکران تالیف دکتر شهاب اناری نمیرسه.

2. 4 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هر دورو داشتم بنظرم خیلی سبز ریدینگهاش بیشتره . البته اگه ریدینگ میخواین کتاب ریدینگ شهاب اناری رو بگیرین فوق العاده ست واقعا کتاب خوبیه . بازم شما یه نگاهی بهش بنداز شاید نپسندیدی
    برای ریدینگ کتاب درک متن به زبان ساده از دکتر شهاب اناری رو من هم توصیه می کنم.

End Reading خیلی سبز رو پارسال که سوم بودم نصف بیشترشو خوندم،به ریدینگ مبتکران تالیف دکتر شهاب اناری نمیرسه.
    مثلا خود همین End Reading اومده گفته که بدون دانستن معنی بعضی لغات یه ریدینگ رو بخونی ! خب این درسته ! ولی وقتی یه ریدینگ پر از کلمات جدید هست مطمئنا باید دایره لغات بالایی رو داشته باشی تا بتونی به اون متن پاسخ بدی.
    +
    تو جواب هاشم چیز خاصی نگفته ! مستقیم رفته انگشت گذاشته روی جواب سوال ! خب شما 10 دقیقه به من وقت بده، می تونم یه ریدینگ رو کامل بخونم و تمام سوالاش رو پاسخ بدم و واسش یه پاسخ تشریحی هم بنویسم؛ در صورتی که چنین فرصتی رو سر جلسه نمیشه به دست آورد.

حالا این "درک مطلب به زبان ساده" چطوره ؟ از نظر حجم، توضیحات و سطح ریدینگ ها ؟

در ضمن کسی دین و زندگی راه اندیشه رو داره ؟ سطح سوالاش مثل کنکوره ؟ (میگم ما هم بدجور چسبیدیم به این درسای عمومی ! )

4. این کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مثلا خود همین End Reading اومده گفته که بدون دانستن معنی بعضی لغات یه ریدینگ رو بخونی ! خب این درسته ! ولی وقتی یه ریدینگ پر از کلمات جدید هست مطمئنا باید دایره لغات بالایی رو داشته باشی تا بتونی به اون متن پاسخ بدی.
    تا حالا سابقه نداشته توي كنكور ريدينگي بدن كه پر از كلمات جديد باشه ! هيچوقت هم نميدن

كتاب مبتكران هست نوشته دكتر انار شهابي ؛ البته به نظرمن بهتره زبان سال پيش دانشگاهي مبتكران رو بگيري كه هم اين درك متن رو به طور كامل و تكه تكه توش آورده به همراه يه فيلم DVD آموزش مهارت هاي ريدينگ

6. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

از كدوم سايت ميشه كتاب ديفرانسيل رمزينه رو خريد ، من كه كل شهر رو بهم زدم نتونستم پيداش كنم!

راستي پايش هم مثل ديفرانسيلش خوبه؟

اگه از بحث ريدينگ تموم شديد به سوال ما هم يه جوابي بديد

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

+
    تو جواب هاشم چیز خاصی نگفته ! مستقیم رفته انگشت گذاشته روی جواب سوال ! خب شما 10 دقیقه به من وقت بده، می تونم یه ریدینگ رو کامل بخونم و تمام سوالاش رو پاسخ بدم و واسش یه پاسخ تشریحی هم بنویسم؛ در صورتی که چنین فرصتی رو سر جلسه نمیشه به دست آورد.

در ضمن کسی دین و زندگی راه اندیشه رو داره ؟ سطح سوالاش مثل کنکوره ؟ (میگم ما هم بدجور چسبیدیم به این درسای عمومی ! )
    خوب منم این کتابه انده ریدینگ رو داشتم همچین مشکلی داشتم ولی وقتی کتاب ریدینگ شهاب اناری اومد واقعا لذت بردم. میدونی خوبیش به اینه که توی ریدینگایی که داده اومده توضیح خوب داده توی پاسخنامش. بعدشم مثلا برای این حالت (ریدینگ با لغات خارج از کتاب) گفته هر پاراگراف رو جدا جدا بخونیم و از روی موضوع هر پاراگراف سعی کنیم حدس بزنیم اون کلمه چی میتونه باشه و بدون ترس به حدسمون اعتماد کنیم. من این شیوه رو امتحان کردم خداییش جواب میده از دوتا ریدینگ کنکور 89 من هم هردوشو رسیدم بخونم هم اغلب سوالاشو با اطمینان جواب دادم(زبانم شد 72 درصد)

9. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه از بحث ريدينگ تموم شديد به سوال ما هم يه جوابي بديد
    برو سایتش شماره تلفنشو بردار زنگ بزن شماره حساب میده پول رو که ریختی با پست پیشتاز 2 روزه میفرسته منم گرفتم

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من پشت کنکوری هستم ولی برنامه مینویسم کم میارم مثلا"
    دیف 10 واحد2 ساعته
    پایه 4واحد 1.5 ساعته
    فیزیک 8 واحد 3ساعته
    شیمی 8واحد 2ساعته
    امار 4واحد1.5ساعته
    تحلیلی 4واحد 2ساعته
    ادبیات10واحد1.5 ساعته
    دینی6واحد1.5 ساعته
    عربی 4واحد1.5
    زبان 12واحد 45 دقیقه
    براساس ازمون 3 دی نوشتم امروزم نخوندم از یکشنبه میخونم فقط بگید چیکار کنم این واحدا کم شن تو رو خدا کمکم کنید میخوام این ازمون بترکونماااااااااااااااااا اااااا ساعتایی که نوشتم زیاده....

داره خودمونی میشه Jimbelexo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من کتاب خیلی سبز فیزیک پیش دانشگاهی رو دارم .... همون که عکس مرد عنکبوتی روشه ..... این کتاب فقط فصل 1 و 2 رو داره ..... برای فصل 3 و 4 پیش دانشگاهی 1 خیلی سبز کتاب نداره؟؟؟؟ یا اومده فصل 3 و4 پیش1 دو با پیش 2 یکجا آوورده؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستانی که دیف رمزینه (کتاب کلاس-مهربان) دارند:
    می تونید از صفحه ۳۳۵ اش (روش دوم در مجانب مایل) یه عکس بندازید؟ (این کتاب من مشکل چاپی داره این صفحه٬ پیوستگی چاپ شده)

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض enjambment !

خوب منم این کتابه انده ریدینگ رو داشتم همچین مشکلی داشتم ولی وقتی کتاب ریدینگ شهاب اناری اومد واقعا لذت بردم. میدونی خوبیش به اینه که توی ریدینگایی که داده اومده توضیح خوب داده توی پاسخنامش. بعدشم مثلا برای این حالت (ریدینگ با لغات خارج از کتاب) گفته هر پاراگراف رو جدا جدا بخونیم و از روی موضوع هر پاراگراف سعی کنیم حدس بزنیم اون کلمه چی میتونه باشه و بدون ترس به حدسمون اعتماد کنیم. من این شیوه رو امتحان کردم خداییش جواب میده از دوتا ریدینگ کنکور 89 من هم هردوشو رسیدم بخونم هم اغلب سوالاشو با اطمینان جواب دادم(زبانم شد 72 درصد)
    من خودم زیاد تست Vocab مشکل ندارم، ولی به نظرتون این کتاب پیش تک جلدی شهاب اناری می تونه "درک مطلب به زبان ساده" رو پوشش بده یا نه ؟ (چون حداقل میشه در این صورت از تست هاش هم استفاده کرد ! )
    [ البته به نظر خودم وقتی کسی درک مطلبش قوی باشه تست های Vocab واسش خیلی آسون میشه ! ]

Grammer هم که خیلی ساده است ! مثلا تست سراسری ریاضی پارسال :

We can enjoy exercising .... we are young or old

به نظرم گزینه های رو هم نمیداد مشخص بود که باید Wheter رو گذاشت اون تو !

با سپاس ...
    Last edited by Ali™; 12-12-2010 at 00:30.

15. این کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •