شما که گرفتی لیگ ایرانش چه جوریه... ارزش خریدن داره؟؟؟؟
شما که گرفتی لیگ ایرانش چه جوریه... ارزش خریدن داره؟؟؟؟
Persepolis kits and numbers (Home, Away, GK)
دانلود :
ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ...........................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Iran new kits Home & Away GDB Folder
دانلود :
.................................................. ................................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PES GREEN 1.0.4e betaدانلود:
The beta version was fixed and released. Now vista can HOST.
- Download PES Green. Is not a virus !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدart program, (if you do not have hamachi already install will ask you to install now) accept - accept.
- enter your Hamachi IP
IF YOU ARE HOST
1° (h) Select "use free stun server" choose 10
2° (h) Click on be HOST and a pop-up will appear to start pes2009.exe , choose OK and start the game.
IF YOU ARE CLIENT
1° (c) Enter HOST's IP in the box
2° (c) Select "use free stun server" and choose the one that HOST choose it
Be Sure that HOST already created the room then:
3° (c) Click to "be CLIENT", a pop up will show up to start the game (pes2009.exe).
4° After you press Start don't be affraid if the game say that you couldn't connect to network, is OK. Go to Network:
Press OK and accept the certificate.
5° When you arrive at the login page enter anything you want in the Konami ID e Password Konami ID, click LOGIN se avete installato bene il certificato (vedi 1°) tutto andrà a buon fine
6° Another window will appear, press Close and after that accept another certificate and press YES
7° In profile page (came for all Victor Valdes) press Continue, select the Server already done 1/100
8° Select friendly game.
IF YOU ARE HOST
3° (h) Select Create Room, without changing anything else
IF YOU ARE CLIENT
4° (c) Search Room and choose Frienly Match (created by host, enter)
9° After the client enter room the host press to participate in the game, OK, start playing.
10° After you won the game, make a video and post it to youtube.
If you encouter any problems before retry empty the folder C:/windows/temp
First time u run it, make sure be patient, wait till all popups end. Kaspersky-antivirus may take it as trojon.... demonkp can asure u its a clean one...
.................................................. ...............................
با عرض سلام خدمت دوستان -اگر ممكنه ميخواستم بكي از دوستان آدرس آپشن فايل پس2009 بعد از نقل و انتقال كريسمس را داريد؟(منظورم فايل PES2009_EDIT01.bin با حجم حدود 4 مگا بايت است.اينترنت كم سرعت دارم چند تا فايل تو Gamingaccess ديدم كه حجمش خيلي زياد بود.ممنون ميشم اگر كمك كنيد؟
بد نیست از ده شماره بهش نمره8 میدم هم چهره ها خوبه وهم لباسها ورزشگاه آزادی هم داره ولی کیفیت ورزشگاه آزادیش خوب نیست
میشه آموزشه دانلودشو بزاری از هیچکدومش نمیشه دانلود کرد
اگه ورزشگاه آزادی رو هم داری بزار ممنون میشم
![]()
فقط بايد فليتر شكن داشته باشي من نميدونم اينارو كي آپلود مي كنه آخه اگه كيت پرسپوليس هست مگه شخص غير ايراني آپلودش كرده؟ هر كي مي تونه دانلود كنه اين كيت هاي پرسپوليس و ايران رو آپ كنه رو 2شيرد يا 4شيرد يا هرجا كه محدوديت دانلود واسه ايران نباشه
سلام
دوستان لطفا فایل های چمن با کیفیت بالا به علاوه پیراهن تیم ها رو قرار بدید و اینکه در کدام بخش kitserver وارد کنم
Last edited by worldclass; 03-03-2009 at 13:02.
اهان
باشه بزار ببينم اسكرين ركوردرم كار ميكنه
حتما فيلمشو برات ميدم
اووبهتره از باگ حرف نزنی که اگر باگهای فیفا رو ببینی قش میکنی
مثلا موقع پنالتی زدن یه گله بازیکن تو محوطه جریمه دارن میچرن
یه دفی میبینی همشون دارن میان به طرف تصویر
جدا اينطوريه؟
اخه يه چيزي جالبه برام
تو بازيهاي قديميتر چنين باگهايي وجود نداشتند
دوستان یکی بگه من این کیت ها و کفش و ورزشگاه چطور وارد کنم به بازی ؟
با كيت سرور مي توني اين كارو بكني لينك آخرين ورژنش هم توي صفحات اخير تاپيك به كرات اومده
کیت سرور رو دارم ( ولی آخرین ورژن نیست ) تو مسیر نصب بازی هم نصبه . بعد چه جوری باید اینا رو وارد کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)