تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 1135 اولاول ... 164564614654660661662663664665666667668674714764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر منظور شما دريچه هواي سمت راست باشه، كه بغل پاي شاگرد نصب شده، بهترين روشي كه من استفاده كردم، استفاده از لاستيك آب بندي دور شيشه است كه براي ماشينهايي مثل شورلت استفاده ميشه و زير شيشه ميخوره، ميتونين از شيشه فروشها خودرو بخريد.

از اين لاستيك با چسب سليكن آكواريم دور دريچه چسباندم و در واقع لاستيك پوسيده قبلي رو كنده و بجاي اون، از اين لاستيك استفاده كردم كه هم نرم و قابل انعطاف بود و هم بخوبي روي كار چسبيد، البته با صبر و حوصله بايد كار كنين.

سمت راننده هم كه دريچه نداره و فقط يك كاور تزئيني به حساب مياد. من روي تمام قسمت بخش رو كه هيچ دريچه اي نداره، يك تكه فوم نازك چسباندم كه به هيچ وجه هوا و آب وارد نشه، و بعد كاور رو سر جاي خودش سوار كردم.
    اونجا معمولا در سرعتهاي بالا محل ورود هوا است كه با اين كار ديگه ايزوله ميشه.
    براي دور اونها هم اگر مشكلي وجود داشت با همون موم و يا خمير پلاستيك ميشه آب بندي كرد.

2. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ممنون علی آقا.
    من منظورم خوده قاب بود. چون قسمتی که به بدنه تماس داره اگر آب بندی نباشه آب از اونجا رد میشه و وارد اتاق میشه!
    باشه هنوز که به اون قسمت نرسیدم.
    پس با همون موم این کار رو انجام میدم

4. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام دوستان
    وقت بخیر
    یه سوال... بین بیوک اسکایلارک، شوی کاپریس و جیپ واگونیر کدوم بهتره؟
    می دونم کلاسشون باهم فرق داره ولی خب فاکتور من این موارده: کم خرج بودن، بی دردسر بودن (هی منو نکاره وسط جاده)، استحکام و مصرف پایین...

ممنون
    شاد باشید

6. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

با اجازه بزرگان این قسمت
    دوست عزیز این مساله که شما گفتین نکاره وسط جاده. آیا فقط مختص به ماشین آمریکایی هست؟؟؟ یعنی ماشین های دیگه خراب نمیشن؟؟؟
    ماشین از نمایندگی ایران خودرو تحویل گرفتیم ( برای یکی از اقوام) حدود 15 کیلومتر تا خونه فاصله داشتیم . فکر میکنید چی شد؟ اویل پمپ مشکل پیدا کرد روغن به یاتاقان ها نرسید بعد از یک گاز دادن موتور قفل کرد ( از شدت حرارت میلنگ با یاتاقان ها جوش خورده بوده )
    فقط شانسی که آورده بود 300 متر از نمایندگی فاصله گرفته بودیم. جالب ترش این بود فشنگی روغن هم اصلا عمل نکرده بود و چراغ روشن نشده بود
    پس هیچ وقت ذهنیت بر این نباشه که فکر کنین چون ماشین آمریکایی هست پس قطعا یک جا منو میذاره.! ماشین نو هم باشه بخواد خراب بشه آدم رو وسط بیابون هم میذاره
    اینجوری هم نمیشه گفت مثلا بیوک کم خرجه یا فلان ماشین کم خرجه. همگی بسته به شرایط نگه داری ماشین داره. شما میری ماشین نگاه میکنی یکی بیوک رو سالم تر نگه داشته یکی کاپریس رو . شاید هم خلاف این جریان باشه
    اول باید نگاه کنی چقدر میخوای هزینه کنی. بعدش تو همون رنج بگردی ماشین خوب پیدا کنی. بزک شده با خوب هم فرق داره. مواظب باشید که گول دلال ها رو نخورید
    موفق باشید

8. 8 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

با اجازه بزرگان این قسمت
    دوست عزیز این مساله که شما گفتین نکاره وسط جاده. آیا فقط مختص به ماشین آمریکایی هست؟؟؟ یعنی ماشین های دیگه خراب نمیشن؟؟؟
    ماشین از نمایندگی ایران خودرو تحویل گرفتیم ( برای یکی از اقوام) حدود 15 کیلومتر تا خونه فاصله داشتیم . فکر میکنید چی شد؟ اویل پمپ مشکل پیدا کرد روغن به یاتاقان ها نرسید بعد از یک گاز دادن موتور قفل کرد ( از شدت حرارت میلنگ با یاتاقان ها جوش خورده بوده )
    فقط شانسی که آورده بود 300 متر از نمایندگی فاصله گرفته بودیم. جالب ترش این بود فشنگی روغن هم اصلا عمل نکرده بود و چراغ روشن نشده بود
    پس هیچ وقت ذهنیت بر این نباشه که فکر کنین چون ماشین آمریکایی هست پس قطعا یک جا منو میذاره.! ماشین نو هم باشه بخواد خراب بشه آدم رو وسط بیابون هم میذاره
    اینجوری هم نمیشه گفت مثلا بیوک کم خرجه یا فلان ماشین کم خرجه. همگی بسته به شرایط نگه داری ماشین داره. شما میری ماشین نگاه میکنی یکی بیوک رو سالم تر نگه داشته یکی کاپریس رو . شاید هم خلاف این جریان باشه
    اول باید نگاه کنی چقدر میخوای هزینه کنی. بعدش تو همون رنج بگردی ماشین خوب پیدا کنی. بزک شده با خوب هم فرق داره. مواظب باشید که گول دلال ها رو نخورید
    موفق باشید

عزیز من... ماشینی که بیش از 25 سال کار کرده، همه شرایط رو اعم از موشک بارون و جنگ، تصادف، بارون، برف، تگرگ، سیل و... رو لمس کرده و بیش از صدها کلیومتر راه رفته، مسلما بیشتر از یه مدل 2013 خراب می شه و آدم رو میکاره وسط جاده!!! در مورد ماشین های وطنی هم که حرفشو نزن!!! اصلا قبولشون ندارم... بارها پول دستم بود ولی اصلا نرفتم طرفشون خدا رو شکر.
    من الان بحثم اینه. با این گرونی من توان این رو ندارم که مثلا 15 میلیون هزینه کنم برای کاپریس به ظاهر سالم، بعد به ازای هر یه گازی که می دم ماشین یه میلیون توی خرج بیافته!!!! یکی از دوستام باباش کادیلاک سویل داشت فوق العاده بود ولی مشکلش همین خرجش بود.
    درضمن من تعمیرات هم اصلا بلد نیستم.
    برای همین دارم میگردم کم خرج ترین و بی دردسر ترین مدل رو در همه شرایط پیدا کنم. با یه جستجوی کلی بین کسایی که داشتن به این سه تا رسیدم. حالا دارم می پرسم ببینم کدوم یکی بهتره.

10. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

پس اگر نظر منو میخوای فکر این ماشین ها رو نکن.
    اینجوری که شما میگی و داری برداشت میکنی فکر نکنم بتونی یک روز هم با این ماشین کنار بیای!
    کسی که میره دنبال این ماشینا باید قید این دو مورد رو بزنه
    1- پول تو جیب ( همه جور خرج داری: بنزین-مکانیک و دست مزد های بالا - کمیاب شدن قطعات نسبت به سال های گذشته و همین طور افزایش نجومی باقی مانده قطعات و... )
    2- وقت ( تمام زندگیت این ماشین : بازم موارد بالا. مکانیک - تعمیرات- پیدا کردن قطعه مورد نظر و... )
    غیر از این باشه یک روز هم تحمل ماشین برات غذابه
    خوبه خودت میگی همه چی رو این جور ماشینا دیده.پس باید مثل یک پیر مرد سالخورده باهاش رفتار کنی. کوچیک ترین حرکت اشتباه کل یک سیستم رو بهم میزنه.
    حالا هم نظر خودته. میتونی پی این مشکلات رو به تنت بزنی بسم الله... ما هم اینجا درخدمتیم. در غیر این صورت من به شما توصیه نمیکنم
    اون سه ماشینی هم گفتی هر کدومش یک دنیایی داره. بیوک ماشین به حساب نرمال تری هست ( از لحاظ نگه داری) کاپریس ماشین بسیار نرم و راحتیه اما بازم چند درجه از بیوک برای نگه داریش سختره چون تو ایران منتاژ نشده و کمتر میشه چیزی براش پیدا کرد. جیپ هم من کارنکردم. اما نوا باز بهتره. هم 6 هستش که مصرف کمتری داره هم اینکه تو ایران مونتاژ شده و میشه قطعه براش تا حدودی پیدا کرد
    موفق باشی

12. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

از راهنمایی بسیار دقیق و حکیمانت ممنون. خیلی به کارم اومد فیض بردم!
    درباره قطعات اصلا نگران نیستم چون کسی رو میشناسم که ترخیص کار گمرکه قبلا هم خودش بهم گفته بود می تونه موتور هر ماشینی رو پک و نو وارد کنه چه برسه به قطعات دیگه. قیمت هم خیلی باهام راه میاد. نگران قطعه نیستم ولی خب حال حوصله ندارم بیافتم دنبال این و اون که بیا ماشین منو جمع و جور کن!!! می خوام بی دردسر برم شهرستان دانشگاه و برگردم تهران...
    اصلا ول کن! برم پارکینگ بیهقی چندتا کارشناس هست هرچند اونا هم سرسری جواب می دن، ولی بهتر نتیجه می گیرم

شاد باشی
    Last edited by DariushGreat; 19-07-2013 at 14:06.

14. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در كل گفته هاي آقا امير درست بود، و نميدونم شما دقيقا دنبال چه جور جوابي هستيد؟

ماشين آمريكايي هم بالاخره مشكلات خاص خودش رو داره و چون ديگه نمونه نو و صفر كيلومتر اونها پيدا نميشه، بنابراين نميتونيم يك نظر قطعي بديم كه فلان مدل خوبه يا نه.

كلا وقتي يه ماشين دست دوم شد، دهها داستان و مورد و وضعيت مختلف پيدا ميكنه كه با توضيح و تشريح براي يك نمونه نو جور در نمياد.

براي داشتن ماشين آمريكايي بايد دست به آچار باشيد،تا نياز نباشه براي هر كاري، هرچند سخت و دشوار، سراغ تعميركار بريد، كه اينجوري هم هزينه خيلي زياد ميدين و هم ممكنه نتيجه خوبي نگيريد و مشكل بيشتر بشه.

خيلي بايد صبور و پر حوصله باشيد و براي هر مسئله اي خوب فكر كنين و بگرديد و از تجربه هاي ديگران نهايت استفاده را ببريد.

هر ماشيني كه لوكس تر و خاصتر باشه، هزينه اونهم بيشتره، بخصوص الان با قيمتهاي جديد و البته در رابطه با قطعات تزئيني كه خيلي كمياب و گران شده، بنابراين ماشيني مثل كاديلاك سويل يا كاپريس كلاسيك كه قطعات تزئيني زيادي داره و كمياب هم هست، نميتونه مورد مناسبي براي شما باشه، چون گفتيد حوصله جوستجو نداريد.

معمولا براي كساني كه يك ماشين ساده و دم دست ميخوان نوا از همه بهتره و يك مرحله بالاتر و قويتر بيوك ايران، كه البته اين دوتا هم باز توي قطعات و تزئينات دردسرهاي زيادي ميتونن داشته باشن اما نه به اندازه كاپريس و يا كاديلاك و يا مثلا كامارو و انواع پونتياك.
    اگر كسي هست كه براتون بتونه وسيله درجه يك و با قيمت مناسب بفرسته كه عاليه.

توصيه ميكنم توي اين تاپيك و تاپيكهاي مشابه مطالعه كنين و تجربه عملي ديگران رو بخونيد و سعي كنين دانش فني خودتون رو در اين مورد بالا ببريد،انواع مدلها رو بشناسيد و از ريزه كاريهاي اونها سر در بياريد و نكانت مثبت و منفي اونها رو درك كنين تا در نهايت يك نتيجه خوب بگريد و بتونين نمونه مورد نظر رو پيدا كنين
    اين توصيه اي هست كه ما به تمام كساني كه تازه قصد داشتن آمريكايي دارن، ميديم و البته همه چيز رو با صراحت ميگيم تا بعدا دچار ضرر و زيان مالي نشن و يا بخاطر مشكلات خاصي كه پيش مياد ( مثل قضيه خودروي فرسوده و عدم تردد و پلاك ندادن و..) دردسر پيدا نكنن.

16. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پارکینگ بیهقی و کارشناساش!واقعا چه جایی رو اسم بردید!
    یه بلیزر قول نامه کرده بودم و ماشین خوبی بود و مشکلی نداشت و فنیش کاملا سرویس شده بود و صدای اگزوز فابریک و اسپرت مختص به تیپ شایان لرزه به اندام هر رهگذری می انداخت.با صاحب بلیزر برای گرفتن تاییدیه رفتیم اونجا و ماشین چند سالی خاک خورده بود و کثیف بود و تنها ایرادش این بود که یکی از پیچهای کاپوتش افتاده بود و کمی گوشه کاپوتش بسته نمیشد!!
    اونوقت ماشین رو برای بازدید بردیم پیش یکی از افراد به قول شما کارشناس

که وظیفه اون شخص چیز دیگری بود ولی شروع به گیر دادن به اون پیچ و کثیفی ماشین کرد
    بعد گفتیم که شما باید شماره ها رو چک کنی و این ماشین اصالت کامل داره ولی جواب داد: این لگن رو ببر صافکاری رنگ تا ندادم اوراقش کنن!!
    خلاصه من و برادرم و صاحب ماشین که قیافه هامون شبیه علامت سوال شده بود رفتیم جای دیگه.تازه اون کارشناس پیر و کهنه کارشون بود
    خلاصه ماشین رو برای تایید بردیم جای دیگه و کارشناس اونجا کارش درست بود و فورا به صاحب ماشین گفت اینو بده به من : بدرد مسافرت و شهرستان رفتن میخورهکه صاحب ماشین فرمودن این رو فروختم به جوونا
    حالا امیر اقا که از بچه های با سابقه هستن و به همه چیز این ماشینها اگاهن دارن با دلسوزی راهنمایی میکنن که شما میگی میرم بیهقی بهتر راهنمایی میکنن!

Last edited by MJ1970; 19-07-2013 at 15:42.

18. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در كل گفته هاي آقا امير درست بود، و نميدونم شما دقيقا دنبال چه جور جوابي هستيد؟

ماشين آمريكايي هم بالاخره مشكلات خاص خودش رو داره و چون ديگه نمونه نو و صفر كيلومتر اونها پيدا نميشه، بنابراين نميتونيم يك نظر قطعي بديم كه فلان مدل خوبه يا نه.

كلا وقتي يه ماشين دست دوم شد، دهها داستان و مورد و وضعيت مختلف پيدا ميكنه كه با توضيح و تشريح براي يك نمونه نو جور در نمياد.

براي داشتن ماشين آمريكايي بايد دست به آچار باشيد،تا نياز نباشه براي هر كاري، هرچند سخت و دشوار، سراغ تعميركار بريد، كه اينجوري هم هزينه خيلي زياد ميدين و هم ممكنه نتيجه خوبي نگيريد و مشكل بيشتر بشه.

خيلي بايد صبور و پر حوصله باشيد و براي هر مسئله اي خوب فكر كنين و بگرديد و از تجربه هاي ديگران نهايت استفاده را ببريد.

هر ماشيني كه لوكس تر و خاصتر باشه، هزينه اونهم بيشتره، بخصوص الان با قيمتهاي جديد و البته در رابطه با قطعات تزئيني كه خيلي كمياب و گران شده، بنابراين ماشيني مثل كاديلاك سويل يا كاپريس كلاسيك كه قطعات تزئيني زيادي داره و كمياب هم هست، نميتونه مورد مناسبي براي شما باشه، چون گفتيد حوصله جوستجو نداريد.

معمولا براي كساني كه يك ماشين ساده و دم دست ميخوان نوا از همه بهتره و يك مرحله بالاتر و قويتر بيوك ايران، كه البته اين دوتا هم باز توي قطعات و تزئينات دردسرهاي زيادي ميتونن داشته باشن اما نه به اندازه كاپريس و يا كاديلاك و يا مثلا كامارو و انواع پونتياك.
    اگر كسي هست كه براتون بتونه وسيله درجه يك و با قيمت مناسب بفرسته كه عاليه.

توصيه ميكنم توي اين تاپيك و تاپيكهاي مشابه مطالعه كنين و تجربه عملي ديگران رو بخونيد و سعي كنين دانش فني خودتون رو در اين مورد بالا ببريد،انواع مدلها رو بشناسيد و از ريزه كاريهاي اونها سر در بياريد و نكانت مثبت و منفي اونها رو درك كنين تا در نهايت يك نتيجه خوب بگريد و بتونين نمونه مورد نظر رو پيدا كنين
    اين توصيه اي هست كه ما به تمام كساني كه تازه قصد داشتن آمريكايي دارن، ميديم و البته همه چيز رو با صراحت ميگيم تا بعدا دچار ضرر و زيان مالي نشن و يا بخاطر مشكلات خاصي كه پيش مياد ( مثل قضيه خودروي فرسوده و عدم تردد و پلاك ندادن و..) دردسر پيدا نكنن.

ممنون از راهنمایی شما و دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در مورد بیهقی گفتن.
    بر عکس بقیه مردم که به ظاهر اهمیت می دن، من فنی برام مهمتره... ولی خب خودم هیچ سر رشته ای ندارم. و ازونجایی هم که اولین ماشینم هست مسلما تا جای ممکن راحتی می خوام. مطمئنا هم اگه پارتی داشتم با پول الانم می تونستم از منطقه آزاد یه کامارو 2008 بیارم و همش هم تمدید کنم مثل بعضیا که بند پ دارن و سال به سال تمدید می زنن. ولی خب کو پارتی...

سه تا از دوستام آمریکایی سوار بودن. یکیشون کاپریس داشت که خیلی تعریف می کرد و می گفت بزرگترین اشتباه زندگیش بود که فروختش. درباره خرجش می گفت متوسط بود ولی برای قطعه همش باید می رفت میدون شوش. یکیشون هم که گفتم سویل داشتن. یکی دیگه شون هم که کامارو داره هنوز؛ کامپلت ماشین رو ریخته پایین داره از نو جمع می کنه.
    تقریبا همشون متفق القول بودن که توی آمریکایی ها کم خرج ترینا کاپریس و اسکایلارک و آهو استیشن هست که دوتای آخر به خاطر این که در ایران مونتاژ میشدن کم دردسر تر هستن و قطعاتشون هم راحت تر پیدا می شه.

بگذریم... یه سوال خیلی مهم که ذهنمو مشغول کرده. در باره پلاک تاریخی چه مواردی باید رعایت بشه؟
    من خوندم ظاهرا محدودیت تردد میذارن. درسته؟

شاد باشید

20. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •