تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 905 اولاول ... 164564614654660661662663664665666667668674714764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان طبق این PDF یک تست انجام دادم. دستم گذاشتم . هیچ گونه فشاری احساس نمیشد....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تفریبا مطمئن هستم از کاسه نمد ته میلنگ هست...
    اگر امکان داره برآورد هزینه و دستمزد کنید برام ممنون
    باید دید دقیقا چه بخشهایی قرار هست که باز بشه؟
    بطور متوسط بازکردن نیم موتور پراید چیزی حدود 100 تا 120 تومان هزینه داره
    اگر قصد تعویض کامل کیت کلاچ داشته باشید ( دیسک، صفحه ، بلبرینگ ) حدودا 100 تومان
    کاسه نمد و هلالی میل لنگ و کارتل و واشرها هم هزینه چندانی نداره و جزئی است
    یک تخمین کلی احتمالا بین 250 تا 300 تومان ، البته با توجه به اینکه چه ایراداتی داشته باشه و نیاز به تعویض چه قطعاتی وجود داشته باشه؟
    ماشین شما خیلی راه نرفته و خیلی عجیبه که نیاز به باز کردن نیم موتور پیدا کرده، هرچند که خودروهای امروزی واقعا بی کیفیت شدن و گاهی از این اتفاقات پیش میاد، مثلا یکی از دوستان چندان به 206 تیپ 3 خودش رسیدگی نکرد ( مدل 91 ) و چند روز قبل ناچارا واشر سرسیلندر عوض شد چون آب و روغن قاطی کرده بود.

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان.من جدیدا یه پراید صبا مدل 88 خریدم. کلا چیزی در مورد ماشین نمیدونستم.
    یعنی دو نفر کاربلد بردم که ماشین خوب برام بخرن. ولی بعدش فهمیدم خیلی هم کار بلد نبودندو... خلاصه من همه پولم دادم و هیچی پول دیگه ندارم. ولی ماشینم چندتا مشکل داره که چون فعلا نمیتونم ببرم تعمیرگاه باید خودم درست کنم لطفا کمک کنید.
    مشکل اول اینکه شیشه بالابر سمت راننده موقع بالا اومدن شیشه شیشه رو از قابش درمیاورد. بردم تعمیر کنم اولین شک بهم وارد شد گفتن در رنگیه خلاصه گفتن دستگاه بالابر تاب دار شده و 70 تومن دستگاه خریدم 40 دست مزد دادم درست شد الان بعد سه هفته باز همون مشکله داره یعنی تا وسط که میاد از قسمت سمت دستگیره شیشه جدا میشه و از قابش در میاد و گیر میکنه این مشکل چطوری حل کنم؟؟
    مشکل دومم اینه که گاهی مواقع ماشین یه صدای قاپ قاپ میده زیرو بندشه ولی نمیدونم مال کجاشه. توی فرمون چرخوندن ویا ترمز و کلاژ گاهیم همین طوری
    مشکل سومم اینه بعضی اوقات از زیرش آب میچکه.یه بار سعی کردم ببینم از کجاشه فقط دیدم از تسمه میچکه ولی اینکه از کجا میومد ندیدم ولی بعضی اوقاتم خوبه آب نمیچکه
    مشکل چهارمم اینه باندها جلو رو یکیش که کلا برداشتند و یکیشم قطع شده چطور بایداین در لاکی جلو باند بردارم ببینم کدوم سیماش قطع شده؟
    و سوال آخرم اینه. هزینه گازسوز کردن چقدره؟ چند کیلومتر راه میره با یه بار گاز زدن و مقرون به صرفه هست یا نه؟لطفا جواب کامل بدید چون نابلدم و متاسفنه نمیتونم برم پیش تعمیرکار که زیر قرضم
    سلام
    صدای قاپ قاپ یعنی چی ؟
    توی رادیاتور آب معمولی هست یا آب رادیاتور و ضد یخ ؟
    اگر ضد یخ هست توی رادیاتور , آبی که میچکه آب معمولی هست یا ضد یخ ؟ (از بو و رنگش میشه فهمید چیه ) اگر آب رادیاتور باشه پس آب منبع انبساط هم کمتر و کمتر میشه
    اگر آبِ رادیاتور هست پس یا از منبع انبساط میچکه که علتش زیاد بودن آب یا مشکل در موتور هست یا خرابی درب مخزن انبساط یا خرابی واترپمپ و نشت آب از اون .
    وقتی موتور کاملا سرده آب توی منبع باید تا علامت پائینی (min یا cold ) باشه
    اگر موقع کولر زدن میچکه ممکنه آب رطوبت توب اتاق باشه
    سیم باندها پشت ضبط هست
    معمولاً سیم از پشت ضبط قطع میشه یا از سمت باند
    بقیه ی سوالها رو اطلاع ندارم . بقیه ی دوستانِ مطلع رحمت میکشند پاسخ میدند

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید دید دقیقا چه بخشهایی قرار هست که باز بشه؟
    بطور متوسط بازکردن نیم موتور پراید چیزی حدود 100 تا 120 تومان هزینه داره
    اگر قصد تعویض کامل کیت کلاچ داشته باشید ( دیسک، صفحه ، بلبرینگ ) حدودا 100 تومان
    کاسه نمد و هلالی میل لنگ و کارتل و واشرها هم هزینه چندانی نداره و جزئی است
    یک تخمین کلی احتمالا بین 250 تا 300 تومان ، البته با توجه به اینکه چه ایراداتی داشته باشه و نیاز به تعویض چه قطعاتی وجود داشته باشه؟
    ماشین شما خیلی راه نرفته و خیلی عجیبه که نیاز به باز کردن نیم موتور پیدا کرده، هرچند که خودروهای امروزی واقعا بی کیفیت شدن و گاهی از این اتفاقات پیش میاد، مثلا یکی از دوستان چندان به 206 تیپ 3 خودش رسیدگی نکرد ( مدل 91 ) و چند روز قبل ناچارا واشر سرسیلندر عوض شد چون آب و روغن قاطی کرده بود.
    سلام
    ما همیشه ممنون شما و آقا مهرداد و بقیه دوستان هستیم که کامل توضیحات به ما میدن..
    فقط جسارتا این 100 تومن کیت کلاچ، میشه هزینه دستمزد خالی یا وسایل؟
    متاسفانه شانس نداشتم و از بد جایی داره روغن میده.. و موتو باید پیاده بشه...
    ببخشید یک سوال دیگه:
    من که دارم هزینه پیاده کردن موتور رو میدم...چه مواردی سر راه ما هست که بهتر هست تعویض کنیم؟ منظورم واشر و این چیزها هست..که فردا باز یک جای دیگه نشتی نده
    بهتر نیست واشر کارتل هم حالا عوض کنم؟ واشر سر سوپاپ هم عوض کنم یک سره؟ اخه واشر ها هزینه نداره..و من دارم دستمزد باز کردن وسایل رو میدم برای همینن...
    البته نمیدانم از پائین باز میکنه و میره سمتش یا از بالا...
    همیشه روغن سطح کیفی SG ایرانول رو میرختم و هر 4-5 تا هم روغن و فیلتر رو با هم عوض میکنم. به موتور هم فشار نمیاوردم...و از 0 دست خومون بوده

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ما همیشه ممنون شما و آقا مهرداد و بقیه دوستان هستیم که کامل توضیحات به ما میدن..
    فقط جسارتا این 100 تومن کیت کلاچ، میشه هزینه دستمزد خالی یا وسایل؟
    متاسفانه شانس نداشتم و از بد جایی داره روغن میده.. و موتو باید پیاده بشه...
    ببخشید یک سوال دیگه:
    من که دارم هزینه پیاده کردن موتور رو میدم...چه مواردی سر راه ما هست که بهتر هست تعویض کنیم؟ منظورم واشر و این چیزها هست..که فردا باز یک جای دیگه نشتی نده
    بهتر نیست واشر کارتل هم حالا عوض کنم؟ واشر سر سوپاپ هم عوض کنم یک سره؟ اخه واشر ها هزینه نداره..و من دارم دستمزد باز کردن وسایل رو میدم برای همینن...
    البته نمیدانم از پائین باز میکنه و میره سمتش یا از بالا...
    همیشه روغن سطح کیفی SG ایرانول رو میرختم و هر 4-5 تا هم روغن و فیلتر رو با هم عوض میکنم. به موتور هم فشار نمیاوردم...و از 0 دست خومون بوده
    خواهش می کنم

100 تومان هزینه خرید یک کیت کامل کلاچ پراید هست که شامل دیسک و صفحه و بلبرینگ میشه
    چون با باز کردن هر بخش واشر و کاسه نمدها هم به احتمال زیاد خراب میشه ( و یا قبلا خراب بوده) منطقی همینه که تمام اونها تعویض بشه و این واشرها و کاسه نمدها کلا نسبت به هزینه تعمیرات و اجرت چیز زیادی نمیشه و تعویض اونها منطقی است.
    واشر درب سوپاپ هم اگر باز کردن و نیاز بود تعویض کنید که اونهم حدودا بین 5 تا 8 تومان قیمت داره ( ممکنه نمونه های گرانتر هم باشه)
    در مورد باز کردن چون قراره که روغن ریزی برطرف بشه پس از پایین باز میشه و البته گیربکس هم پیاده خواهد شد چون ظاهرا بلبرینگ کلاچ هم مشکل داره و باید بازدید بشه.
    گاها مشکلاتی بوجود میاد که ممکنه یکباره با هم بروز بکنن و بطور اشتباهی تصور بشه که بخاطر یک مورد دیگه بوده در حالیکه اینطور نیست.

7. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکل اول اینکه شیشه بالابر سمت راننده موقع بالا اومدن شیشه شیشه رو از قابش درمیاورد. بردم تعمیر کنم اولین شک بهم وارد شد گفتن در رنگیه خلاصه گفتن دستگاه بالابر تاب دار شده و 70 تومن دستگاه خریدم 40 دست مزد دادم درست شد الان بعد سه هفته باز همون مشکله داره یعنی تا وسط که میاد از قسمت سمت دستگیره شیشه جدا میشه و از قابش در میاد و گیر میکنه این مشکل چطوری حل کنم؟؟

تعویض دستگاه شیشه بالابر واقعا کار ساده ای هست و اصلا نیاز نبود که اینقدر هزینه کنید و نتیجه هم نگیرید
    رودری را باز کنید ، بعد به دقت به وضعیت دستگاه شیشه بالابر نگاه کنید و موقع بالا و پایین رفتن شیشه وضعیت همه چیز را چک کنید و ببینین چرا شیشه در یکجای مسیر از ریل خودش خارج میشه؟
    احتمالا ریل در یک بخش ممکنه شل شده باشه ( پیچهای نگهدارنده ریل شیشه) و یا اینکه بطور مناسبی سوار نشده باشه
    دوتا خار پلاستیکی نگهدارنده شیشه به بالابر هم هست که اگر شل، شکسته و یا خراب اشه میتونه باعث این مشکلات باشه.
    وقتی از همه چیز مطمئن شدید، تمام پیچهای دستگاه شیشه بالابر که به درب متصل هست را " شل " کنید ( فقط کمی شل که حرکت مختصری بکنه و نه اینکه کاملا باز و آزاد باشه)
    بعد شیشه را بالا و پایین ببرید ( بوسیله دکمه خود دستگاه) و چند بار این کار را تکرار کنید تا شیشه کاملا با وضعیت ریلها هماهنگ و رگلاژ بشه و در نهایت همه پیچها را متناسب سفت کنید و بازهم تست کنید و در پایان رودری را ببندید.
    مطمئن باشید وقتی خودتان دست بکار بشید حداقل به تجربه و مهارت شما اضافه میشه و خرابکاری شبهه تعمیرکاران را متحمل نخواهید شد.
    از بخشهای مختلف عکس بگیرید و اینجا بگذارید تا بتونیم راهنمایی دقیقتری داشته باشیم

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    قیمت لنت برای پراید چند هست؟ میگن جهان لنت کاشان خوب هست..ما شنیدیم فقط...

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    چند ساله داریم میگیم قطعه سازهای ایران آشغال ساز هستند و دارند خون مردم رو میمکند با ساخت قطعات بنجل و بی کیفیت و آشغال
    امروز مدیر عامل ایران خودرو چشم بسته غیب گفتند و فرمودند که بی کیفیتی خودروهای ایران به خاطر بی کیفیتی قطعاتش هست که ساخت تولیدکنندگان داخلی هست
    این حرف هم مثل حرفهای سالهای گذشته فقط برای آرام ماندن مردم هست .
    نمىدونم بعد از این قرص مسکن و آرام بخش دیگه چی مىخوان به مردم بگند تا مردم عملاً اعتراض نکنند به دزدیهای هزار هزار ملیاردی خودروسازها و قطعه سازها و همدستانشون ؟

12. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    چند ساله داریم میگیم قطعه سازهای ایران آشغال ساز هستند و دارند خون مردم رو میمکند با ساخت قطعات بنجل و بی کیفیت و آشغال
    امروز مدیر عامل ایران خودرو چشم بسته غیب گفتند و فرمودند که بی کیفیتی خودروهای ایران به خاطر بی کیفیتی قطعاتش هست که ساخت تولیدکنندگان داخلی هست
    این حرف هم مثل حرفهای سالهای گذشته فقط برای آرام ماندن مردم هست .
    نمىدونم بعد از این قرص مسکن و آرام بخش دیگه چی مىخوان به مردم بگند تا مردم عملاً اعتراض نکنند به دزدیهای هزار هزار ملیاردی خودروسازها و قطعه سازها و همدستانشون ؟

اکثر ماشین های صفر کیلومتر یا اونهایی که دو سال از عمرشون میگذره، ده ها بار رنگ تعمیرگاه رو دیدن و بعضی هاشون نیاز به تعمیرات اساسی پیدا کردن...

14. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

درود
    من توی ایرانی ها تجربه لنت پارس را داشتم بد نبوده..دونوع جعبه آبی و سبز قبلا داشت که من سبز را استفاده کردم ولی میگن آبی صادراتی و بهتره
    قطعه ساز ایرانی هم خوب داره و هم بد(بدش بیشتره)،درضمن درجایی که گفته میشه اکثر قطعات ایرانی برای کاهش هزینه در چین با برند ایرانی ساخته میشه،دیگه کدام قطعه ساز ایرانی وجود داره؟؟؟؟برای پراید بیشتر قطعه ساز چینی معنی میده!!!!
    Last edited by aminkhan2014; 01-07-2015 at 05:07.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود
    در حال حاضر قیمت جهان لنت را ندارم ، اما الان میتونم دو مارک ایرانی بسیار خوب که مدتهاست میفروشم و مشتریهای زیادی هم داره و هیچ شکایتی هم نداشتند را به شما معرفی کنم:
    لنت ترمز "تلدا"
    لنت ترمز "دیسکی لنت"
    قیمتی که من میفروشم هر دست 15000 تومان هست
    در مورد لنت پارس هم بگیر نگیر داره و ممکنه جواب بده و یا اینکه مشکل ساز بشه و البته قیمت نسبتا بالایی هم پیدا کرده که به تناسب اون کیفیت بالا نرفته

17. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •