سلام دوستان.من جدیدا یه پراید صبا مدل 88 خریدم. کلا چیزی در مورد ماشین نمیدونستم.
یعنی دو نفر کاربلد بردم که ماشین خوب برام بخرن. ولی بعدش فهمیدم خیلی هم کار بلد نبودندو... خلاصه من همه پولم دادم و هیچی پول دیگه ندارم. ولی ماشینم چندتا مشکل داره که چون فعلا نمیتونم ببرم تعمیرگاه باید خودم درست کنم لطفا کمک کنید.
مشکل اول اینکه شیشه بالابر سمت راننده موقع بالا اومدن شیشه شیشه رو از قابش درمیاورد. بردم تعمیر کنم اولین شک بهم وارد شد گفتن در رنگیه خلاصه گفتن دستگاه بالابر تاب دار شده و 70 تومن دستگاه خریدم 40 دست مزد دادم درست شد الان بعد سه هفته باز همون مشکله داره یعنی تا وسط که میاد از قسمت سمت دستگیره شیشه جدا میشه و از قابش در میاد و گیر میکنه این مشکل چطوری حل کنم؟؟

مشکل دومم اینه که گاهی مواقع ماشین یه صدای قاپ قاپ میده زیرو بندشه ولی نمیدونم مال کجاشه. توی فرمون چرخوندن ویا ترمز و کلاژ گاهیم همین طوری
مشکل سومم اینه بعضی اوقات از زیرش آب میچکه.یه بار سعی کردم ببینم از کجاشه فقط دیدم از تسمه میچکه ولی اینکه از کجا میومد ندیدم ولی بعضی اوقاتم خوبه آب نمیچکه
مشکل چهارمم اینه باندها جلو رو یکیش که کلا برداشتند و یکیشم قطع شده چطور بایداین در لاکی جلو باند بردارم ببینم کدوم سیماش قطع شده؟
و سوال آخرم اینه. هزینه گازسوز کردن چقدره؟ چند کیلومتر راه میره با یه بار گاز زدن و مقرون به صرفه هست یا نه؟لطفا جواب کامل بدید چون نابلدم و متاسفنه نمیتونم برم پیش تعمیرکار که زیر قرضم